Lūdzu atsaukties medību kolektīvus, kuriem ir iespēja un vēlme uzņemt viesmedniekus no Spānijas š.g. 16-18. jūnijā. Interesentiem lūgums rakstīt uz e-pastu compak@inbox.lv
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
08.06.2011. 11:51
Nesaprotu kaapeec taads naids pret viesmedniekiem, kas gatavi maksaat kolektiivam naudu. Par Argutu skaidrs, bet reaalistiski runaajot, kaapeec gan neuznjemt viesmedniekus un par to naudinju kautvai savu mediibu maaju neuzlabot, jeb visi taadi miljonaari, ka neko nevajaga?!?! Mums, piemeeram, nav platiibaas briezhu un es arii labpraat gribeetu kautkur viesmednieka statusaa meegjinaat dabuut briezha trofeju baura laikaa.
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
08.06.2011. 12:35
Juri,tev vajag naudu nu tad arī uzņem.
Labprāt arī uzņemtu, bet: 1) man kolektīvā ir vesela čupa argutu, kuri čīkst par katru maksājamu latu, bet lietas labā neko darīt negrib, kur nu vēl šķirties no kāda kilograma šķaidītas cūkgaļas - tas jau nekas, ka par to viesmednieka būšanu var nopirkt bodē 10x lielāku gaļas kluci un vēl atliks biotehnikai, piebarošanai, torņiem un medniekmājas jumta remontam; 2) tuvumā nav pietiekama līmeņa viesu nama, kur viesus izguldīt.
Grūti pretoties naudas vilinājumam!Spānis nebrauc uz Latviju selektīvajās medībās,bet tagat kārtīgu āža trofeju var atļauties pārdot laupītājs ,ne saimnieks. Lūdzu piedāvājumu izteikt rudenī,labprāt apsvērtu iespējas.
Dīvaini gan, tikko bija liela žēlošanās ka vietējam medniekam nav nākotnes, tagad paši sauks ārzemniekus sev par nelaimi.
Slēpts
08.06.2011. 18:27
Induli-Nu nezinu gan vai viesmednieki no ārzemēm skaitās nelaimes.Tadjau pa tv kanālu ohota un ribalka nelaimes vien rāda?Tas nav kautkā saprotams. Ticamākais ka ļoti liela daļa saprot to,ka nevarēs normāli sazināties ar ārzemniekiem,un mēmo valodā cik ilgi plātīsies?Un jarēķinās ar to ka kādam būs jabūt pavadonim medībās.Ja nevar brīvi komunicēt tad protams tādas medības ārzemnieks neuzskatīs par labām(pēc manām domām).Jo par kolektīva vēsturi un tradīcijām iespējams arī kādam vajadzēs pastāstīt.Piekrītu - es ar gribētu ar ārzemniekiem kopā pamedīt-bet valoda man ir ļoti liels šķērslis.Un uz gaides medībām arī laikietilpīgs pasākums. Protams šis ir tikai mans personīgais viedoklis.
Atvainojos,ka aizgāja netēmā.Šis ir tikai mans subjektīvais viedoklis.Manas domas ir ka šī viesmednieku aicināšana no ārvalstīm galu galā izpiedīs medības tādas kā mēs pazīstam un ir mums tuvas.Kapēc??Tapēc ka atradīsie veikli darboņi no pašmāju šeptmaņu vidus,kā arī netrūks ārzemju sprukstiņu,kas saskaitīs cik tūkstōši $ vai euro ir vērts katrs staltais vai kuilēns.Latvija ir par mazu lai visiem pietiktu vietas,ņemot vērā globalizācijas apmērus Latvijas mednieks nobāl to N to tūkstošu dolāru priekšā ko kāds ir gatavs ieguldīt medību saimniecībā kā ilgtermiņa projektā.Baidos ka mēs ataicināsim paši savu "Hapy end".
Interesentiem lūgums rakstīt uz e-pastu compak@inbox.lv
Par Argutu skaidrs, bet reaalistiski runaajot, kaapeec gan neuznjemt viesmedniekus un par to naudinju kautvai savu mediibu maaju neuzlabot, jeb visi taadi miljonaari, ka neko nevajaga?!?!
Mums, piemeeram, nav platiibaas briezhu un es arii labpraat gribeetu kautkur viesmednieka statusaa meegjinaat dabuut briezha trofeju baura laikaa.
Labprāt arī uzņemtu, bet:
1) man kolektīvā ir vesela čupa argutu, kuri čīkst par katru maksājamu latu, bet lietas labā neko darīt negrib, kur nu vēl šķirties no kāda kilograma šķaidītas cūkgaļas - tas jau nekas, ka par to viesmednieka būšanu var nopirkt bodē 10x lielāku gaļas kluci un vēl atliks biotehnikai, piebarošanai, torņiem un medniekmājas jumta remontam;
2) tuvumā nav pietiekama līmeņa viesu nama, kur viesus izguldīt.
Lūdzu piedāvājumu izteikt rudenī,labprāt apsvērtu iespējas.
Ticamākais ka ļoti liela daļa saprot to,ka nevarēs normāli sazināties ar ārzemniekiem,un mēmo valodā cik ilgi plātīsies?Un jarēķinās ar to ka kādam būs jabūt pavadonim medībās.Ja nevar brīvi komunicēt tad protams tādas medības ārzemnieks neuzskatīs par labām(pēc manām domām).Jo par kolektīva vēsturi un tradīcijām iespējams arī kādam vajadzēs pastāstīt.Piekrītu - es ar gribētu ar ārzemniekiem kopā pamedīt-bet valoda man ir ļoti liels šķērslis.Un uz gaides medībām arī laikietilpīgs pasākums.
Protams šis ir tikai mans personīgais viedoklis.