Atkārtošos, bet teikšu atkal - cena vairs nav kvalitātes garants. Var nopirkt labu stroķi par 800 un pilnīgu šņagu par 1500. Diemžēl šodien cena ir adekvāta tikai nosaukumam. Pilnīgi ticu, ka Savage var būt cepuri pārāka par Winchester, jo lielie brendi dzīvo uz vecajiem lauriem, bet izmanto lēto darba spēku un materiālus. Tad labāk paņemt draņķi par 300 nekā tādu pašu par 1000.
viss ir relatiivi--kas kuram ir "labs"...:)
Un ne jau nu viss ,ko razhojis austrumu bloks( ČZ, IŽ 27 ) ir slikts...,
Un GALVENAIS jau ir--kas par šāvēju..:),kurš mēģina šaut..:)
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
13.04.2008. 14:35
Aldi! Tā viss nebūs ka šaut var ar stobru kuram cena sākās no 1000 LVL uz augšu. Tā var spriest vienīgi snobi! Realitātē tā pati Savage ir labu labā. Tici man jo man ir četras spicās un neviena no viņām nav austrumu bloka vai turku ražojuma (H&K, Walther, Savage, IMI). Krievs arī ir bijis (toz 122), bet to jau esmu pārdevis...
Vēl neesmu drošs, bet varbūt drīzumā tirgošu savējo Remington700 (nejaukt ar 770) ar visu ķīķeri ...
Laide plastmasas, kal .30-06, ķīķeris Hakko 3-9x50, kā reiz biju iedomājies tādu sakarīgu cenu kā seši barontēvi. Bet tas vēl ar dakšām ūdenī.
Un ne jau nu viss ,ko razhojis austrumu bloks( ČZ, IŽ 27 ) ir slikts...,
Un GALVENAIS jau ir--kas par šāvēju..:),kurš mēģina šaut..:)
Laide plastmasas, kal .30-06, ķīķeris Hakko 3-9x50, kā reiz biju iedomājies tādu sakarīgu cenu kā seši barontēvi. Bet tas vēl ar dakšām ūdenī.
es vakar nopirku kandžu, vēl neesmu pagaršojis, bet iesaku!!!!!
BAIGI GARŠĪGĀ UN NEKĀDAS PĒCGARŠAS!!!!!!
:))))