Tāpēc ka katra biedrība agri vai vēlu sāk regulēt savus ierindas biedrus. Redziet, jau sākas: a kāpēc tu, medniek, neesi biedrībā? Vai tad nav skaisti medīties bez kādām biedrībām, kā gribi tā dari? Izbaudiet tak brīdi! Bet par biedrībām neuztraucieties, gan jau tāpat dabūsim uz kakla no augšas, agrāk vai vēlāk. Bet tas jau nenozīmē, ka pašiem jālien cilpā.
Mari Berzin maniem nosacijumiem piekriti ? un tad var but paradisies kadi jauni cilveki kas rausies un meginas izdarit ja aiz muguras ir 15k mednieki kas ir biedri un godigi ieveleta valde :) kas cinitos par musu tiesibam pret musu pasu ieveleto valdibu :) nice one
Māra Bērziņa tendenciozā demagoģija, protams, piederas pie lietas, tomēr par šo:
5.Tiek tiražēti meli par aktīvu līdzdalību Medību likuma apspriešanas darba grupā. Tur mute netiek vērta vaļā un nekas nav panākts. Dažreiz kaut kas tiek iesniegts, ko tāpat neviens neņem vērā.
gan pienākas viens konkrēts apzīmējums: TIRGUS TANTE.
Māris Bērziņš ne reizi šajās apspriedēs nav piedalījies, tomēr atļaujas apgalvojuma formā izplatīt MELUS!
Un tas jau ir ne tikai nekorekti, bet pat nelietīgi. Es jau saprotu Bērziņa kungu - gribas taču savas spalvas spodrināt, kā nekā mēs taču esam konkurenti, pie kam, laikam tomēr mūsu aktivitāte kož kaulā?
Jurim G. - ja ir konkrētas idejas, lūgums rakstīt uz profilu privāti. Jums bija vēlme bilst pāris vārdus konkrētās idejas autoram. :) Man ir arī epasts: arnis.puksts@medniekiem.lv, var rakstīt arī uz to. Visbeidzot, nosūtīju uz Jūsu profilu savu mobilā tālruņa numuru - varam padiskutēt arī klātienē, ja tāda vēlme ir. :)
Ivaram A. - tā ir. Laikam tiešām esmu es labs demagogs - tātad, viens talants man ir, paldies par atzinību :)
Paredzu, ka šajā tēmā būs daudz komentāri - novēlu visiem spēku un izturību tos lasot un drukājot, jo mērķis taču cēls!
Ja līdz šim man bija doma iestāties biedrībā, tad tagad, izlasot šo foruma sadaļu, mana vēlme iestāties ir zudusi.
Man nav pieņemama tik nedemokrātiska valdes locekļu attieksme pret jebkuru "citādāk domājošu individu".
Te izskanēja viedoklis, ka mednieku - foruma dalībnieku viedoklis biedrībai nav jāuzklausa. It kā jau taisnība, tikai kāds sīkums - bierībai, kam ir tikai 128(apm.) biedru un ja tā nevēlas ieklausīties medniekos, kas nesastāv biedrībā, tādai biedrībai nav tiesību runāt 25000 aktīvo Latvijas mednieku vārdā. Biedrība ar tādu biedru skaitu ir tāda pati biedrība kā jebkura cita biedrība vai mednieku klubs.
Man šķiet, ka Andrim Zariņam, kuru es uzskatu par biedrības valdes, iespējams, vienigo locekli, kas spēj atrast valodu un saprasties arī ar "citādākdomājošiem", būs krietni jāpiepūlas, lai nogludinātu kolēģu radītās nesaskaņas.
gan pienākas viens konkrēts apzīmējums: TIRGUS TANTE.
Māris Bērziņš ne reizi šajās apspriedēs nav piedalījies, tomēr atļaujas apgalvojuma formā izplatīt MELUS!
Un tas jau ir ne tikai nekorekti, bet pat nelietīgi. Es jau saprotu Bērziņa kungu - gribas taču savas spalvas spodrināt, kā nekā mēs taču esam konkurenti, pie kam, laikam tomēr mūsu aktivitāte kož kaulā?
Ivaram A. - tā ir. Laikam tiešām esmu es labs demagogs - tātad, viens talants man ir, paldies par atzinību :)
Paredzu, ka šajā tēmā būs daudz komentāri - novēlu visiem spēku un izturību tos lasot un drukājot, jo mērķis taču cēls!
Man nav pieņemama tik nedemokrātiska valdes locekļu attieksme pret jebkuru "citādāk domājošu individu".
Te izskanēja viedoklis, ka mednieku - foruma dalībnieku viedoklis biedrībai nav jāuzklausa. It kā jau taisnība, tikai kāds sīkums - bierībai, kam ir tikai 128(apm.) biedru un ja tā nevēlas ieklausīties medniekos, kas nesastāv biedrībā, tādai biedrībai nav tiesību runāt 25000 aktīvo Latvijas mednieku vārdā. Biedrība ar tādu biedru skaitu ir tāda pati biedrība kā jebkura cita biedrība vai mednieku klubs.
Man šķiet, ka Andrim Zariņam, kuru es uzskatu par biedrības valdes, iespējams, vienigo locekli, kas spēj atrast valodu un saprasties arī ar "citādākdomājošiem", būs krietni jāpiepūlas, lai nogludinātu kolēģu radītās nesaskaņas.