Šodien vārdadienu svin Henrijs, Jete, Henriete, rītdien - Staņislava, Staņislavs, Stefānija
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Kāpēc es NEVĒLOS kļūt par biedrības medniekiem.lv biedru???

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 64 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 23.10.2013. 09:38

Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2024-08-17 14:54
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: www.logitev.lv
Medību stāžs: 1993 g.
Aprīkojums: Medībām Latvijā pietiek
Suņi: Hanoveras dzinējs Klifs
Medību trofejas: 13
08.02.2011. 23:22
Brīnums, ka arī vēl neesmu izlidojis no šīs teritorijas. A.Puksts nesen mēģināja ar skaistiem solījumiem šajā forumā tikt ievēlēts. Kaut kā tā diskusija noplauka no foruma ar visiem komentāriem. Ja man būtu jāsponserē biedrība pa 10 ls es labāk atdotu to naudiņu suņu patversmei nevis polša izteiksmē, bet barības izteiksmē. Tika solīts, ka maksa nebus lielāka par polša cenu.Tikai aizmirsa piebilst- no auksējā plaukta vai apakšējā. Toreiz tajā diskusijā rakstīju un atkārtošos -No sākuma vajag pierādīt ka vari un pēctam arī prasīt algu pēc nopelniem. Savādāk būs kā Repšem- sabrauca pa ausīm, savāca kāpostu un kur viņš tagad ir ?
Martins
Martins
Pēdējo reizi manīts 2024-10-03 20:41
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Bebrene
Medību stāžs: no 2003.g
Aprīkojums: IZ-27M CZ 550
Suņi: Krievu Eiropas laika Draudzņš
Medību trofejas: 11
08.02.2011. 23:33
Uldi pagaidi mazliet moš tēv paveiksies un ņobloķēs:) kā mani un cik es saprotu vēl DAUDZIM atktīviem un NETĪKAMIEM foruma biedriem.
Juris
Juris
Pēdējo reizi manīts 2011-04-03 22:30
Lietotāja statuss: Vērotājs
Atrašanās vieta: Brightona
Medību stāžs: born with a weapon
Aprīkojums: mauser k98 7.92x57mm
Suņi: wife's name Anita
Medību trofejas: 2
08.02.2011. 23:35
es busu nakamais :( laikam ne?
Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2024-08-17 14:54
Atrašanās vieta: www.logitev.lv
Medību stāžs: 1993 g.
Aprīkojums: Medībām Latvijā pietiek
Suņi: Hanoveras dzinējs Klifs
Medību trofejas: 13
09.02.2011. 00:12
Uģis g. būs trāpījis naglai pa galvu- 74 komentāri un visi ne par ko.
Juris
Juris
Pēdējo reizi manīts 2011-04-03 22:30
Lietotāja statuss: Vērotājs
Atrašanās vieta: Brightona
Medību stāžs: born with a weapon
Aprīkojums: mauser k98 7.92x57mm
Suņi: wife's name Anita
Medību trofejas: 2
09.02.2011. 00:30
hmm :( very bad:( will need to live as friends:) and do not constitute a strike;) are one family and will need her to be strong and everything will be great:)
Ilmarsons
Pēdējo reizi manīts 2013-04-12 22:01
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Jēkabpils raj.
Medību stāžs: >20
Aprīkojums: Savage 308win
Medību trofejas: 1
09.02.2011. 08:12
Kas notiks ar tiem biedrības biedriem, kuriem tika liegta piekļuve portālam? Viņi vairs nevar piedalīties diskusijās, kā arī balsot.Vienīgais viņu pienākums palicis regulāri maksāt biedru naudu. Vai varbūt viņi jau izslēgti no biedrības?
Juris
Juris
Pēdējo reizi manīts 2022-12-13 19:01
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Kurzeme
Medību stāžs: No 1981.g.ar papīriem
Aprīkojums: pietiekams
Medību trofejas: 5
09.02.2011. 08:30
