Andri tad sanak kad foruma sadala medniekiem.lv nav vajadziga ? es domaju tadel jau ari ir problemas mednieku startpa un valsti katrs vel segu tikai uz savu pusi :( kopa varam vairak izdarit ja atrodi atbalstitajus kas ieklausas tavas idejas utt...
Jāni neprasi, lai Tev atbild par Googli.lv man neatbildēja :)
Prasīju ''Pukstim'' kas par lietu ka esam bloķēti, bet viņš gļēvi klusē!!!
Piedodiet meitenes, bet tā ir bābiska rīcība......
Visas zīmes liecina, ka pat gribēdams par biedru nevar kļūt. Aizpildīju šeit http://www.medniekiem.lv/biedr... atrodamo anketu un tagad jau kādu mēnesi gaidu kas nu notiks. Nenotiek nekas, tik vien ir tās informācijas, kas ir izlasāma sadaļā biedrība:
"Jūsu pieteikums saņemts. Tas tiks izskatīts pēc biedra naudas samaksas saskaņā ar biedrības "Medniekiem.lv" statūtos noteikto kārtību" un "Biedru naudas apjoms sastāda Ls 0.00."
Vītņstobra iegādi arī stiepu garumā, cerēdams, ka tikšu pie biedra kartes un līdz ar to pie 10% atlaides ''Zommerā", atļauja sestdien beidzas bet no biedrības nekādu ziņu, būs jāpērk stroķis bez atlaidēm. A nu uz ''mārrutkiem'' tādu biedrību, no miroņa vieglāk pirdienu sagaidīt nekā ziņu no biedrības.
Aprīkojums: Browning Bar Longtrac 30-06, Leupold, Fabarm XLR 12kal., Red Dot
Medību trofejas: 4
22.10.2013. 09:07
Jāni, gandrīz visos veikalos, bez visādām kartēm pērkot ieroci var dabūt 10% atlaidi. Arī Zommerā, lai gan man šis veikals nepatīk, attieksmes dēļ. Bet tas, nu mans subjektīvais viedoklis.
Gudrinieki!!
Prasīju ''Pukstim'' kas par lietu ka esam bloķēti, bet viņš gļēvi klusē!!!
Piedodiet meitenes, bet tā ir bābiska rīcība......
"Jūsu pieteikums saņemts. Tas tiks izskatīts pēc biedra naudas samaksas saskaņā ar biedrības "Medniekiem.lv" statūtos noteikto kārtību" un "Biedru naudas apjoms sastāda Ls 0.00."
Vītņstobra iegādi arī stiepu garumā, cerēdams, ka tikšu pie biedra kartes un līdz ar to pie 10% atlaides ''Zommerā", atļauja sestdien beidzas bet no biedrības nekādu ziņu, būs jāpērk stroķis bez atlaidēm. A nu uz ''mārrutkiem'' tādu biedrību, no miroņa vieglāk pirdienu sagaidīt nekā ziņu no biedrības.