Bet ja nopietni, tad ar savu fabarm bij tà ka vairāk dzirdèju kā skrotis atsitās pret spalvām un pīles lido tālāk. Munīcija pārsvarā clever mirage, ar dažādiem svariem.
Es pīlēm lietoju 3,5 mm svina skrotis, kurām vācietis, krievs liek 3 numuru ,itālis 2 numuru. Sākumā ar nevarēju saprast kapēc uz sezonas beigām Mirage 3. numurs nekož, nopirku 2. numuru un cita lieta bet kad vēlāk papētīju izmēru mm tad sapratu kur problēma.
Slēpts
23.07.2015. 20:23
īsti vīri ar 3.5mm bukus bendē, priekš pīles daudz pa stipru :D nevajag virs mākoņiem šaut, tad pietiek arī ar 5. nummuru
Es ar tām dažādajam skrošu patronām vairs neaizraujos lietoju visu sezonu tādas skrotis ar kurām var paņemt rudenī tālāk lidojošu pīli. Saka ka sezonas sākumā uz celšanu var mierīgi iet ar 7 numuru (2,5 mm), tuvajai pīlei varbūt arī pietiek gan caursišanas ziņā gan arī trāpījumu skaita ziņā bet tālāku pīli nepaņems neskatoties uz to ka pa viņu trāpīs vairāk skrotis un es te nerunāju par mākoņpīlēm, problēmas būs jau ar 30+ metriem, un lādējot pusautomātā kā var zināt kāda pīle patrāpīsies pirmā.?
Medību stāžs: no 2002 gada dzinējs, kā mednieks no 2009 gada
Aprīkojums: Iž 58, Savage 308 win, Ata arms neo 12
Suņi: jagterjers Urga
Medību trofejas: 1
24.07.2015. 08:58
Kā ar pīļu bezsvina munīciju un magnuma munīciju (gan svina gan bezsvina) ? Cenas gan magnumiem gan bezsvina laikam nedraudzīgas....
Ko iesakiet patrontelpas ierobežotājam? cik saprotu tā ir 3+1 patronai, bet vajag 2+1 http://www.ataarms.com/en/neo....
Nezinu kā Neo ir uzbūvēts, bet savam MC-21 izmantoju plastmasas(nezinu precīzo materiāla nosaukumu) stieni, kuram galā pieskrūvēta alumīnija plāksne, lai tas stienis nepārvietojas pa to atsperes vidu no viena gala uz otru.
Šis ir riktīgais. Man ar tāds savulaik bija un tieši bez tā gredzena. Nostājies uz nummura , izvilki laukā,salādēji visas 5 gab. Pie veiksmes izšāvi visu kārtu, parasti garām :), kad ņēmies nost ,iebāzi atpakaļ. No sērijas "man viss kārtībā." Arti ,ērti eleganti. Tikai ,ja pa alni vai pīli nevat trāpīt ar 1 nu labi 2 šāvieniem ,tad lētāk ir mazliet patrennēties šautuvē. Pēc tam, vismaz, nav kauns par tiem pūdeļiem.:)
Es pīlēm lietoju 3,5 mm svina skrotis, kurām vācietis, krievs liek 3 numuru ,itālis 2 numuru. Sākumā ar nevarēju saprast kapēc uz sezonas beigām Mirage 3. numurs nekož, nopirku 2. numuru un cita lieta bet kad vēlāk papētīju izmēru mm tad sapratu kur problēma.
Kā es uzreiz neiedomājos ka mākoņi bremzē skrotis:-):-):-)
Sezonas sākumā šāvu ar 2.9mm vèlāk ar 3.3
Ko iesakiet patrontelpas ierobežotājam? cik saprotu tā ir 3+1 patronai, bet vajag 2+1
http://www.ataarms.com/en/neo....