Kamdēļ uzreiz stresot, ka daudz ir arī oponentu? Nu, lai viņi ir. Tam nav jāpiegriež vērība. Un tos, kas te vienkārši neraksta kādas nekaunības, vajag pieslēgt atpakaļ. Bet diskusijas izvērst gan ir vērts tikai par konstruktīviem jautājumiem ar konstruktīviem cilvēkiem. Jo ar muļķi nekad nevajag sākt diskusiju. Muļķis to noved līdz marazmam un tajā viņš ir kā zivs ūdenī.
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
09.02.2011. 08:59
Aldis Behmaņa kungs kā ilggadējs IT uzņēmuma pārstāvis vai pat īpašnieks :) droši vien zina, ko nozīmē IP adrešu grupas? Jeb nezina? Jeb šajā brīdī ērti izlikties nezinām? :)
Esmu pārliecināts, ka gan Jānim Lanskim, gan Aldim Behmanim noteikti ir mans tālruņa Nr., jo galu galā medījam vienā kolektīvā. Tātad, ja ir kas runājams, to varētu darīt arī savādāk, bet laikam gribas būt "sliktajam puikam" nu vai arī "labajam tēlam", atkarībā no kura viedokļa skatās un darīt to publiski. :) Retoriski pavaicāšu - par ko tas liecina? :))
Par nedemokrātiju - vai šīs diskusijas tendeciozie un pat melīgie komentāri kaut kur ir pazuduši? To, ka šajā tēmā sāksies tendenciozu komentāru gūzma, paredzēju jau 4 lapā, priekšpēdējā komentārā - ir skaidrs, no kurienes vēji pūš...
Visiem, kurus interesē situācijas izklāsts bez "sabojātā telefona" principa vai mērķtiecīgas faktu sagrozīšanas - lūgums sazināties ar mani vai Andri Zariņu personīgi. Kontaktinformācija ir pieejama. Tajā skaitā, ja ir konkrēti jautājumi par biedrības darbību, svaigākajām aktualitātēm (tās, kas pieejamas žurnālā MMD ir ~mēnesi vecas, jo drukātā prese ir drukātā prese: starp notikumu un tā atspoguļošanu neizbēgami paiet samērā ievērojams laiks), vai pavisam konkrēti jautājumi par īsstobriem :) jo skaidrs, ka nebiedri neredz biedrības iekšējos balsojumus...
To, ka dažādi vairāk vai mazāk organizēti ideoloģiski pārmetumi/to kampaņas sekos - tas bija skaidrs. Taču šādā veidā un formā un brīdī - tas lej ūdeni uz pavisam citām dzirnavām. Diemžēl ne uz tām, kuras būtu vidusmēra mednieka nākotnei svarīgas.
Pats turpmāk šādā - forumiskā - formā centīšos apspriest tikai idejas un argumentus par/pret. Iesaku to darīt it visiem, kuriem inteliģences pakāpe to ļauj. Jo, kā jau iepriekš rakstīju - laiks visu noliks savās vietās. Tajā skaitā dažu kungu ambīcijas, kuras neļāva uz lietām paskatīties ar vēsu galvu.
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
09.02.2011. 09:04
Kas notiks ar tiem biedrības biedriem, kuriem tika liegta piekļuve portālam? Viņi vairs nevar piedalīties diskusijās, kā arī balsot.Vienīgais viņu pienākums palicis regulāri maksāt biedru naudu. Vai varbūt viņi jau izslēgti no biedrības?

Šiem biedriem, ja tādi ir, ir jāsazinās ar mums - izvērtēsim, ko varam darīt. Katrā ziņā izslēgšana no biedrības var notikt par konkrētiem pārkāpumiem, kurus neviens biedrs, pēc manā rīcībā uz šo brīdi esošās informācijas, nav veicis.
Ainars
Ainars
Pēdējo reizi manīts 2017-02-08 18:50
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: LV-NL
Medību stāžs: no 1997. gada
Aprīkojums: Ir
Suņi: bigls
Medību trofejas: 11
09.02.2011. 10:16
Cienījamais AIVAR BēRZIŅ :
Vienos krūmos slēpjamies :) Iesaku Tev pašam ar savu 'sievu' vispirms aprunāties. Ja gadījuma tiksi pie darīšanas, varbūt nebūs jāstreso pa portāliem.
Es uzskatu ka Latvijā vajadzētu kādas trīs četras reģionālas mednieku organizācijas kas sava starpā sadarbojas.Būtu lielāka mednieku pārstāvniecība likumu izstrādes gaita.Vienai organizācijai ir vieglāk noklusēt kādus nevēlamus grozījumus likumos bet no trim četrām kāda jau noteikti celtu gaismā problēmjautājumus.