Nu skaisti nu!!! Te laikam tiešām kāds šīzītis ticis pie admin kompja. Drīz laikam pat domāt nedrīkstēs, kur nu vēl veselīgu kritiku izteikt, ja jau pat par vēstulēm bano!!! Un pamēģini tikai šito komentu izdzēst!!!!
hmm Jani :) man ir bedigi es tevi saprotu :( redzi ja ir nergas un glevuli tad jau noteikti izdzesis un pat pielauju ka pat daudzi seit nav mednieki un viniem ir galigi poh..j kas te notiek jo normali mednieki saprot ka nav jegas tad no tadas biedribas ja pat par rakstito bano tas jau ir galigi stulbi un nesaprotami :( ja pat daleji pat savu viedogli nedriksti izteikt :( wtf you need this :)????
Palasot forumu sanāk tā ka mednieki ir tikai biedrības biedri.... Varbut tad pārējiem medniekiem anulēsit mednkieka apliecības, lai kļūtu par jaunu mednieku janokarto teorijas esāmens, šaušanas eksamens un jākļūst par Medniekiem.lv biedrības biedru....:DDDDDDDDDD
Ja darbojaties tad pārstāviet visu mednieku intereses nevis apm 128
Neēsmu biedrs,lai daži labi nepārprastu un droši vien ka tuvākajā laikā nebūšu - nesakrīt man un jums domas,bet godīgi sakot MISTERU J.Gasparu nobanojiet lūdzu,lai savu totālo negatīvismu atvemj citur.Paldies.Protams puišel ka savu sievu vari saukt kā tu vēlies,bet domāju ka daudzi piekritīs ka publiski pazemjot sievieti tu tikai norādi uz savu inteliģences līmeni.MEDNIEKI,atvainojos par nekorektumu.
to:Armands Liepiņš :) redzi to saviem comakiem vari teikt vardus Protams puišel :) es ar tevim viena cuku buda cukas neganiju ta ka atvainojies vien par siem VARDIEM. p.s kas atiecas uz manas sievas vardu tad kadam neaptestam ir jabut lai domatu ka es butu ielicis sievas vardu sunim vai sievu lietojis ka suni :( zel gan man par tavu inteliģences līmeni tu tiko paradiji kads vins tev ir :( sory mate :( sory :(
Renars Aguli kads sakars man ar UK to lomiku un ar tavu p.s ? kadel tu gribi mani apvainot vai apsmiet,pazemot utt.... jeb tu esi tas cilveks medniekiem.lv biedriba kas pienem anglu valodas eksamenu jeb tu izverte visus biedrus vai vins pardoma visu tai skaita komentarus ja nepardoma tu met vinus ara no biedribas ?????????
nezinu Anri Ziedin kas tev ir devis lietot vardu MES :) un tava komentara Mēs šeit esam dzimtenes patrioti ne nodev'eji vieglas dzīves meklētāji! ir saprotams ka tu esi rasistiski noskanots :( tadel jau ir problemas jo tadam ka tu plana galdina urbejam un 2 pirkstu pieritei vienmer ir vards MES ;) labak izdzes savu profilu seit nav nekada SEKTA seit ir medniekiem.lv saits :)
hmm Jani :) man ir bedigi es tevi saprotu :( redzi ja ir nergas un glevuli tad jau noteikti izdzesis un pat pielauju ka pat daudzi seit nav mednieki un viniem ir galigi poh..j kas te notiek jo normali mednieki saprot ka nav jegas tad no tadas biedribas ja pat par rakstito bano tas jau ir galigi stulbi un nesaprotami :( ja pat daleji pat savu viedogli nedriksti izteikt :( wtf you need this :)????
Tiesi ta, kamer Viesturs Mednis staves mala, Biedriba vina intereses neparstaves! :))))))
Ja darbojaties tad pārstāviet visu mednieku intereses nevis apm 128