Ziedies ar bromu, romu vai da vēl sazin ko, bet labākais variants ir pārkausēt KO par lāpstu vai kādu citu noderīgu instrumentu - nazi medību vai daudziem medību nažiem un nopirkt vienu lētā gala ASV ražotu karabīni un problēma atkritīs kā nebijusi!!! Un uz visiem laikiem galvenais!!!
Jā, šis joks jau ir kļuvis par klasiku un ceļo pa mednieku rindām! Apsveicu atjautīgo un mazāk atjautīgo autoru ar iegūldījumu mednieku folkloras attīstībā! Priekā!!!! :)
Kungi..... Es nesaprotu no kura noriešanas kantora Jūs esat izlīduši? Čalim ir problēma, viņš to mēģina atrisināt šeit..... No šīs diskusijas pāris cilvēkiem cepuri nost, ierēca, bet arī šo to ieteica. Pārējiem, novēlu lietot bromu! ( DZĪVNIEKI )
Es jau apstājos,izlasīju visu un jūtu ka nu ir d....,ja tā turpināsies bez bruņu vestes mežā nebūs ko darīt.Kad mans puika izlasīja es no viņa pirmo reizi dzirdēju izcili garu necenzētu tirādi ar visu minoritāšu pieminēšanu,A ko darīt?:D:D:D Andri,par to gaili:D:D,piezvani 29483188,ja interesē sakārtosim ar vīlīti un galvenais bez broma!
Paldies par reālu problēmas risinājumu.
Citādi jau sāka likties, ka es ne tajā kompānijā esmu iekūlies.