Šodien vārdadienu svin Sindija, Sintija, Elfrīda, rītdien - Margots, Igors, Ingvars
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Kāpēc es NEVĒLOS kļūt par biedrības medniekiem.lv biedru???

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 64 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 23.10.2013. 09:38

Uģis
Uģis
Pēdējo reizi manīts 2017-11-30 17:28
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Mednieku organizācija: MK Tālava
Atrašanās vieta: medīju ap Skrundu
Medību stāžs: apliecība no 2004
Aprīkojums: Benelli (gludais), Strasser un 2 labi naži
Suņi: vēl nav
Medību trofejas: 28
08.02.2011. 15:33
Juri, kāpēc tāds izmisums? Taču skaidri un gaiši rakstīts, ka, iestājoties biedrībā, būs jāmaksā biedra nauda!
Kārli, manā izpratnē biedrības veidošanas doma bija tieši nebalstīties uz konkrētiem cilvēkiem vai kā Tu saki, smagsvariem. Doma ir veidot daudzbalsīgu, tieši ierindas mednieku biedrību, lai arī Tu vari savu sāpi izteikt un tādi paši mednieki kā Tu arī Tavu sāpi sadzird un VISI KOPĀ izdomājam, kā to risinam. Smagsvari LATMAs izskatā jau ir gadiem. Šeit galvenā doma ir tieši mainīt šo stereotipu, ka visu risina viens SMAGSVARS pa savam!!!!!!! Ja biedrības valde aiziet un paska aiz mums stāv 10000 (kas ir tikai puse no aktīvajiem medniekiem šobrīd), tas ir 100 reizes spēcīgāk nekā viens smagsvars!!!!!!
Kungi un Dāmas, lūdzu rakstam, metam ārā katrs savu redzējumu! Ja var iztikt, tad bez d..., p....,utt ja nē, nu ko, dod vaļā pa skarbo.
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2026-02-27 12:28
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
08.02.2011. 15:36
Ja var iztikt, tad bez d..., p....,utt ja nē, nu ko, dod vaļā pa skarbo.
-->par šo žetons. :):):)
Juris
Juris
Pēdējo reizi manīts 2011-04-03 22:30
Lietotāja statuss: Vērotājs
Atrašanās vieta: Brightona
Medību stāžs: born with a weapon
Aprīkojums: mauser k98 7.92x57mm
Suņi: wife's name Anita
Medību trofejas: 2
08.02.2011. 15:41
Arni runa iet tikai par sito frazi :( Jūsu pieteikums saņemts. Tas tiks izskatīts pēc biedra naudas samaksas :( savukart tas kas jau samaksajis un ja vinam beidzas gads jus dodat vinam 3 mensi laiku ja nemaldos bet tas kas grib iestaties MAKSA :( ja ne tas pieteikums netiks izskatits :( kurs ir autors visam tam???? es vinam gribu paris vardus pateikt .
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2026-02-27 12:28
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
08.02.2011. 15:58
Juri, droši raksti man privāti šos pāris vārdus :)
Juris
Juris
08.02.2011. 16:00
ha redzi tu tas esi :)
Dzintars
Dzintars
Pēdējo reizi manīts 2023-11-24 10:43
Atrašanās vieta: Rīgas raj.Inčukalns
Medību stāžs: Labs laiks jau pagājis
Aprīkojums: gludais,kombi,vītne
08.02.2011. 16:03
Juri,kad ej uz teātri vai kino,tak biļeti pērc vispirms nevis kad noskatījies un atkarībā no tā,patika vai nē.Pats laikam nekad neesi dibinājis jaunu mednieku kolektīvu?Es esmu un zinu kur un kā aiziet kapeiciņa un ne mazā,pats nepelnu lielās naudas bet labi zinu cik kas maksā.Turklāt muti pa tukšo jau esi izbrūķējis,tagad maksā ragā,citādi dabūsi iesauku kura sākas ar vārdu-kapeiku ......:D:D:D
Slēpts
08.02.2011. 16:12
Ja vairāk par piecdasmit procentiem biedru nobalso PRET medībām ar loku,tad nevajag muldēt par puse uz pusi!!! Tas sāk izskatīties pēc kārtējās Latvijas izpārdošanas,šoreiz viesmedniekiem.
