Tēmas nosaukums - Browning 12 kalibra pusautomāta optikas stiprināšana
Informācija
Šajā diskusijā piedalās 5 lietotāji. Komentāru skaits 3. Pēdējais viedoklis 18.05.2011. 18:08Līdzīgās tēmas

Edgars
Pēdējo reizi manīts 2014-01-10 08:17
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Medību trofejas: 1
18.05.2011. 14:55
Biju arī Emīl domājis par šo variantu, bet man šķiet, ka tas ir vel mazāk droši, jo cik nopētīju I-netā, tad viņš turās tikai uz tām pāris tapām, kuras iet cauri kārbai, tāpēc kautkā vairāk arī iedomājos par gredzeniem. Bez tam Latvijā jau šādas kārbas točna nav un atkal sanāktu-pirkt sivēnu maisā. Gredzenus tad var izcilāt peilaiktot u.t.t.
Slēpts
18.05.2011. 15:01
Tieši dēļ tapu (vai varbūt caurejošu skrūvju) stiprinājuma dēļ es arī atmetu šo variantu. Un jā, jāsūta laikam būtu no interneta bodes. Beigās uzliku uz atsevišķiem riņķiem pa taisno uz kārbas, bet laikam tagad liktu sliedi un uz sliedes riņķus.

Dzintars
Pēdējo reizi manīts 2023-11-24 10:43
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Rīgas raj.Inčukalns
Medību stāžs: Labs laiks jau pagājis
Aprīkojums: gludais,kombi,vītne
18.05.2011. 18:08
Pat ja sliedi liek uz esošo iefrēzējumu vietām ir labāk nekā atsevišķi riņķi,tikai lai sliedes apakša pieguļ cieši kārbai,svarīgs ir atbalsta laukums. Pikatini sliedi ar tuneli dabū iefrēzējot apm. 8 mm caurejošu rievu,garenvirzienā pa vidu sliedei,dziļums tik pat cik fiksācijas rievām(sliedei gan jābūt metāla).To sliedi no Emīla bildes esmu sastapis,Benelli bisei kā orģinālais aksesuārs tika iegādāts,īpašnieks pats nevarēja uzlikt,atnesa man,es arī nevarēju:):(,piedāvāju veikt izmaiņas,atteicās,laikam atdeva atpakaļ veikalā.