Šodien vārdadienu svin Meldra, Meldris, Melisa, rītdien - Marija, Marika, Marina
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Frist Aid kursus vajadzetu likt 1 reizi 3jos gados tas butu pareizi vai ne :) ??

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 17 lietotāji. Komentāru skaits 4. Pēdējais viedoklis 04.04.2011. 16:03

Dzintars
Dzintars
Pēdējo reizi manīts 2023-11-24 10:43
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Rīgas raj.Inčukalns
Medību stāžs: Labs laiks jau pagājis
Aprīkojums: gludais,kombi,vītne
29.03.2011. 05:38
Vai labāk kad tiek diskutēts,vai šmigas pudeli var izliet precīzi uz trijiem,vadoties pēc skaņas.:D:D:D
Viesturs
Viesturs
Pēdējo reizi manīts 2016-04-30 19:02
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Kurzeme
Medību stāžs: 27
Aprīkojums: Tikka
Suņi: dvorterjērs
Medību trofejas: 2
29.03.2011. 13:50
Izklausās pēc hroniska skābekļa trūkuma smadzenēs.Iespējams, bērnībā būsi pārsitis galvu,bet žņaugu aizmirsis noņemt līdz šai dienai!
Juris
Juris
Pēdējo reizi manīts 2011-04-03 22:30
Lietotāja statuss: Vērotājs
Atrašanās vieta: Brightona
Medību stāžs: born with a weapon
Aprīkojums: mauser k98 7.92x57mm
Suņi: wife's name Anita
Medību trofejas: 2
03.04.2011. 14:51
Dzintar es vinu nelobeju :) jautajums bija First Aid kursus vajadzetu likt 1 reizi 3jos gados tas butu pareizi vai ne :) ??? un redzi cik seit ir plana galdina urbeji :( brec visu laiku nezinu tikai par ko :) ja esi dros par savam spejam un maki rikoties katra situacija :) tad viss ir ok. Vel viena lieta seit lasot tos komentarus par so temu nonacu pie secinajuma ka seit daudziem vajadzetu apmeklet kadus kursus no NLP praktiķa kursi
NLP meistaru kursi
Komunikācijas meistarība
Mērķu meistarklase
Pozitīvas domāšanas skola
Eriksona hipnoze
Efektīva laika plānošana
Valodas maģija - kā runāt un rakstīt, lai citi sadzirdētu
Kā izteikt korektu vērtējumu par nepatīkamām lietām
Esmu lieliska!
Notici sev!
Es esmu tā vērts!
Labo domu vakari
Vērtības
Mīlestības vibrācijas
Atver sevi mīlestībai
Esi radošs!
Kā savai dzīvei piesaistīt to, ko vēlos?
Domu kartes ātrai iegaumēšanai
Mana dzīve – manas izvēles
Veiksme tavās rokās, jeb, ko dara uzvarētāji, lai uzvarētu. http://www.nlpcentrs.lv/lv/ SEIT DAUDZIEM VARETU TAS PALIDZET :) p.s nelobeju bet iesaku :) redzu ka seit daudziem komentaru rakstitajiem tas noderetu :) good luck :)
Slēpts
04.04.2011. 16:03
Lobējiet vai nelobējiet, bet man skaidri un gaiši Ieroču atļauju daļā pateica - Samāriešu kursu karte der 5 gadi ... ja karte vecāka par 5 gadi - ieroču atļaujā izmaiņas nedabūsi (pirkt jaunu utml.)