Alvis
Alvis
Pēdējo reizi manīts 2015-07-29 11:48
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Limbaži
Medību trofejas: 6
08.02.2011. 16:12
birdrība: šī portāla reklāma par kuru jāmaksā tās iemītniekiem? Nu jā, augstākā pilotāža!
Juris
Juris
08.02.2011. 16:18
MANI NOSACIJUMI ;)
1)iznemt ara sito murgu Jūsu pieteikums saņemts. Tas tiks izskatīts pēc biedra naudas samaksas.
2)uznemt visus kas velas dot 3 menesi pardomat vai to velas darit.
3)pardomajiet loti 1 punktu un 2 punktu jo 3 punkts un 4 punkts bus jums viss svarigakais.
4)redzu ka jau daudzi klape pie jusu duvim :) bet vai mani uznemsiet nezinu :)
un ta biedri mednieki sakam balsojumu :) par musu saita lietotaja Yura Gaspara nosacijumiem :) jo vins doma iestaties un vel daudzi citi brali mednieki noteikti gribetu pameginat :) viss tagad ir musu rokas :) P.S Arni ka sis mans raksts ?????? ar cienu Yuris :)
Slēpts
08.02.2011. 16:23
Cienījamie biedrības "medniekiem.lv" ierindas biedri! Arī es laiciņu atpakaļ biju domājis iestāties šajā organizācijā, taču... Jūsu organizācijas vadītāji katra teikuma galā piemin demokrātiju, viedokļu daudzveidību, to ka nekas labāks nav izdomāts, to ka katram kaut kas jādara kopīgās mednieku lietas labā, to ka nedrīkst stāvēt malā u.t.t.
Taču no malas skatoties Jūsu diskusijas (sākumā arī piedaloties) un redzot lēmumu pieņemšanas kārtību, redzu, ka no demokrātijas nav palicis nekas. Daži vadoņi iedomājas sevi par pasaules nabu un pasludinājuši sevi par tādiem uz ilgu laiku, lai gan saprašanas par procesiem mednieku vidē ir nu ne visai.
Daudziem citādi domājošiem (arī man, arī žurnālam MMD (!!!))ir slēgta pieeja portālam no saviem datoriem, kas pats par sevi nebūtu nekas īpašs privātam portālam (kā gribu tā daru). Taču šeit ir viena būtiska atšķirība, jo portālā bāzējās biedrība, kura sevi pasludinājusi sevi par demokrātijas iemiesojumu. Arī tas nebūtu nekas, taču ar savu darbību šie vadoņi diskreditē daudzu pārējo mednieku tēlu sabiedrībā.
Aicinu pārdomāt savu darbību šajā organizācijā vai mēģināt vērst to uz labu.
Es NEVĒLOS kļūt par šīs biedrības biedru,jo:
1.Biedrības vadību nav ievēlējuši biedrības biedri, tā ir pašpasludināta, kura nu tagad lems vai es deru par biedru;
2.Lēmumu pieņemšanā nav vairākuma princips;
3.Netiek pieļauti citādi domājošo mednieku argumenti, viss tiek apklusināts ar demagoģiskām frāzēm. Kritizētāji tiek saukti par nomelnotājiem un ienaidniekiem;
4.Darbība ir haotiska, nekas netiek novests līdz loģiskām beigām, priekšplānā tiek izvirzīti mazsvarīgi jautājumi, kuri mednieku sabiedrībā tiek uzskatīti par absurdiem;
5.Tiek tiražēti meli par aktīvu līdzdalību Medību likuma apspriešanas darba grupā. Tur mute netiek vērta vaļā un nekas nav panākts. Dažreiz kaut kas tiek iesniegts, ko tāpat neviens neņem vērā.