Arni; Un ja teiksim man ir 3 telefona nr. ,ko man tās atļaujas piesaistīs visiem trim nr. jeb būšu spiests ņemt īpašo telefonu uz mežu vai ari katram izsniegsim pa kodu kartei vai kodu kalkulātoram kā ibankā :D Es pat neuztraucos ja telefons mājā palicis mierīgi rāpoju uz torni, bet bez tiem papīrīšiem no mājas ni un ni, tagad sanāk telefons kā obligāts aksesuārs. Riktīgs sviests no jūsu puses, ja vēlaties ko uzlabot cīnaties pa birku ieviešanu. Un papīru tad varētu rakstīt kauvai no rīta izrāpjoties no gūltas un no tā ka vienreiz mēnesī kāds no kolektīva iesniedz papīrus mežniecībā vēl neviens nav nomiris. Kad laiks saņemt jaunās sezonas šeines kautkā esam gatavi katru dienu skriet tām pakaļ ka tik kaimiņkolektīvs neizņem pirmais :D
Idejai būtu daudz vairāk piekritēju,ja pie vienām sāpēm,tādā pašā veidā,varētu atbrīvoties arī no pārējo papīru(mednieka apliecība u.c) līdzi stiepšanas.
P.s.Tualetes papīru gan nebūtu vēlams aizstāt ar sms :)))
Slēpts
28.01.2011. 20:22
Manuprat ideju par plastikata birkam parstavji Medniekiem.lv nemaz nemaz negrib apspriest. Gatavi pieņemt SMS + veco sistemu, respektivi par licenzem maksas visi un citi kam patik ideja par SMS, tie vel maksas par SMS papildus. Jo licenzes, ja tadas pastaves tad visiem, atseviški ar katru neviens neies čakareties, ja SMS tad SMS, ja licenzes tad licenzes, ja birkas tad birkas un nevajag jaukt visu viena katla, savadak sanaks tada putra ka paši iesim spļaudities, ja gribam ka labak tad daram, jo savadak sanaks KA VIENMER...
Slēpts
29.01.2011. 00:05
Papīra formāts pastāvētu jebkurā gadijumā, kautkāda statistika par nomedīto dzīvnieku populāciju jāapkopo tā vai tā. Ne sms ne birku formātā tas nav tīri tehniski iespējams ja negrasamies staipit līdz A4 formāta birkas vai 20 min. spaidīt pogas ar slapjiem apsalušie pirkstiem kas būtu vēl apgrūtinošāk kā tintes variants pēc masta. Birkas atrisinātu to lai medību vadītājam nav kā tādam idiņam pēc katra masta jāpilda atļaujas.
Mans viedoklis, kā jau teicu, noņemt limitēto statusu bukiem un cūkām, licenžu borģele samazinātos par procentiem 80. Kaimiņi leiši tā izdarīja un viņi nav nekādi pārcilvēki, zvēru vairāk kā pie mums. Nomedīšanas vieta lai ir medību iecirknis, ja birka vai SMS, tad jāparedz licenzi aizpildīt elektroniski, lai ar papŗu nav jāskrien uz mežniecību. Šaujiet garām!
Ev Medniekiem.lv cienījamā administrācija, gribētu pajautāt kādēļ ir izdzēsti mani komentāri, kuros tika izteikta argumentēta un pārspriesta kritika?
Un kādēļ tika nobloķeta mana interneta IP adrese.
Paldies, un uz redzēšanos.
Romul, Tu neēsi vienīgais, mani arī nobloķēja, tikai nezinu par ko, necenzēti neizteicos, laikam jau šis forums ir tikai izredzētiem, bet kas izsaka citu viedokli, tie tiek bloķeti lai neruna pretī. Tada nu šajā forumā demokrātija.
Kolēģi!
Jums vēl neapnika cepties savā starpā???
Kamēr nav zināms kā strādās SMS variants, tikmēr neviens to neieviesīs sistēmā. Savādāk tikai liekos nervus bendējam. Ja būtu konkrēti aprakstīts kā strādās SMS sistēma, kā būs ar drošību, ko un kā jāraksta u.t.t.
Pareizi pateikts, ko tur izgudrot jaunu riteni. No manas puses birkas būtu labākais variants, jo papīrus neviens neatcels, tos tik un ta vajadzēs aizpildīt statistikai. Bet birkas atvieglos uzdevumu pie auss piekekselēji un miers mājās, velc uz kurieni sirds tad kāro.
Kā saka krieviski ir tāds teiciens (Bez bumažki ti kaka...)
Jēziņ, šī tēma jau ir kaut kāds ārprāc! Cilvēkus bano (kas ir nepieņemami), visi mākperemaķ viens uz otru...
Man arī liekas, ka bļitkas būtu pats labākais! Piekabināji lopam - un viss, velc kur gribi un papīrus mājās mierīgi saraksti! A tagad neaizpildi un ceri, ka nepiesiesies, ja kas - nu tak es tikai līdz mašīnai, tur aizpildīšu! A ja bļitkas nav, esi maliķis un viss!
P.s.Tualetes papīru gan nebūtu vēlams aizstāt ar sms :)))
Un kādēļ tika nobloķeta mana interneta IP adrese.
Paldies, un uz redzēšanos.
Jums vēl neapnika cepties savā starpā???
Kamēr nav zināms kā strādās SMS variants, tikmēr neviens to neieviesīs sistēmā. Savādāk tikai liekos nervus bendējam. Ja būtu konkrēti aprakstīts kā strādās SMS sistēma, kā būs ar drošību, ko un kā jāraksta u.t.t.
Pareizi pateikts, ko tur izgudrot jaunu riteni. No manas puses birkas būtu labākais variants, jo papīrus neviens neatcels, tos tik un ta vajadzēs aizpildīt statistikai. Bet birkas atvieglos uzdevumu pie auss piekekselēji un miers mājās, velc uz kurieni sirds tad kāro.
Kā saka krieviski ir tāds teiciens (Bez bumažki ti kaka...)
Man arī liekas, ka bļitkas būtu pats labākais! Piekabināji lopam - un viss, velc kur gribi un papīrus mājās mierīgi saraksti! A tagad neaizpildi un ceri, ka nepiesiesies, ja kas - nu tak es tikai līdz mašīnai, tur aizpildīšu! A ja bļitkas nav, esi maliķis un viss!