Sveiki, esmu nonācis ļoti lielas dilemmas priekšā, ko labāk ņemt Armsan A612 vai Baikal MP-155, ar ko šie ieroči atšķiras kvalitātes ziņā? Un kadi iespējamie "gļuki" varētu būt? Jūsu ieteikumi, paldies.
Dzintar, ar kādu munīciju šauj? Es šobrīd meklēju savu pirmo ieroci, un cena liekas pievilcīga, bet gribētos kaut ko, kas daudzmaz normāli šauj kā ar skrotīm, tā ar lodēm.
Labvakar, pirms gada nopirku Huglu 901GB. Ar monolit 32gr.un Rottweil Brenneke Classic iet ļoti labi. Pārlādē visas patronas, arī sporta. Vienīgi riekstkoka laidne ir mīksta. Tāpēc vēlams pasaudzēt lai nepaliek skrāpējumi. Par to cenu es domāju nav ne vainas.
Man ir Armsan A612 jau vārāk kā 4 gadus, neviena slikta vārda nevaru pateikt, vienkārši super. Pārlādē visas patronas. Otrā gadā sagribējās uzlikt sarkano punktu, uzliku Truglo pieskaņotu bises camo krāsojumam, trīs gadi šauju ar monolitu 32g, iet bez izmaiņām lode lodē. Pīles,zosis krīt pa pirmo zorti. Šo ieroci iesaku pēc paša pieredzes.
Medību stāžs: no 2002 gada dzinējs, kā mednieks no 2009 gada
Aprīkojums: Iž 58, Savage 308 win, Ata arms neo 12
Suņi: jagterjers Urga
Medību trofejas: 1
22.07.2015. 11:23
Padalieties kāda pieredze ar ATA ARMS NEO.
interesē kā "iet" ar lodēm, kāda nobīde,
kā visveiksmīgāk pagarināt laidi,
un vai un kādu risinājumu iesakat punkta tēmeklim?
Un vēl vai CAMO krāsojums ir noturīgs, vai labāk ņemt melno?
šauju ar monolitu 32g, iet bez izmaiņām lode lodē. Pīles,zosis krīt pa pirmo zorti.
Super ierocis, pīles zosis ar lodèm:-)
Man gan tā nekrīt, iespējams ka šauju ar skrotīm:-)
Bet ja nopietni, tad ar savu fabarm bij tà ka vairāk dzirdèju kā skrotis atsitās pret spalvām un pīles lido tālāk. Munīcija pārsvarā clever mirage, ar dažādiem svariem.
Kristap, skrotis uzvedā pat ļoti labi,pīles krīt uz urrā. No lodēm izmantoju Rotweil,tās viņam vislabāk garšoja.Monolīts 28. arī diezgan labi gāja.
Jāni! Ir labs ierocis,vel nav pievīlis. Ir mazliet cimperlīgs uz lodēm, bet to var piemeklēt. Laidi viņam var pagarināt ar speciāliem ieliktņiem ,kas nāk līdzi,bet tie vairāk domāti,lai nosfērtu ieroci,priekš labāka piemetiena. Punktam ir vajadzīgs nopirkt pāreju, tas saucas dovetail to weaver un liec virsū, kas sirdij vairāk tīk.
Bet ja nopietni, tad ar savu fabarm bij tà ka vairāk dzirdèju kā skrotis atsitās pret spalvām un pīles lido tālāk. Munīcija pārsvarā clever mirage, ar dažādiem svariem.
Munīcija vainīga, ne jau ierocis...Un iespējams šaušanas attālums..
interesē kā "iet" ar lodēm, kāda nobīde,
kā visveiksmīgāk pagarināt laidi,
un vai un kādu risinājumu iesakat punkta tēmeklim?
Un vēl vai CAMO krāsojums ir noturīgs, vai labāk ņemt melno?
Super ierocis, pīles zosis ar lodèm:-)
Man gan tā nekrīt, iespējams ka šauju ar skrotīm:-)
Jāni! Ir labs ierocis,vel nav pievīlis. Ir mazliet cimperlīgs uz lodēm, bet to var piemeklēt. Laidi viņam var pagarināt ar speciāliem ieliktņiem ,kas nāk līdzi,bet tie vairāk domāti,lai nosfērtu ieroci,priekš labāka piemetiena. Punktam ir vajadzīgs nopirkt pāreju, tas saucas dovetail to weaver un liec virsū, kas sirdij vairāk tīk.
Munīcija vainīga, ne jau ierocis...Un iespējams šaušanas attālums..