Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Pneimatisko ieroču šautuve "Drakons" Akvalandē

Ar medībām saistītās tēmasŠautuves

Andis
Andis
Pēdējo reizi manīts 2014-02-11 12:32
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Mālpils
Medību stāžs: 10
18.04.2011. 11:11
Šeit nav runa par nacismu, bet gan cieņu pret valsti, kurā tu dzīvo! Jo vairāk valodas cilvēks prot, jo labāk viņam! Un es gribu, lai mani bērni zin papildus gan krievu, gan angļu, gan franču, gan jebkuru citu! Bet, ja cilvēks dzīvo LV un nevar izrādīt cieņu pret to valsti, lietojot tās valsts valodu, tad tas ir nožēlojami un norāda tikai uz to, ka viņš ir tik nespējīgs, ka pa savu dzīvi vienu valodu nevar iemācīties! ;)
Es ar lepnumu arī runāju krievu valodā LV, jo tādējādi parādu, ka es savā valstī biju pietiekami gudrs iemācīties citu valodu, bet tas, kurš man pretī - nebija spējīgs iemācīties LV valodu, pie tam šeit dzīvojot! ;)
Bet katram jau sava izvēle! ;)
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2025-02-17 06:31
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
20.04.2011. 19:27
Man Tādi naciki kā Jānis besī ārā,Tu droši vien esi ļoti priecīgs un lepns runāt kautkādā tizlā un stulbā Angļu val,bet kaimiņu valodu negribi atzīt. Paskaties kā Somi gadu atpakaļ pieņēma likumu visās skolās kas ir pierobežā ar Krieviju ir obligāti jāmācās Krievu val.jo cilvēki domā par savu valsti ,lai cilvēki var savā starpā normāli komunicēt ,veidotos veiksmīgs bizness un ieplūst Somu valsts kasē nodokļu naudiņa pateicoties lielajam kaimiņam, bet mēs ar pliku D-su bet lepni
...........
Es tā saprotu, ka tas ir adresēts man. Varbūt precizēsim,kāds tad nacists esmu. Starp citu, mans tēvs ir krievs. Kopš kura laika vēlme runāt valsts valodā, saņemt informāciju valsts valodā ir nacims? Ģimenē runājam tikai latviešu valodā. Besī ārā latvieši ar lunkanu muguru. Personīgi man ir gan pretīgi gan pazemojoši, mani nepazīst, bet vēršoties pie manis uzsāk sarunu krievu valodā. Šodien tika meklēta metālapstrādes firma. Vajadzēja gan materiālus, gan šo to izfrēzēt, firma tika atrasta, atverot mājas lapu, kā galvenā lapa krieviski, nu netiks nekas pasūtīts šajā firmā. Atradīsim citu.
Ir pietiekoši bieži publicēti dažādu socioloģisku aptauju rezultāti par valodu prasmēm, nez kādēļ tajās uzrādās, ka turpat 90% krievvalodīgo prot latviešu valodu. Ja tas ir tā, tad galīgi nav saprotama krievu valodas uzspiešana, aizbildināšanās, ka tā būs vairāk klientu u.t.t.
Šaubos vai tajā pat Somijā uzņēmumi veido mājas lapas un liek, kā pirmās krievu valodā, šaubos vai tas tā tiek darīts arī zviedru valodā.
Paldies Uldim par aizrādījumu vārda pareizrakstībā. Skolā latviešu valodas gramatikā man bija trijnieks.
Slēpts
01.11.2016. 13:21
Jau ilgu laiku briestu uztaisīt mājās ''skrejošās cūciņas'' stendu gaisenei! Googles tante ļoti skopa šajā informācijā, bet tehniskie parametri tomēr ir salasīti! Ir arī kaut kādas paša idejas kā to realizēt dabā, bet... varbūt kādam jau ir pieredze šajā jomā, jo mūsu zemeslodes pusē šāds stends nav nekas neparasts, atšķirībā no amīšiem, kuru forumā atradu izbrīna pilnus komentārus - kam domātas DDupleksa sporta ložu patronas, uz ko kāds vientuļš vietējais guru atbildēja, ka tur tālajā postpadomju telpā ir tāds skrejošās cūkas stends, uz ko tika saņemta atbilde - vai tad tie bauri nav vītņstobrus redzējuši - gludais ir paredzēts TIKAI un VIENĪGI skrotīm un renkuļiem.... aizgāju no tēmas! :)
Tātad - vai kādam ir pieredze ar pneimatikas ''skrejošās cūkas'' stendu - kā tīri tehniski to darbināt (piedziņa, vadība, utml.)
P.S. Par konkrēto Tēmu - šī šautuve Akvalandē vēl darbojas?
Slēpts
01.11.2016. 15:41
Aizbrauc uz Mārkulīčiem pie Viļņa - viņš kā reiz tādu ir uzbūvējis. 17,5m skrejošā cūka gaisenei.
Slēpts
01.11.2016. 17:14
Sarmi dod linku uz to forumu, gribu redzēt par tām skrotīm un renkuļiem :D
Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2022-12-21 15:30
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Liepājas raj.
Medību stāžs: No 1993g.
Aprīkojums: Benelli Comfort 12 kal.
Suņi: Latvijas Dzinējs brunčos, vārdā Gunta,
02.11.2016. 10:46
Jā, Ģirt, un tiem jeņķu bauriem izstāstīt, kur, kas un kā un kāpēc.
Slēpts
02.11.2016. 18:52
Man gan liekas, ka viens ir nedaudz piefantazējis, tapēc gribas redzēt linku :D
Slēpts
02.11.2016. 20:12
Ja neko nejaucu, tad kaut kur lasīju, ka viņiem atsevišķos štatos ar karabīni nedrīkst medīt... Bet jebkurā gadījumā fakts, ka viņi nepazīstot gludā lodes ir pilnīgs fufelis.
Ilgvars
Ilgvars
Pēdējo reizi manīts 2025-06-20 11:01
Lietotāja statuss: Guru
Atrašanās vieta: Rīga, Gulbene un pēc vajadzības
Suņi: nav
Medību trofejas: 11
02.11.2016. 22:30
tieši tā, ņemot vērā, ka otrpus dīķim ir itin labi pazīstamas shotgun rifled slugs, jebšu lodes, kas šaujamas no lēzeni vītņotiem gludstobriem, kuru munīcijas parametri atbilst gludstobriem.