Arī es lietoju (pagātnes formā) nepilnu gadu Moultrie D55IR. Pagātnes formā tādēļ, ka pagājšnedēļ kāds vandālis bija apgāzis barotavas mucu, to nedaudz saskādējot, un nozadzis manu kameru. Šī kamera mani pilnībā neapmierināja, jo bija daudz tukšu bilžu reagējot uz nezin kādu kustību. Pilns ar putnu bildēm, kas barotavā knābā graudus. Bija arī daudz skaistu bilžu ar rukšiem, bet zinu, ka visu tā nebildēja. Jo, sēžot tornī turpat netālu, savā nakts redzamības monoklī redzu cūkas vai jenotus, bet kamera to nefiksēja. Vārdu sakot, D55IR dzivo kaut kādu savu dzīvi.
Tagad man ir doma nopirkt ScoutGuard SG580, jo pēc specifikācijas apraksta ir iespēja saņemt attēlu uzreiz. Pirmkārt, tādēļ, ka gribu pieķert to mērgli kas tur vazājās. Otrkārt, gribās izmēgināt ko jaunu.
Vai kāds lieto tieši šo modeli un var padalīties ar iespaidiem? Par cik esmu LMT klients, tad kādu pieslēguma veidu kameras sim man jāizvēlās un cik šis pieslēgums maksā? Varbūt var nopirkt kādu priekšapmaksas karti LMT tīklā un lietot?
Pielikumā ielikšu arī kādu bildi ar kameru Moultrei uzņemtu.
Šaujiet ļoti tuvu garām, veči!
Nu tā, kameru SG550M nopirku. Apbrīnojamā kārtā DHL to pieveda pie mājas durvīm. Nebija ne uz lidostu jābrauc un pa muitām jāvazājās, un jāmaksā mistiski nodokļi. Galu galā man tā izmaksāja 305$. Nav slikti...
Bet ir cita problēma. Nekādi nevaru nokonfigurēt iestatījumus. Nopirku OKarti un ievadīju datus, bet kamera bildes nesūta. SIM karte no telefona sūta MMS, bet no kameras nē. Tātad kameras iestatījumos kaut kas nav kārtība:
; for MMS application
[MMS Setting]
URL=http://mmsc.lmt.lv/mmsc
APN=okarte.mms.lmt.lv
IP=212.93.97.201
Port=9201
Account=
Password=
[Address]
PhoneNum1=29234149
PhoneNum2=
PhoneNum3=
PhoneNum4=
Email1=a.kancans@gmail.com
Email2=
Email3=
Email4=
Vai kādam ir ko pateikt šajā sakarībā? Kur ir mana kļūda?
Starp citu laikam sapratu kāda bija man problēma ar tiem daudziem kadriem dienas laikā! Tie kadri ir nevis no kustīgās zāles, bet gan saulaiinā laikā, proti, viņa (LTL5210A) uztver nevis kustību, bet siltuma izmaiņas un līdz ar to, kad saules koku, lapu , zaru mestās ēnas kustas, tās arī viņš fočē...
Kamera strādā visās iespējamās frekvencēs, kas der arī pie mums.
Zvanīju uz LMT. Man ieteica nomainīt portu uz 80. Viss pārējais ir OK. Mēģināšu...
Slēpts
07.11.2011. 16:10
Starp citu: šodien cabelas.com atradu Moltri 55ir kameras par akcijas cenu apmēram Ls 37 mūsu naudās!
Sūtīšana tātad pamēram Ls10, PVN pastā apmēram Ls 8= kamera par Ls55!
Rekur dazhas bildes no manis! Vispaar administraacijai vajadzeetu paildus trofejas un video sadaljai izveidot ari fotoatelu galleriju kur var pievienot sitadas bildes!
Tagad man ir doma nopirkt ScoutGuard SG580, jo pēc specifikācijas apraksta ir iespēja saņemt attēlu uzreiz. Pirmkārt, tādēļ, ka gribu pieķert to mērgli kas tur vazājās. Otrkārt, gribās izmēgināt ko jaunu.
Vai kāds lieto tieši šo modeli un var padalīties ar iespaidiem? Par cik esmu LMT klients, tad kādu pieslēguma veidu kameras sim man jāizvēlās un cik šis pieslēgums maksā? Varbūt var nopirkt kādu priekšapmaksas karti LMT tīklā un lietot?
Pielikumā ielikšu arī kādu bildi ar kameru Moultrei uzņemtu.
Šaujiet ļoti tuvu garām, veči!
Bet ir cita problēma. Nekādi nevaru nokonfigurēt iestatījumus. Nopirku OKarti un ievadīju datus, bet kamera bildes nesūta. SIM karte no telefona sūta MMS, bet no kameras nē. Tātad kameras iestatījumos kaut kas nav kārtība:
; for MMS application
[MMS Setting]
URL=http://mmsc.lmt.lv/mmsc
APN=okarte.mms.lmt.lv
IP=212.93.97.201
Port=9201
Account=
Password=
[Address]
PhoneNum1=29234149
PhoneNum2=
PhoneNum3=
PhoneNum4=
Email1=a.kancans@gmail.com
Email2=
Email3=
Email4=
Vai kādam ir ko pateikt šajā sakarībā? Kur ir mana kļūda?
Kādreiz štatos bija cits GSM standarts.
Zvanīju uz LMT. Man ieteica nomainīt portu uz 80. Viss pārējais ir OK. Mēģināšu...
Sūtīšana tātad pamēram Ls10, PVN pastā apmēram Ls 8= kamera par Ls55!