Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - "Suns uz siena kaudzes"

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 26 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 15.12.2016. 21:19

aldis
aldis
Pēdējo reizi manīts 2008-09-16 20:34
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
21.04.2008. 22:33
Veči te mums kāds vienkārši čakarē prātu.Viņm pat ir grūtibs ar medibulikumu zināšanu.Godīgi sakot izklaidejas šai forumā.Es no viņa izstājos.
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2021-10-14 19:00
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Saldus - Zvārde
Medību stāžs: no 1986.gada
Aprīkojums: Brownig Bar 30-06,Iž -18 12kalibrs
Suņi: Rīzenšnaucers
21.04.2008. 22:31
Jānīt,nu neuzmet lūpu.Ja par Tevi koletīvam ir iestājusies amnēzija un Tevi atceras tikai,kā dzinēju,tad tomēr sevi savādāk nēsi parādijis.Pie mums dzinēji ir lielā cieņā.Es personīgi reizēm gribu tikt par dzinēju,bet netieku.Arī tā gadās.
Aldis
Aldis
Pēdējo reizi manīts 2024-10-02 23:43
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Riga
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
21.04.2008. 22:28
To Aivars Lamba:
Jaa mani izteicieni IR asi un tieshi, jo uzskatu, ka vecim ir jaarunaa skaidra un tiesha valoda.
Mediibaas, taapat kaa pirtii visi manupraat ir vienaadi. Tur nevajadzeetu buut direktoriem un universaalajiem straadniekiem.
Viens mazs precizeejums. Kas ir "zviedzeeji" tavaa izpratnee? Tie, kas tikai gudri runaa un NEKO nedara, jeb taadi, kuriem ir savs viedoklis un kuri nebaidas par to runaat, uzdot jautaajumus? Es apzinaati lietoju vaardu "runaat", nevis pazinjot to saveejo viedokli, kaa vieniigo un pareizo. Es, piemeeram, pilniigi noteikti pajautaatu, kaapeec tas tornis jaacelj sheit, nevis tur pie taa koka, jo tur tachu buutu eertaak/vieglaak ... un es ljoti labpraat gribeetu dzirdeet skaidrojumu, taapeec, ka redzi te un tur ir zveeru takas un tas ir jaadaraa taa un taapeec ... nevis - TAAPEEC, KA ES TAA TEICU!!!!! un tas viss (jautaajumi, sarunas) ir tikai viena iemesla vadiitas - saprast, ko un kaa medniekam ir pareizi jaadara un kaapeec taa ir jaadara ... jo pienaaks laiks, un es buushu taa vecaa viira vietaa un man blakus buus jauni puikas, kas no shiis lietas neko nesapratiis un es negribeetu opereet ar pastaidrojumiem - ES TAA TEICU!
Par seviim runaajot, paiet un paskriet varu, torni buuveejis neesmu, tachu njemot veeraa, ka rokas no D neaug, tad, ja buutu kopaa ar kaadu, kam ir konstruktora pieredze un zinaashanas KURA VIETAA TIESHI vajaga, uzbuuveetu arii alternatiivo "gaismas pili" :)))
Kuraa Latvijas vietaa ir juusu kolektivs?
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2008-04-22 10:32
Lietotāja statuss: Vērotājs
21.04.2008. 22:18
Jānim Rubulim-ja neesi ievērojis-neviens te nevaimanā,bet ja Tev nav interesantas šīs lietas-nevajag komentēt.Ir tač citi forumi...
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2008-04-22 10:32
Lietotāja statuss: Vērotājs
21.04.2008. 22:16
Jānim Rubulim-Varbūt uzmanīgāk palasi forumu-iet runa par cilvēku,kurš pāris gadiņus ir dzinis,tagad paņēmis plinti-un šādā situācijā neviens par viņu neko nezin,izņemot to,ka viņš ir foršs dzinējs.
Ja ir ko konstruktīvu teikt-AIZIET!
Aldis
Aldis
Pēdējo reizi manīts 2024-10-02 23:43
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Riga
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
21.04.2008. 21:55
To Aldis Nikalovskis:
Vo! Tagad jau mees esam tuvaak pie "probleemas" .... Medniekiem BUUTU JAABUUT zoliidiem viiriem.
Un taa tieshaam BUUTU jaabuut, kaa tu saki - straadaa visi! gan jauni, gan veci. Gribas iedzert peec mediibaam - iedzer!
Tachu tev ir maajas darbi, kas ir jaapadara. Un normaalaa situaacijaa nevajadzeetu buut taa, ka visi jaadzen ar mietu
straadaat un jaaraada, kas buutu jaaizdara pie maajas ... viesiem ir acis un sapraatam arii buutu jaabuut ... bet ehh
.... nu forshaak tak ar dzekiem iekost .... :(((( Taa ir reaala probleema.
Es personiigi domaaju, ka shaadas probleemas ir vismaz 2/3 kolektiivu, tachu ljoti daudzi to gribeetu nokluseet, vai nerunaat par to.
Bet te ir veelviena probleema iz dziives.
Ja tu, kaa mediibu vadiitaajs, saaksi PAARAAK spiest vieteejos darbonjus straadaa, nevis dzert ... tad vinji aizies no tava kolektiiva, jo apkaart tachu nav taadi "trakie vadiitaaji", kas liek straadaat un neljauj dzeert cik un kad gribas ... kaa rezultaataa, tas PAREIZAIS (vaarda tieshaakajaa noziimee) mediibu vadiitaajs paliks viens ar paaris normaaliem viiriem ... un tas arii viss ... kaadas tur vairs dzineejmediibas?
