inn kota 40 ir labākais no elektromotoriem par pieņemamu cenu. Akumulators jāņem no dārgā gala. Man aķis iet ar doto motoru 7 stundas uz pilnu klapi. Smags gan.
Kaspar, no kuriem lajkiem Lubančika ar benzin moturu ir liegums? Ajviekste ja, bet ezera no 26 junija draga kamer galva nesaks rejbst,bet tikaj lidz 10zg.
Ssosezon pirms piillu mediibu atklaassanu apzvaniiju cilveekus kas tur saimnieko-administraacija-es iisti neatceros-bet zvaniiju uz kautkaadu tur kantori-gribeeju uzzinaat ir vai nav kaadi ierobezzojumi nonaglla tiltu augssaa pa upi liidz lubaanas ezeram-tur man atbildeeja ka pa reezeknes upi un lubaanu ir atllautas piillu mediibas-bet ir divi liegumi1.Izmantot svinu saturossu muniiciju 2. izmantot benziina dzineejus-man nebija iemesla neticeet....Nejau pats izdomaaju ka nevar...........Mnu tad cits jautaajums-Kas labaaks bedziina motors vai elektriskais?????
Kaspar apskaties "likums Lv" un ne vienam nevajdzes neko prasit, Skatoties kadam nolukam, ja gribi nodarboties ar trolingu tad elektriskaj, ja braukat lidz pilu vietam, vaj copes vietam tad benzinnieks. Bet tev jazin ,ka ezers baigi ajzaug pa vasaru, un lidz velajam rudenim parvietoties ar eliktrisko bajga problema, vieglak ar dukuri.
Slēpts
14.02.2011. 09:07
Kas labāks elektromotors vai benzīna .... hmm... katram savi + un - ... katrs paredzēts savām vajadzībām .... pašam ir MinKota 30 , un ir braukts ar benzīniekiem Ālandos (5HP), Volgā (25HP) un Norvēģijā (40HP) ...
40HP + atbilstoša laiva - lido, var lilkt slēpes... un ēd aptuveni 1 litru uz kilometru (20 litrus vienā izbraucienā tā tik nokurinājām) ... plus vēl pats maksā vismaz pāris tūkstošus...
25HP jau copei nedaudz piemērotāks, bet ēd tāpat nejēgā un cena ar nav īpaši zemāka par pāris tūkstošiem... pa vienu dienu copējot izbraukājām 10 litru bāku mierīgi ...
5HP liekas pats optimālākais ... 10 litru bāku nevajadzēja uzpildīt pat pēc četrām copes dienām... ūdens slēpotāju gan nepavilksi, bet savādāk, man personīgi, liekas pats labākais variants!
Elektromotors, kā jau teicu, ir pašam un pārdot netaisos! Jo, kā jau paši minējāt - ir daudz vietu kur ar benzīnniekiem nedrīkst - tā pati Engure! Plusi tādi, ka kluss, ērti manevrēt nelielos attālumos, lētāks kā benzīnnieki (tas gan relatīvi, jo jaudīgāks elektromotors + akumulators + lādētājs varētu būt vienā cenā ar kādu benzīna 2.5HP Suzuki)Bet nu garākiem braucieniem nav īpaši piemērots.... 5.ātrumā īpaši ilgi nepabrauksi ... un nekad nevar zināt vai uz māju pusi jau nebūs jāairē...
Ideāli ja ir abi uz vienas laivas - ar benzīnu braucam, bet ar elektro - copējam!
Svaigas ziņas:
http://www.liepajniekiem.lv/la...
Meklēt googlē - "Dory boat"
40HP + atbilstoša laiva - lido, var lilkt slēpes... un ēd aptuveni 1 litru uz kilometru (20 litrus vienā izbraucienā tā tik nokurinājām) ... plus vēl pats maksā vismaz pāris tūkstošus...
25HP jau copei nedaudz piemērotāks, bet ēd tāpat nejēgā un cena ar nav īpaši zemāka par pāris tūkstošiem... pa vienu dienu copējot izbraukājām 10 litru bāku mierīgi ...
5HP liekas pats optimālākais ... 10 litru bāku nevajadzēja uzpildīt pat pēc četrām copes dienām... ūdens slēpotāju gan nepavilksi, bet savādāk, man personīgi, liekas pats labākais variants!
Elektromotors, kā jau teicu, ir pašam un pārdot netaisos! Jo, kā jau paši minējāt - ir daudz vietu kur ar benzīnniekiem nedrīkst - tā pati Engure! Plusi tādi, ka kluss, ērti manevrēt nelielos attālumos, lētāks kā benzīnnieki (tas gan relatīvi, jo jaudīgāks elektromotors + akumulators + lādētājs varētu būt vienā cenā ar kādu benzīna 2.5HP Suzuki)Bet nu garākiem braucieniem nav īpaši piemērots.... 5.ātrumā īpaši ilgi nepabrauksi ... un nekad nevar zināt vai uz māju pusi jau nebūs jāairē...
Ideāli ja ir abi uz vienas laivas - ar benzīnu braucam, bet ar elektro - copējam!