Šodien vārdadienu svin Krista, Kristiāna, Kristiāns, Kristīne, rītdien - Jēkabs, Žaklīna
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Atbalstam Zviedru medniekus

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 20 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 25.01.2011. 14:23

Dzintars
Dzintars
Pēdējo reizi manīts 2023-11-24 10:43
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Rīgas raj.Inčukalns
Medību stāžs: Labs laiks jau pagājis
Aprīkojums: gludais,kombi,vītne
22.01.2011. 14:07
Jāni,nav runa par atbalstu zviedriem,ar to viss skaidrs,problēma ir normālā lietas izklāstā.Vēsture ir tāda ka zviedrijā savairojušies vilki un sākuši kaitēt lauksaimniekiem,kā rezultātā apšauts vairāk vilku nekā eu onkoļi iedomājušies,rezultātā eu draud ar sankcijām Zviedrijai.Tāda ir tā vēsture.tapēc vajag atbalstīt ar savām balsīm zviedru mednieku iniciatīvu jo arī mums var būt un noteikti būs tādas problēmas.Mani principa pēc besī varianti ei tu tur Tev jāizdara šitas un par to japarakstas,tā vajag.Spriežot pēc komentiem ar daudziem tā ir.Latviešu nacionālās īpatnības,-komunikāciju problēmas.:):):)
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2011-06-09 23:08
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Ziemeļkurzeme
Medību stāžs: mazliet ir...
Aprīkojums: 1956g KO
Suņi: Bavārijas asinspēdu dzinēja kucīte
Medību trofejas: 1
22.01.2011. 10:03
Ne pa tēmu - bet varbūt tomēr....
Nu vai ziniet jaunieši!
Tipiska latviešu rīcība - vienam otru apriet un piespamot forumu...
Normārli būtu ka pēc Zariņa ziņas kāds kam nav īsti skaidrs palūgtu iztulkot - pieļauju domu ka pietiekoši daudz cilvēku pārzin angļu valodu un to var izdarīt veltot idejas vārdā 10 minūtes.
Zariņš - protams nav zelta gabaliņš, bet piekrītu arī Danielam - naf arī nekāda aukle... Lasot foruma komentārus kopumā liekas tāda sajūta nu tā ir jauna biedrība - 4 cilvēki valdē - nu veči rullējiet, es pakritizēšu un varbūt iestāšos un tad dočna kritizēšu, jo jūs neko nejēdzat un mani medību platību maksājumi ir kosmiski un jūs neko tur lietas labā nedariet. (Atvainojos tiem kas tā nedomā.)
Mans priekšlikums, ja gribam latvijas medību lietās ko panākt - vajadzētu druscīt pozitīvāk domāt, un iesākumā beigt apriet vienam otru - ja ideja nepatīk vai nu klusējam vai iesniedzam savu domu (protams pamatojam)...
Vārnas kungs - dzīvē vis notiek pa apli, vajag tikai iesākt - ja šobrīd iestāsimies par viņiem, tad nākreiz ir cerība ka viņi atbalstīs mūs, ar domu ka citā reizē var sagaidīt arī mūsu atkārtotu atbalstu... ja neko Tu nederīsi - tad protams arī Tavi vārdi piepildīsies.
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2021-10-14 19:00
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Saldus - Zvārde
Medību stāžs: no 1986.gada
Aprīkojums: Brownig Bar 30-06,Iž -18 12kalibrs
Suņi: Rīzenšnaucers
22.01.2011. 08:58
Arni,ja Zvierdriem Jūs aizsūtīsiet šādu uzsaukumu viņiem nesaprotamā valodā,neceri uz atbalstu.Domājat ko darat.Es atkārtoju vēl reiz,ne visi ir mācijušies angļu valodu un tante Google stipri kropļo valodu.
Slēpts
22.01.2011. 08:48
zviedrs par tavu problēmu parakstu neliks
Marats
Marats
Pēdējo reizi manīts 2024-01-20 10:46
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: kurzeme leišmale
Medību stāžs: 24
22.01.2011. 08:47
Ja parakstijāties - piereizes iesaku ieiet sadaļā jagdfilm un noskatities filmiņu par vilkiem (tas tā spilgtākam iespaidam)
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2026-02-27 12:28
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
22.01.2011. 08:41
Īsti nesapratu, par ko man daži uzbrauca, bet tas nav svarīgi - cerams, ka pēc iespējas vairāk savu atbalstu ir snieguši. Jo šīs lietas iznākums būs labs indikators tam, kas mūs sagaida nākotnē.
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2012-08-31 23:36
Medību trofejas: 11
21.01.2011. 21:39
Ar Zariņa linkiem viss ir OK.Tā kā -uz priekšu(mūsējos sit)
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2012-08-31 23:36
Medību trofejas: 11
21.01.2011. 21:32
Vēl kas-Ja kādam sanāk-nemirkli nešaubies bet IZDARI TO!!!Mēs varam drīz nonākt tādā pašā situācijā.Un pat tas nav galvenais-man liekas,ja lūdz palīdzību-vienkārši ir jāpalīdz un viss.
Slēpts
21.01.2011. 20:57
Atvainojos! Daniēls vispār ne uz ko neaģitē. Ne par, ne pret! Katram pašam galva uz pleciem!
Paldies Armandam Apinim, kurš lieliski iztulkoja! Vairāk šādas iniciatīvas no pašiem un mazāk uz Zariņu!! Tas bija tas, ko vēlējos pateikt jau pirmajā reizē. Par viedokļiem - arī negatīvs viedoklis ir viedoklis, kurš pelna cieņu
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2021-10-14 19:00
Atrašanās vieta: Saldus - Zvārde
Medību stāžs: no 1986.gada
Aprīkojums: Brownig Bar 30-06,Iž -18 12kalibrs
Suņi: Rīzenšnaucers
21.01.2011. 20:40
Šāds brīnišķīgs Googles tulkojums ir saprotams Vaivada kungam,bet ne vienkāršam medniekam.