Nevienam domaaju tas nav nosleepums, vai jaunums, ka liela dalja "vieteejo" uz mediibaam naak:
1) Peec galjas
2) Prom no maajas, kur arii ir jaastraadaa, jo sieva bljauj.
3) Piedzerties ar chomiem.
4) Lielaakajai daljai vinju ir pilniigi pie deeeee, kas un kaadaa staavoklii ir mediibu maaja, jo vinji
guleet, lai arii pilniigaa paalii brauc uz maajaam, kur sieva visu ir padarijusi.
Jaa, sacensiibas vareetu buut viena no vietaam, kur vareetu meegjinaat ar cilveekiem runaat, jo vinji vismaz buus redzeejushi
kaa TU, kaa sveshinieks, apejies ar ierochiem. Domaaju, ka nebuus pat izshkjiroshi svariigi cik labi tu shauj (neaiziesim galejiibaas), bet gan tas, kaa tu vispaar apejies ar ieroci .... jo tas tomeer ir droshiibas jautaajums. Un kaa saka muusu med.vad. galvenais ir DROSHIIBA! Dievs ar to zveeru, lai vinjsh aiziet, bet svariigi ir, lai mees visi arii vakaraa staaveetu uz shiis pashu mednieku liinijas dziivi un veseli.
Mārtiņš
Mārtiņš
Pēdējo reizi manīts 2016-09-26 17:25
Atrašanās vieta: Alūksnes novads DR puse
Suņi: Rietumsibirijas laika,Taksenīte
Medību trofejas: 2
21.04.2008. 21:55
Aldis Behmanis-Teikshu godiigi Tev ir drankiigs kolektiivs!!!Mums taadas lietas nenotiek,straadaa visi,kas diiraa,kas dala,kas nes malku kas uudeni,bet straadaa visi,es personiigi lielaakoties esmu pavaars jo man vislabaak tas sanaak!!Jaapiekriit Aivaram-naac pie mums un jutiisi kolektiiva vienotiibu!!:))
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2021-10-14 19:00
Atrašanās vieta: Saldus - Zvārde
Medību stāžs: no 1986.gada
Aprīkojums: Brownig Bar 30-06,Iž -18 12kalibrs
Suņi: Rīzenšnaucers
21.04.2008. 21:51
Vīri! Es nesaprotu.Vai šis ir ''Grūtdienīšu''forums?Vaimanājam par grūto dzīvi.Daži vaimanā, ka neņem kolektīvā.Tajā pašā laikā jājautā vai uz jums medību noteikumi neattiecas. Cik atceros dzinēji nedrīkst šaut un ejot iekš masta jūs paši sevi un kaimiņus pakļaujat briesmām.Nākamais jautājums.Vai jums dombiedru nav?Nu esat vīri un rīkojaties.
Aivars
Aivars
Pēdējo reizi manīts 2015-04-06 20:54
Atrašanās vieta: Ziemeļvidzeme.
Medību stāžs: 1989
Aprīkojums: ir
Suņi: ir
21.04.2008. 21:40
Aldim B.Tavi izteiksmes līdzekļi ir samērā asi un izaicinoši,ar tādiem''zviedzējiem'' medībās ir grūti.Bet Tevis aprakstītais stāsts ir bēdīgs, es tādā kolektīvā neietu medīt,kur šķiro un pazemo,jāstrādā ir visiem,vecais vai jaunais - no katra pēc spējām,vismaz mūsu kolektīvā tā notiek.
Es runāju par ko citu.Ir džeki,kas ikdienā ir lielāki vai mazāki priekšnieki,kas raduši komandēt un pieņemt lēmumus,kam ir nauda,un tādēļ jūtās vareni vienmēr un visur ,arī medībās grib tādi būt.Nomet žūksni naudas - ''zviedz'' un meklē ''grožus''.Bet ja Tu esi medībās vienīgi un tikai mednieks,ja nav nosliece''kačāt pravas'',ja vari paiet un paskriet,uztaisīt vari medību torni u.c.,''netīro veļu'' mazgā savā mājā(kolektīvā) - laid šurp,mums tādi mednieki ļoti vajadzīgi.
aldis
aldis
Pēdējo reizi manīts 2008-09-16 20:34
21.04.2008. 21:35
Es godīgi sakot nesaprotu kā tas ir ja mednieku biedrība nesakārto savas iekšējas lietas.Mednieki ir zolīdi vīri.Disciplinai ir jābūt.Par medibu norisi atbild medību vadītājs.Velkt nummurus ir zināms kurš ies dzīt kurš ko citu darīs'.Nu protams aiz cieņas 75gadigam vīram būs atlaides.Un jaunajiem medniekiem ir vienkārši jābūt atīvākiem.Jāpiedalās šaušanas sacensibās kur iepazīt daudzus medniekus nodibināt kontaktus.Ir taču daudz biedribu kur mednieku ir maz.Un ja redzēs ka esi normāls zelis neviens tevi neatšūs.Tas protams tādās biedrībās kur vēl iet kolektīvajās medībās.Kur praktizejas tikai uz gaidi tur protams bus baigi grūti jo sevi pierādit būs grūti.Varat ar foruma starpniecibu uztaisit jauno mednieku saietu un padalīties ar padomiem.idejām.