Andri,es to visu labi saprotu, ka var atlaidi bez visvisādām kartēm, vienkārši gribējās iedot starta paātrinājumu biedrībai, lai sāk kustēties. Visas zīmes gan rāda, ka es tai biedrībai esmu vajadzīgs, kā zaķim stop signāls un laikam jau tā biedrība man arī tā pat.
Gadu atpakaļ iepirkos Huberta Saldus veikalā.Kopējā pirkuma summa bija 123,01 LVL.Par atlaidēm neko negribēja dzirdēt.Prasīju principa pēc lai atlaiž kaut to vienu santīmu.Neatlaida.Žēl.Sortiments veikalā sakarīgs,bet attieksme,tai skaitā no veikala vadītāja puses,pret mani kā pret klientu-man personīgi ne visai.Kopš tā laika cenšos sameklēt sev nepieciešamo citos veikalos
Nu nezinu... Man - Huberts (Jēkabpils) liekās viens no sakarīgākajiem veikaliem Latvijā.
Gan preču izvēles ziņā, gan attieksmes.
Kas tā par atlaidi - 1 santīms principa pēc? Tad jau Tu ziemas riepas mainot arī prasi 1 santīmu atlaidi principa pēc?
Kā ir - dod? :)))
Tirgošanās ir abpusējs process, kam beigās vajadzētu būt izdevīgam abām pusēm. Principialitāte, lai paliek citām dzīves jomām.
Man arī tur nekādas atlaides sākumā nedeva. Es pat neprasīju:), bet kad pienāca laiks lielākiem pirkumiem, izdevās vienoties par cenām, kur ekonomija bija pāris budžet-klases karabīņu vērtībā :)))
Ja es pie katra pirkuma būtu prasījis 1 santīma atlaidi - šaubos vai tas izietu cauri :)))
p.s.
Arī attieksme pret PM un Zommeru man ir pamainījusies 90* leņķī - ļoti normāli džeki tur tagad strādā. Ar nosacījumu, ja pats pircējs daudz maz zin ko grib...
Aprīkojums: BROWNING BAR BOSS 30-06, IZ-58 (16k), MC 21-12, IZ-18 (32k)
Suņi: drathārs (K.)
22.10.2013. 13:20
123 lati ir liels cipars. Atlaidi gan būtu jādod... Man parasti atlaides nedod tad, kad aiz letes stāv sieviete:) Tad parasti prasa visādas pases, iegādes atļaujas, tad vēl tā trose jāizvelk cauri visām ašpadsmit plintēm, tad vēl pircēji uzdod stulbus jautājumus par ložu ekspansiju utt. Brrrrr. Un vēl beigu beigās es uzdrošinos paprasīt atlaidi.... tā jau no Ievas stāstiem atrāvu, atlaidi šim vēl sagribējās.
Uh, ja tie vīrieši-veikala īpašnieki redzētu, kā reizēm preci komentē viņu pārdevējas... reizēm až jāraud. Bet... laikam kā maksā, tā strādā. Nezinu.
Aprīkojums: BROWNING BAR BOSS 30-06, IZ-58 (16k), MC 21-12, IZ-18 (32k)
Suņi: drathārs (K.)
22.10.2013. 13:24
Huberta sortiments ir ok. Saldū jārunā ar to džeku. Nezinu, man sanāca sarunāt uzreiz 10% atlaidi. Man jau tās dāmas dikti tīk, bet... nu nerubī viņas lietas tik labi. Bet man GRIBAS pretī saprotošu un, galvenais, gudru pārdevēju, kas pamatoti ieteiks vai pamatoti atrunās.
Aprīkojums: Browning Bar Longtrac 30-06, Leupold, Fabarm XLR 12kal., Red Dot
Medību trofejas: 4
22.10.2013. 13:26
Off Topic: Jā, Huberts negribīgi nolaiž cenu. Man Jēkabpils veikalā no 1090Ls piedāvāja 5%, Jaunbērziņa veikals iedeva 10%, attiecīgi arī visu pārējo protams nopirku tur, vēl pa 150Ls. Man ir divi veikali kuros neiepērkos, Huberts un Zommers. Ir radusies tāda sajūta, ka mana nauda smird un viņi negrib to paņemt. Nē tad nē... Vispār mans favorīts ir Talsu veikals. Viss tā čomiski, bez pontiem un cenas ar vienmēr var sarunāt.
