Ja es dzīvotu, piemēram, Talsos un nekur tālāk nebrauktu pirktu turpat pa +10sant dargākas patronas, bet tā kā es braukāju apkārt esmu izpēlējis kur ko var pirkt un dzīvoju es ar rezervi, lai nebūtu pēdējā brīdi jāķer un jāgrābj kaut kas.
Intar! Es ne tā izsakos vai Tu ne tā saproti.Staigāju pa veikalu Saldū un krāmēju uz letas dažādas lietas.Apkalpoja gan dāmīte gan vīriešu kārtas pārstāvis.Dāmīte aktīvi piedāvāja vēl visu ko iegādāties.Vārds pa vārdam vnk apjautājos kā ar atlaidēm.Teica,ka nevarot dot.Neprasīju ne 15,ne 10 %.Pateica,ka nedošot necik.Beigās pie kases pajautāju vai pat to vienu santīmu no tiem 123,01 LVL nevar atlaist.Atbilde bija kategorisks NĒ.
To,ka Tu Intar slāvēsi to veikalu,esmu sapratis jau no Tevis rakstītā citās tēmās.Katram savs.Vnk paudu savu viedokli un padalījos pieredzē
Aprīkojums: BROWNING BAR BOSS 30-06, IZ-58 (16k), MC 21-12, IZ-18 (32k)
Suņi: drathārs (K.)
22.10.2013. 19:52
Ai, kā varu salīgt, ka viņa, tā "pārdevēja" varēja atlaist gan vienu gan divus, gan visus minimālos 5%. Vienkārši ne-gri-bē-ja.
Interesanti, šo forumu lasa god. G. B., varbūt viņš viesīs skaidrību? Man pers. vienmēr atlaiž 10%, izņemot uz patronām - par maz ņemu:)
Slēpts
22.10.2013. 20:00
Ta vajag visiem veikaliem ierosināt, lai nolaiž cenu uzreiz pa 10%, lai nebūtu jāčīkst, ka nedo atlaidi :D
Jāzep, neņem ļaunā. Es ne tā sapratu. Vienkārši ir pašam nācies saskarties ar cilvēkiem, kuriem vārdi "a, atlaidīti.." ir labdien vietā:) Kaitina....
BET,es jau baigi tieši to veikalu neslavēju. Es neesmu vainīgs, ka mani priekšstati par labām medīblietām gandrīz sakrīt ar Gata B. Attiecīgi liela daļa preču, ko piedāvā Huberts "a priori" man liekas labas nominācijā kvalitāte/cena. Kaut vai Meopta,Delta, Hanaels, Clever, Hornady utt. Plus arī lietas, kas noteikti nav "zemākās cenas" kategorijā - Swarovski, MePaBlu, RWS, (droši vien arī Manlicher, Heym..)utt - var dabūt (paspīdzinot Gati:) par daudz zemākām cenām kā pie paralēlajiem izplatītājiem.
P.s.
Dabūšu pa labu cenu vēl vienu Swarovski un pēc tam APSOLU vairs neslavēt un nepiesārņot ēteru (ja kādu tas kaitina):)))))
Aprīkojums: BROWNING BAR BOSS 30-06, IZ-58 (16k), MC 21-12, IZ-18 (32k)
Suņi: drathārs (K.)
22.10.2013. 20:39
Tieši psiholoģiskam faktoram veikalnieki pievērš mazu, vai nekādu, uzmanību.
Kungi, sociālisms beidzies-ja stāvi letes tanī pusē, tad man slaidi nospļauties, ka Tev saimnieks maz maksā. Vēlreiz saku, pārdevējam jābūt kā žīdam-jāiesēj nemiera sēkla par preci, kura, iespējams, Tev šobrīd nav nepieciešama. Un, kā saka Intars, "a priori" klients atgriezīsies lai nopirktu. Obligāti.
Slēpts
22.10.2013. 21:28
tad jau droši no tvšopa arī pērc visus sūdus, jo tur tak vienam mēslam vesalu čupu vēl pa freijo dod līdz :D
Es uz veikalu eju pēc mantas nevis pēc atlaides, protams tas ir patīkami, ja iedo atlaidi, bet nejau uzmest lūpu dēļ tā ka neiedeva.(=šķirties no sievas, ka vienu vakaru neiedeva :D )
To,ka Tu Intar slāvēsi to veikalu,esmu sapratis jau no Tevis rakstītā citās tēmās.Katram savs.Vnk paudu savu viedokli un padalījos pieredzē
Interesanti, šo forumu lasa god. G. B., varbūt viņš viesīs skaidrību? Man pers. vienmēr atlaiž 10%, izņemot uz patronām - par maz ņemu:)
BET,es jau baigi tieši to veikalu neslavēju. Es neesmu vainīgs, ka mani priekšstati par labām medīblietām gandrīz sakrīt ar Gata B. Attiecīgi liela daļa preču, ko piedāvā Huberts "a priori" man liekas labas nominācijā kvalitāte/cena. Kaut vai Meopta,Delta, Hanaels, Clever, Hornady utt. Plus arī lietas, kas noteikti nav "zemākās cenas" kategorijā - Swarovski, MePaBlu, RWS, (droši vien arī Manlicher, Heym..)utt - var dabūt (paspīdzinot Gati:) par daudz zemākām cenām kā pie paralēlajiem izplatītājiem.
P.s.
Dabūšu pa labu cenu vēl vienu Swarovski un pēc tam APSOLU vairs neslavēt un nepiesārņot ēteru (ja kādu tas kaitina):)))))
Kungi, sociālisms beidzies-ja stāvi letes tanī pusē, tad man slaidi nospļauties, ka Tev saimnieks maz maksā. Vēlreiz saku, pārdevējam jābūt kā žīdam-jāiesēj nemiera sēkla par preci, kura, iespējams, Tev šobrīd nav nepieciešama. Un, kā saka Intars, "a priori" klients atgriezīsies lai nopirktu. Obligāti.
Es uz veikalu eju pēc mantas nevis pēc atlaides, protams tas ir patīkami, ja iedo atlaidi, bet nejau uzmest lūpu dēļ tā ka neiedeva.(=šķirties no sievas, ka vienu vakaru neiedeva :D )