Dzintar, ja kautkas interesē, tad parasti par to tēmu daudz lasa nevis uzreiz sper vaļā visu savu IQ. Tu taču savas zinības neieguvi ierakstot forumā stulbu jautājumu? No tēmas nosaukuma var saprast ka autors domā ka šnellers Browningam padara mīkstu kātu vai gaili. Vēlviens tāds izlasa un saprot ka šnellers ir baigā huiņa un padara ierocim mīkstu kātu ;)un tālāk kladzina vēl lielākus brīnumus. Tepat forumā var izlasīt par Browningu vairāk nekā viņu mājaslapā.
Es jau apstājos,izlasīju visu un jūtu ka nu ir d....,ja tā turpināsies bez bruņu vestes mežā nebūs ko darīt.Kad mans puika izlasīja es no viņa pirmo reizi dzirdēju izcili garu necenzētu tirādi ar visu minoritāšu pieminēšanu,A ko darīt?:D:D:D Andri,par to gaili:D:D,piezvani 29483188,ja interesē sakārtosim ar vīlīti un galvenais bez broma!
Kungi..... Es nesaprotu no kura noriešanas kantora Jūs esat izlīduši? Čalim ir problēma, viņš to mēģina atrisināt šeit..... No šīs diskusijas pāris cilvēkiem cepuri nost, ierēca, bet arī šo to ieteica. Pārējiem, novēlu lietot bromu! ( DZĪVNIEKI )
Labākais joks un uzrāviens, ko šajā portālā esmu lasījis!
Cepums abiem varoņiem! :)
Paldies par reālu problēmas risinājumu.
Citādi jau sāka likties, ka es ne tajā kompānijā esmu iekūlies.