Es pirms bebru medībam ja stobrs bija tīrīs pirmo šāvienu taisu pa tukšo kaut kur kokā un tad gaidu bebra kungu jo pats pārlieciņājos arī ka pirmais šāviens iet pilnīgī greizi. Tāpēc arī pavasarī ja nebija trāpījies zem lietus tad maseni netīru līdz pat bebru sezonas beigam. Bet pēc tam protams čakarejos pusi dienas kamēr sobru iztīri :)
Slēpts
16.11.2014. 09:53
ko stobrs saka par tādu lietu? iekšā droši vien labāk neskatīties un lietot kamēr iet :)
ja jau tikai pirmais mūk prom, tad kur problēma katras medības iešaut zemē(kokus nemaitāsim)?
Jā, jā,pareizi, kārtīgi profesionāļi nekad netīra stobrus. Un vispār, kāpēc tas stobrs tev jātīra pēc sezonas beigām, nākamajā sezonā ar netīrītu šaus vēl labāk. Vienam otram laikam patīk klauna loma.
Suņi: veimāras putnu suņi ARGAS un Amber Rain Carski Trakt (1. 2. pakāpes diplomi darba pārbaudēs)
Medību trofejas: 7
14.01.2015. 21:03
Sveicināti, Bērziņa kungs!
Sveicināti!
Šobrīd gatavoju rakstu par šķirni. Ļoti ceru, ka izlasīsiet vēstuli šodien rīt. labprāt uzdotu jums jautajumus par pieredzi ar šo suni medības.
mans telefons 29711740
Liels paldies jau iepriekš!
ja jau tikai pirmais mūk prom, tad kur problēma katras medības iešaut zemē(kokus nemaitāsim)?
Sveicināti!
Šobrīd gatavoju rakstu par šķirni. Ļoti ceru, ka izlasīsiet vēstuli šodien rīt. labprāt uzdotu jums jautajumus par pieredzi ar šo suni medības.
mans telefons 29711740
Liels paldies jau iepriekš!