AINĀRS ĀBOLS,mikimausu biedrības biedrs( ragi laikam sievas nopelns)
nav reāla persona, viņs slēpjas aiz mežacūkas portreta, viņam nav drosmes sevi atklāt,
Pepiņš vienvārdsakot un runā par to par ko nav nekādas sajēgas...
Vai Tu mēģini kādu savervēt pāriešanai uz Tevis reklamēto biedrību, vai arī Tev ir cits iemesls piepludināt forumu ar skaudības pilniem izteikumiem? Izskatās kad tu neko citu nemāki kā tikai visu nolikt aplikt utt.Ja neko konstruktīvu ka uzlabot Latvijā medniecību uzrakstīt nevari,tad būtu izmantojis savu lielisko iespēju paklusēt.Ja un vēl:nedomāju kad tu būtu spējīgāks biedrības vadītājs. kur var iepazities ar Mara Berzina kunga biedribu ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Aprīkojums: Mauser M 03 . 7*64 ,223 rem stobrs iž 27m12kalibrs
Suņi: 2 velsas terjeri
Medību trofejas: 5
08.02.2011. 21:53
Latviešiem ir raksturīgi "nolikt" tos, kas kaut ko mēģina darīt vai organizēt. Varu vien apstiprināt, ka Māris Bērziņš vismaz Saldus pusē ne tikai runā par medību problēmām, bet arī dara. Piemēram, ja nemaldos apvienojot 13 MK klubus grupā, kura vismaz cenšas medīt selektīvi un tas skaitliski jau sen pārsniedz medniekiem.lv biedru rindas. Personīgi mans iemesls lai nestātos medniekiem.lv biedrībā ir tāds, ka 2009.gada martā mani Purnavmuižas mednieku veikalā sašāva (netīšām) veikala darbinieks. Visas tēmas un komentāri par šo faktu tika dzēsti gan no medniekiem.lv, gan citiem portāliem. Mans secinājums vēl joprojām ir nemainīgs, ka aiz šī portāla, tāpat kā aiz visiem citiem portāliem stāv kāda partija vai naudasmaiss, kam nav vēlama šāda veida informācija. Bet šajā valstī jau viss ir pērkams, izņemot veselību!
nav reāla persona, viņs slēpjas aiz mežacūkas portreta, viņam nav drosmes sevi atklāt,
Pepiņš vienvārdsakot un runā par to par ko nav nekādas sajēgas...
Nez kāpēc neviens no foruma LIELAJIEM VĪRIEM NEATBILD, kāpēc tie bloķēti profīli?