Imant, lai dabūtu pretī tādu kompetenci, tam pārdevējam ir jābūt:
1) aktīvam medniekam
2) aktīvam šautuves apmeklētājam
3) jāsēž vismaz pa 2 st katru dienu internetā
4) jābrauc uz izstādēm
5) ir jābūt "pasistam" uz tām ieroču lietām
utt.utt.
Viss tas pa Latvijas "vidējo algu"..
Kā to visu dabūt iekš viena pārdevēja - nestādos priekšā... Ja nu vienīgi veikals nolīgst pa n-tajiem tūkstošiem kādu senseju... Bet tam sensejam galvā būs savs subjektīvais štuks (samērā specifisks) - kādi ieroči labākie, kādas patronas,optika labākā utt. Bet veikals - atkal nevarēs izdzīvot tikai no tik šaura un specifiska produktu klāsta, ko promoutēs šis sensejs :) Galu galā sensejs būs spiests teikt pircējam to pašu ko parastie pārdevēji : "nezinu; neko sliktu nevaru pateikt; izvēle ir Jūsu rokās" utt. Apburtais loks sanāk.
Tā, ka vienīgā izeja - pašiem medniekiem ir vairāk laika jāvelta izglītojoties (čupojoties ar spečukiem, sēžot šautuvē, internetā utt).
p.s.
Pārdevējs - ir no vārda pārdot....
kur nu vēl atlaides :)
Gan preču izvēles ziņā, gan attieksmes.
Kas tā par atlaidi - 1 santīms principa pēc? Tad jau Tu ziemas riepas mainot arī prasi 1 santīmu atlaidi principa pēc?
Kā ir - dod? :)))
Tirgošanās ir abpusējs process, kam beigās vajadzētu būt izdevīgam abām pusēm. Principialitāte, lai paliek citām dzīves jomām.
Man arī tur nekādas atlaides sākumā nedeva. Es pat neprasīju:), bet kad pienāca laiks lielākiem pirkumiem, izdevās vienoties par cenām, kur ekonomija bija pāris budžet-klases karabīņu vērtībā :)))
Ja es pie katra pirkuma būtu prasījis 1 santīma atlaidi - šaubos vai tas izietu cauri :)))
p.s.
Arī attieksme pret PM un Zommeru man ir pamainījusies 90* leņķī - ļoti normāli džeki tur tagad strādā. Ar nosacījumu, ja pats pircējs daudz maz zin ko grib...
Uh, ja tie vīrieši-veikala īpašnieki redzētu, kā reizēm preci komentē viņu pārdevējas... reizēm až jāraud. Bet... laikam kā maksā, tā strādā. Nezinu.
1) aktīvam medniekam
2) aktīvam šautuves apmeklētājam
3) jāsēž vismaz pa 2 st katru dienu internetā
4) jābrauc uz izstādēm
5) ir jābūt "pasistam" uz tām ieroču lietām
utt.utt.
Viss tas pa Latvijas "vidējo algu"..
Kā to visu dabūt iekš viena pārdevēja - nestādos priekšā... Ja nu vienīgi veikals nolīgst pa n-tajiem tūkstošiem kādu senseju... Bet tam sensejam galvā būs savs subjektīvais štuks (samērā specifisks) - kādi ieroči labākie, kādas patronas,optika labākā utt. Bet veikals - atkal nevarēs izdzīvot tikai no tik šaura un specifiska produktu klāsta, ko promoutēs šis sensejs :) Galu galā sensejs būs spiests teikt pircējam to pašu ko parastie pārdevēji : "nezinu; neko sliktu nevaru pateikt; izvēle ir Jūsu rokās" utt. Apburtais loks sanāk.
Tā, ka vienīgā izeja - pašiem medniekiem ir vairāk laika jāvelta izglītojoties (čupojoties ar spečukiem, sēžot šautuvē, internetā utt).
p.s.
Pārdevējs - ir no vārda pārdot....