Aprīkojums: K2 tupeļmotors un vēl izh-27; HAENEL Jaeger 10
Suņi: Asspalvainais foksterjers
Medību trofejas: 7
27.10.2011. 02:53
Nez es nekur tos bebrukus nemērcēju vienīgi izvēlos tādus pusaugu bebršīus žāvēšanai un pirms likšanas marinādē pakarinu šķunīti uz dažām dienām, lai pavējo tas gan nav iespējams laikā, kad mušas ir aktīvas
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
27.10.2011. 08:56
1) bebrs jādīrā divreiz - pirmo reizi nodīrā ādu, otrajā nodreijā visus taukus un plēves. Smird tauki.
2) sadala gabalos pēc nepieciešamības un un uz vienu diennakti kefīrā.
3) noskalo kefīru, ierīvē ar sāli, pipariem un citām sausajām garšvielām un uzgāž virsū karsto marinādi - ūdens, zaļumi, etiķis - tā, lai knapi nosedz. Uz apmēram 4..6 stundām. Tad marinādi nolej un katru gabalu ierīvē ar olīveļļu. Tad kūpinātavā iekšā, vai cepeškrāsnī vai kaut uz pannas. Ja doma likt katlā, tad gan nevajag ne etiķi, ne eļļu. Un nebūs nekādas smakas, tikai smarža.Lai labi garšo.
Starp citu, šādi apejos arī ar buku un tad tas ir mīksts un sulīgs nevis sīksts un izkaltis.
Slēpts
28.10.2011. 08:12
es novelku tikai ādu un tad uz mērcēšanu ūdenī ar nedaudz etiķa un pēc tam tīrā ūdenī, tad arī vairs krūmu garšas nav D
laidisu direktorus uz kupinatavu, tikai pirms tam domaju ka gala janovara un tad jakupina...
2) sadala gabalos pēc nepieciešamības un un uz vienu diennakti kefīrā.
3) noskalo kefīru, ierīvē ar sāli, pipariem un citām sausajām garšvielām un uzgāž virsū karsto marinādi - ūdens, zaļumi, etiķis - tā, lai knapi nosedz. Uz apmēram 4..6 stundām. Tad marinādi nolej un katru gabalu ierīvē ar olīveļļu. Tad kūpinātavā iekšā, vai cepeškrāsnī vai kaut uz pannas. Ja doma likt katlā, tad gan nevajag ne etiķi, ne eļļu. Un nebūs nekādas smakas, tikai smarža.Lai labi garšo.
Starp citu, šādi apejos arī ar buku un tad tas ir mīksts un sulīgs nevis sīksts un izkaltis.