Domāju, ka aprīļa sākums, vidus. Vajag, lai zeme nožūst, pa dubļiem vadīties nav tas patīkamākais.
Tas ir mazāk pasākums, bet doma tikties ar lietotājiem, kādas munīcijas pārbaudīšana, gaļas pacepšana utt.
Seko līdzi šim pavedienam, un tad jau sazināsimies!
Diez vai pa Lieldienām šaudīsimies, bet kādā 14. aprīlī varētu.
Es varu arī pa nedēļas vidu, nav darbs pie konvejiera.
Man, tādā gadījumā, galvenais ir stingri ievērot, ka:
"Divreiz darba laiku nedrīkst kavēt, ja nokavēts darba laika sākums,
tad beigas nu noteikti nedrīkst kavēt!"
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
01.08.2012. 12:16
Labdien!
Varbūt kāds zin - steidzami nepieciešamas 100 gab patronas ar leišu lodēm (skrejošajai cūkai). Kur un pa cik pēdējā laikā ir redzētas? Jau iepriekš pateicos!
kāda atšķirība starp skrejošo un stāvošo cūku? Nē es saprotu ka vajag sporta... Leišu patronas pērku Regro Daugavgrīvas ielā vai Dobelē. Bet labāk vienkārši apzvanīt bodes un noskaidrot kur lētāk.
Mārtiņ, atšķirība ir tāda, ka skrejošai cūkai 10-nieks ir lielāks nekā stāvošam sacensību mērķim (ne cūkai) un, ja pa skrejošo vēl puslīdz veiksmīgi var šaut ar Daugavpils PAM, tad pa stāvošo tas pats PAMs dod pārāk lielu izkliedi. Leišu patronas tomēr dod venmērīgāku trāpījumu blīvumu, arī Dundura sportam paredzētās dzelzenes!
Tas ir mazāk pasākums, bet doma tikties ar lietotājiem, kādas munīcijas pārbaudīšana, gaļas pacepšana utt.
Seko līdzi šim pavedienam, un tad jau sazināsimies!
Es varu arī pa nedēļas vidu, nav darbs pie konvejiera.
Man, tādā gadījumā, galvenais ir stingri ievērot, ka:
"Divreiz darba laiku nedrīkst kavēt, ja nokavēts darba laika sākums,
tad beigas nu noteikti nedrīkst kavēt!"
Varbūt kāds zin - steidzami nepieciešamas 100 gab patronas ar leišu lodēm (skrejošajai cūkai). Kur un pa cik pēdējā laikā ir redzētas? Jau iepriekš pateicos!
Tel.: 67 327 217
Fax: 67 327 216
ieroci.riga@apollo.lv
Pirku pirms nedēļas,45 santīmi gab.
Mārtiņ, atšķirība ir tāda, ka skrejošai cūkai 10-nieks ir lielāks nekā stāvošam sacensību mērķim (ne cūkai) un, ja pa skrejošo vēl puslīdz veiksmīgi var šaut ar Daugavpils PAM, tad pa stāvošo tas pats PAMs dod pārāk lielu izkliedi. Leišu patronas tomēr dod venmērīgāku trāpījumu blīvumu, arī Dundura sportam paredzētās dzelzenes!
Evgeņij, Kāds ir itāļu lodes svars un cik VV pulveri Tu ber uz šu lādējumu?