Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Bebra gaļas saglabāšana bez saldētavas!

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 11 lietotāji. Komentāru skaits 5. Pēdējais viedoklis 28.10.2011. 08:12

Maksims
Maksims
Pēdējo reizi manīts 2023-09-17 07:01
Lietotāja statuss: Lietotājs
Medību stāžs: 6
Aprīkojums: IŽ-43
Suņi: Taksis, LV dzinējs
Medību trofejas: 2
26.10.2011. 12:07
Bet nu novirze cik daudz jaunas informācijas deva! :)
Oskars
Oskars
Pēdējo reizi manīts 2024-05-14 16:34
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Mītava, Vecumnieki,Jaunbērze
Medību stāžs: Ir
Aprīkojums: 32.kal; 12.kal; 30-06.
Suņi: Plānos ir
26.10.2011. 17:40
Paldies par informāciju!
laidisu direktorus uz kupinatavu, tikai pirms tam domaju ka gala janovara un tad jakupina...
Reinis
Reinis
Pēdējo reizi manīts 2025-01-17 22:34
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Amatas novads Nītaure
Medību stāžs: no dzimšanas
Aprīkojums: K2 tupeļmotors un vēl izh-27; HAENEL Jaeger 10
Suņi: Asspalvainais foksterjers
Medību trofejas: 7
27.10.2011. 02:53
Nez es nekur tos bebrukus nemērcēju vienīgi izvēlos tādus pusaugu bebršīus žāvēšanai un pirms likšanas marinādē pakarinu šķunīti uz dažām dienām, lai pavējo tas gan nav iespējams laikā, kad mušas ir aktīvas
Juris
Pēdējo reizi manīts 2013-04-11 08:35
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Mežā. Jau ceturto gadu desmitu.
Medību stāžs: 18
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
27.10.2011. 08:56
1) bebrs jādīrā divreiz - pirmo reizi nodīrā ādu, otrajā nodreijā visus taukus un plēves. Smird tauki.
2) sadala gabalos pēc nepieciešamības un un uz vienu diennakti kefīrā.
3) noskalo kefīru, ierīvē ar sāli, pipariem un citām sausajām garšvielām un uzgāž virsū karsto marinādi - ūdens, zaļumi, etiķis - tā, lai knapi nosedz. Uz apmēram 4..6 stundām. Tad marinādi nolej un katru gabalu ierīvē ar olīveļļu. Tad kūpinātavā iekšā, vai cepeškrāsnī vai kaut uz pannas. Ja doma likt katlā, tad gan nevajag ne etiķi, ne eļļu. Un nebūs nekādas smakas, tikai smarža.Lai labi garšo.
Starp citu, šādi apejos arī ar buku un tad tas ir mīksts un sulīgs nevis sīksts un izkaltis.
Slēpts
28.10.2011. 08:12
es novelku tikai ādu un tad uz mērcēšanu ūdenī ar nedaudz etiķa un pēc tam tīrā ūdenī, tad arī vairs krūmu garšas nav D