Nu man liekas biedrības var būt tiešām daudz- lai veselīga konkurence. Un vēlāk pie labvēlīgiem apstākļiem var apvienoties vienotā medības jomu pārstāvošā konfederācijā. Un strīdēties kas ko dara nepareizi ir lieki. Lieks laika un nervu patēriņš. Nepatīk viena biedrība stājies citā- demokrātija:) Jā kad bija tikai LATMA tad nebija izvēles.
Slēpts
09.02.2011. 11:50
KĀPĒC ES IESTĀJOS BIEDRĪBA, medniekiem.lv
es iestājos šajā beidrībā tāpēc ka tieši šeit pēc nolikuma, man kā indivīdam ir tiesības paust savu individuālo viedokli.
Slikti , ka tas netiek ņemts vērā- bet ceru , ka turpmāk tāda precedenta nebūs.
Kāpēc ES neatbalstīšu Medību Kolektīvu biedrības- tāpēc- ka šajās biedrībās tiek pausts klubu vadītāju viedoklis.
Un šajās biedŗibās es kā indivīds NEKO nevaru ietekmēt- piemēram LMA- maksķernieku biedrība, kur valde lēmumus pieņēma labākajā gadījumā balstoties uz klubu vadītāju viedokļiem.
Lai kolektīvu biedrībā iegūtu kopējo balsojumu- ir nepieciešams ilgs laiks- jāinformē klubu vadītāji, tiem jāveic balsošanas procedūra ar parakstiem utt. un ko kolektīvi darīs ar medniekiem kuri ir nto kolektīvu biedri?
Medniekiem.lv šādai procedūrai nepieciešams mazāks laiks- un te tiešām ikviens var nobalsot personīgi.
p.s lai arī es valdi kritizēju- vēl nobanots neesmu:)
Es NEVĒLOS kļūt par šīs biedrības biedru,jo:
1.mani nobloķēja,jo domāju savādāk(bet par to būs atsevišķš stāsts)
2.VADOŅI-pilnīgi <>,bez jebkādas pieredzes(kā šādi cilvēki var pieņemt lēmumus???)
3.Biedrības vadību nav ievēlējuši biedrības biedri, tā ir pašpasludināta, kura nu tagad lems vai es deru par biedru;
4.Lēmumu pieņemšanā nav vairākuma princips;
5.Netiek pieļauti citādi domājošo mednieku argumenti, viss tiek apklusināts ar demagoģiskām frāzēm. Kritizētāji tiek saukti par nomelnotājiem un ienaidniekiem;
6.Darbība ir haotiska, nekas netiek novests līdz loģiskām beigām, priekšplānā tiek izvirzīti mazsvarīgi jautājumi, kuri mednieku sabiedrībā tiek uzskatīti par absurdiem;
7.Tiek tiražēti meli par aktīvu līdzdalību Medību likuma apspriešanas darba grupā. Tur mute netiek vērta vaļā un nekas nav panākts. Dažreiz kaut kas tiek iesniegts, ko tāpat neviens neņem vērā.
Puksts saprot ko dara un ko runā ,bet ta saprašana ir pēc sava uzskata ,kurs neiet kopā ar nobriedušu mednieku darbiem un runām, ta vismaz no malas izskatās ,varbūt vajadzētu pamedīt ar nobriedušiem vīriem , aplūkot medību tradīcijas ne redzētpasauli savām trakām acīm
Kas ir veči!?
Galīgi prātiņu izmīzuši!
Kāpēc man un vēl citiem būtu jāzin kāpēc Tu nevēlies kļūt par biedrības Medniekiem. lv biedru?
Vai Tev kāds spiež to darīt? Varbūt Tu vēlies lai tev lūdzas un pierunā? Varbūt galvā čuras sakāpušas.
Nu negribi - nestājies. Sēdi maliņā un "konstruktīvi" kritizē. Tikai, kad būs panākts taustāms rezultāts, neskrien, nebļauj, ka arī Tu tur blakus ar svecīti stāvēji!
