Pasūti internetā normālu lukturi,ar kronšteinu lādējamo un distances slēdzi - ielūkojies šajā adresē http://dx.com/s/1200+lumen+fla...(viss komplekts nemaksās tev pat pusi no tā ko prasa mūsu veikali)
Slēpts
04.10.2012. 10:00
Domāju ka leišu lukturis ir viens no labākajiem, kas vien ir pieejams.
Esmu iztestējis aptuveni 10 dažādus ķīniešu lukturus ar dažnēdažadām jaudām , diametiem un par ar 5 diodēm, un priekš sevis esmu sapratis vienu- tik ko ir kaut mazākā miglas pazīme, tā nav nekā labāka par parasto halogēno lampu- visi LED un kloni blakus nestāv..
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
04.10.2012. 09:14
Ja gaisma švaka, tad vai nu akumulators sāk doties uz labākiem medību laukiem vai arī akumulatora spriegums ir neatbilstošs (par mazu) konkrētajai lampiņai - tās lampiņas uz trim kājiņām mūsdienās ir gan uz 6, gan 9, gan 12 voltiem. Palasi uzrakstus uz lampiņas un piemet akumulatoram multimetru.
Slēpts
04.10.2012. 06:56
vari ladēt cik gribi, tāpat gaisma švakāka. Vēl tas izmērs, aķis un vadi kautkur karājas, nu un cena. Ja paskatās ss.lv tad var pa ~40 Ls var iekacēt jau normālu komplektu, kas būs daudz parocīgāks un gaišāks
Lukturis tāds pats kā senais uz plintes liekamais, tagad arī karabīnei, mazais akumolātoriņš tikai somiņā, viss kā senāk parastajai divstobrenei taču līdzīgs bija! Pats personīgi nelietoju tādu, bet puikām koletīvā ir daudziem, cits pat aķīša vietā pieķimerējis āķi no skruvpistoles, interpretācijas dažādas. Diemžēl biļzu nav!
Vīri, vai būtu tik laipni un ieliktu kaut vienu foto, lai beidzot saprotu, ko domājat ar "lietuviešu lukturiem"?
Arī man dažubrīd apnīk tā vadu un akumulatoru būšana, taču, ja tas lukturis izrādās tik leģendāri lielisks (man grūti spriest, jo nav bijis, ar ko salīdzināt), tad varbūt jāpiecieš. Piedodiet nekompetenci.
http://dx.com/s/1200+lumen+fla...(viss komplekts nemaksās tev pat pusi no tā ko prasa mūsu veikali)
Esmu iztestējis aptuveni 10 dažādus ķīniešu lukturus ar dažnēdažadām jaudām , diametiem un par ar 5 diodēm, un priekš sevis esmu sapratis vienu- tik ko ir kaut mazākā miglas pazīme, tā nav nekā labāka par parasto halogēno lampu- visi LED un kloni blakus nestāv..
te būs links
Arī man dažubrīd apnīk tā vadu un akumulatoru būšana, taču, ja tas lukturis izrādās tik leģendāri lielisks (man grūti spriest, jo nav bijis, ar ko salīdzināt), tad varbūt jāpiecieš. Piedodiet nekompetenci.