Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
06.02.2011. 22:29
Dzesana un banosana, kas mums pedeja laika tika loti parmesta... bedidigi, bet nav pat musu vaina! Esmu jau noguris rakstit, bet portals pirms nedelas (vai mazliet vairak) parcieta diezgan niknu DOS uzbrukumu, rezultats bija pilniba iznicinati biedribas e pasti (nedarbojas veselu nedelu, tagad tika parvietoti uz arpus Latvijas atrodosos serveri). Iespaids ir tads ka ar savu darbibu esam tik loti kadam ieriebusi, ka bija nepieciesams atrasts, ne mazus resursus lai mus meginatu iznicinat. Principa sis uzbrukums turpinas vel jo projam... bet sekas biezi izjut (diemzel) vienkarsi lietotaji kuru IP adreses tiek bloketas.Zel ka dala biedru vadijas pec principa, esmu samaksajis biedra naudu, tagad varu prasit lai valde dara visu kas man patik un ienak prata. Esam tikai cilveki, ar savu personigo laika un iespeju limitu!
ir brīži, kad labāk ir nedarīt, nekā izdarīt tizli.. kāds sms, kādas muļķības. te jau viens cilvēks izklāstīja viedokli par tādas sistēmas tehnoloģiskās puses problēmām, bet kādam ercenam nepatika cits viedoklis un sākās banošana..
Tā vien liekas ka vienam otram vajadzētu izmantot savu lielisko iespēju (paklusēt).Ja neko nedarīsim nekas ari nemainīsies,tāpēc atbalstīsim tos kas kaut ko grib izdarīt.Šī ir tikai ideja kuru vispirms būtu jāattīsta un tikai tad jāizsaka savs (par) vai (pret).Vai visi mēs esam tādi spečuki un pārzinam visas tehniskās iespējas? Ja var radīt labāku risinājumu kāpēc to neradit,un pēctam mēģināt ari ieviest dzīve.Uz kritizēšanu un neko nedarīšanu jau viena daļa ir lieli speciālisti.:)
PS. Tiem, kas nav tankā, varbūt būs ndoerīga šī ziņa: http://tehnika.delfi.lv/dazadi...
Izskatās, beidzot kaut kas e-paraksta jomā sāk iet pareizajā virzienā - jāgaida rītdiena, tad jau redzēs kas un kā [un cik maksās...]. Pagaidām esmu atturīgi optimistisks, ka šis varētu būt - beidzot - pavērsiena punkts e-paraksta un e-dokumentu masveida izmantošanai...
Šad un tad gadās tādas tēmas, kur līdz asinīm :)
Bļitka būtu OK risinājums dzinējmedībās - jo tas patiešām ir bēdīgs kuriozs, ka pēc veiksmīga masta pusstunda, kurā citi ēd un kaļ tālākos plānus medību vadītājam jāpavada ar papīriem un pildspalvu; bet - bļitka nav derīga gadījumos, kad medījums tiek sadalīts pa sastāvdaļām turpat mežā. Pie kura gabala karinās bļitku? Un, otrkārt, bļitkas var būt kontekstā tikai ar papīru vai elektronisku veidlapu, kurā jāsniedz informācija par nomedīto dzīvnieku - vecums, dzimums, ragi, svars, u.tml.
PS.Par adrešu grupu banošanu pateikties var kolēģiem flooderiem [DDOS] - bija viens brīdis, kad citādi rīkoties vairs nebija iespējams.
Jēziņ, šī tēma jau ir kaut kāds ārprāc! Cilvēkus bano (kas ir nepieņemami), visi mākperemaķ viens uz otru...
Man arī liekas, ka bļitkas būtu pats labākais! Piekabināji lopam - un viss, velc kur gribi un papīrus mājās mierīgi saraksti! A tagad neaizpildi un ceri, ka nepiesiesies, ja kas - nu tak es tikai līdz mašīnai, tur aizpildīšu! A ja bļitkas nav, esi maliķis un viss!
Kolēģi!
Jums vēl neapnika cepties savā starpā???
Kamēr nav zināms kā strādās SMS variants, tikmēr neviens to neieviesīs sistēmā. Savādāk tikai liekos nervus bendējam. Ja būtu konkrēti aprakstīts kā strādās SMS sistēma, kā būs ar drošību, ko un kā jāraksta u.t.t.
Pareizi pateikts, ko tur izgudrot jaunu riteni. No manas puses birkas būtu labākais variants, jo papīrus neviens neatcels, tos tik un ta vajadzēs aizpildīt statistikai. Bet birkas atvieglos uzdevumu pie auss piekekselēji un miers mājās, velc uz kurieni sirds tad kāro.
Kā saka krieviski ir tāds teiciens (Bez bumažki ti kaka...)
http://tehnika.delfi.lv/dazadi...
Izskatās, beidzot kaut kas e-paraksta jomā sāk iet pareizajā virzienā - jāgaida rītdiena, tad jau redzēs kas un kā [un cik maksās...]. Pagaidām esmu atturīgi optimistisks, ka šis varētu būt - beidzot - pavērsiena punkts e-paraksta un e-dokumentu masveida izmantošanai...
Bļitka būtu OK risinājums dzinējmedībās - jo tas patiešām ir bēdīgs kuriozs, ka pēc veiksmīga masta pusstunda, kurā citi ēd un kaļ tālākos plānus medību vadītājam jāpavada ar papīriem un pildspalvu; bet - bļitka nav derīga gadījumos, kad medījums tiek sadalīts pa sastāvdaļām turpat mežā. Pie kura gabala karinās bļitku? Un, otrkārt, bļitkas var būt kontekstā tikai ar papīru vai elektronisku veidlapu, kurā jāsniedz informācija par nomedīto dzīvnieku - vecums, dzimums, ragi, svars, u.tml.
PS.Par adrešu grupu banošanu pateikties var kolēģiem flooderiem [DDOS] - bija viens brīdis, kad citādi rīkoties vairs nebija iespējams.
Man arī liekas, ka bļitkas būtu pats labākais! Piekabināji lopam - un viss, velc kur gribi un papīrus mājās mierīgi saraksti! A tagad neaizpildi un ceri, ka nepiesiesies, ja kas - nu tak es tikai līdz mašīnai, tur aizpildīšu! A ja bļitkas nav, esi maliķis un viss!
Jums vēl neapnika cepties savā starpā???
Kamēr nav zināms kā strādās SMS variants, tikmēr neviens to neieviesīs sistēmā. Savādāk tikai liekos nervus bendējam. Ja būtu konkrēti aprakstīts kā strādās SMS sistēma, kā būs ar drošību, ko un kā jāraksta u.t.t.
Pareizi pateikts, ko tur izgudrot jaunu riteni. No manas puses birkas būtu labākais variants, jo papīrus neviens neatcels, tos tik un ta vajadzēs aizpildīt statistikai. Bet birkas atvieglos uzdevumu pie auss piekekselēji un miers mājās, velc uz kurieni sirds tad kāro.
Kā saka krieviski ir tāds teiciens (Bez bumažki ti kaka...)