Nu riktīgā letiņu mentalitāte!
Nu tad pastāstiet arī pie reizes, kāpēc neesat biedrs Latvijā oficiāli reģistrētās biedrībās kā, piemēram :
"Club Deutsches Reich",
"Daugavas senlejas Raganas",
"Laimes putnu impērija",
"Putnu un citu dzīvnieku asociācija".
Biedru sarakstos Jūs tur neatradu! Lūgtum!
-----------------------------------------------
Bet tikmēr mēs, biedri un tovarišči:
es iestājos šajā beidrībā tāpēc ka tieši šeit pēc nolikuma, man kā indivīdam ir tiesības paust savu individuālo viedokli.
Slikti , ka tas netiek ņemts vērā- bet ceru , ka turpmāk tāda precedenta nebūs.
Kāpēc ES neatbalstīšu Medību Kolektīvu biedrības- tāpēc- ka šajās biedrībās tiek pausts klubu vadītāju viedoklis.
Un šajās biedŗibās es kā indivīds NEKO nevaru ietekmēt- piemēram LMA- maksķernieku biedrība, kur valde lēmumus pieņēma labākajā gadījumā balstoties uz klubu vadītāju viedokļiem.
Lai kolektīvu biedrībā iegūtu kopējo balsojumu- ir nepieciešams ilgs laiks- jāinformē klubu vadītāji, tiem jāveic balsošanas procedūra ar parakstiem utt. un ko kolektīvi darīs ar medniekiem kuri ir nto kolektīvu biedri?
Medniekiem.lv šādai procedūrai nepieciešams mazāks laiks- un te tiešām ikviens var nobalsot personīgi.
p.s lai arī es valdi kritizēju- vēl nobanots neesmu:)
1.mani nobloķēja,jo domāju savādāk(bet par to būs atsevišķš stāsts)
2.VADOŅI-pilnīgi <
3.Biedrības vadību nav ievēlējuši biedrības biedri, tā ir pašpasludināta, kura nu tagad lems vai es deru par biedru;
4.Lēmumu pieņemšanā nav vairākuma princips;
5.Netiek pieļauti citādi domājošo mednieku argumenti, viss tiek apklusināts ar demagoģiskām frāzēm. Kritizētāji tiek saukti par nomelnotājiem un ienaidniekiem;
6.Darbība ir haotiska, nekas netiek novests līdz loģiskām beigām, priekšplānā tiek izvirzīti mazsvarīgi jautājumi, kuri mednieku sabiedrībā tiek uzskatīti par absurdiem;
7.Tiek tiražēti meli par aktīvu līdzdalību Medību likuma apspriešanas darba grupā. Tur mute netiek vērta vaļā un nekas nav panākts. Dažreiz kaut kas tiek iesniegts, ko tāpat neviens neņem vērā.
Galīgi prātiņu izmīzuši!
Kāpēc man un vēl citiem būtu jāzin kāpēc Tu nevēlies kļūt par biedrības Medniekiem. lv biedru?
Vai Tev kāds spiež to darīt? Varbūt Tu vēlies lai tev lūdzas un pierunā? Varbūt galvā čuras sakāpušas.
Nu negribi - nestājies. Sēdi maliņā un "konstruktīvi" kritizē. Tikai, kad būs panākts taustāms rezultāts, neskrien, nebļauj, ka arī Tu tur blakus ar svecīti stāvēji!
Nu riktīgā letiņu mentalitāte!
Nu tad pastāstiet arī pie reizes, kāpēc neesat biedrs Latvijā oficiāli reģistrētās biedrībās kā, piemēram :
"Club Deutsches Reich",
"Daugavas senlejas Raganas",
"Laimes putnu impērija",
"Putnu un citu dzīvnieku asociācija".
Biedru sarakstos Jūs tur neatradu! Lūgtum!
-----------------------------------------------
Bet tikmēr mēs, biedri un tovarišči: