Neaizmirstiet, ka ir daudz pareizticīgo mednieku, tajā skaitā arī latviešu, kuriem mednieku aizbildnis ir svētais Trifons. Huberts ir katoļu un luterāņu svētais, bet Artemīda un Diāna tādas pagānu dievības vien ir. Visus šos svētkus svinēt būtu tā kā par daudz, bet tādu svinamu mednieku dienu varētu ieviest ...
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
07.11.2014. 09:21
bet tādu svinamu mednieku dienu varētu ieviest ...
A,ko ta svinam augusta pirmajā sestdienā? Vai tad Minhauzena fest. jau nav tā svinamā diena, gan katoļiem,gan luterāņiem, gan pareztīcīgiem, gan pagāniem, gan musulmaņiem.....
Medības jau pašas par sevi ir svētki... :) Jā, reizēm kopā ar smagu darbu, bet svētki. Vismaz dvēselei... Nu un ir jau vēl kolektīvos sezonas noslēguma balles- arī svētki. Un kur tad vēl Huberta un Diānas vārda dienas! MEDĪBAS svinamas cauru gadu!!!
Nē, tikai jau sen nav redzama sludinājumu sadaļa no Mozillas un kādu nedēļu ir atgriezies vecais niķis, ka nesaglabājas ielogošanās- nevajag pat divdesmit minūšu, kad refrešojot lapu jau esmu "izmests" laukā.
Neko jaunu Mozillai neesmu mainījis jau sen.
Slēpts
10.11.2014. 09:02
Jāni S.
Tehnoloģijas mēdz attīstīties. Un tām ir jāiet līdzi.
Ja jaunā medniekiem.lv lapa Tev kaut ko vairāk nerāda- varbūt vajag atjaunināt savu datora saturu.
Man lietojot šodien no mozillas paņemto firefox lapu atvēra bez problēmām- arī sludinājumus redz..
Nu tā jau ir ar tām tehnoloģijām...
Es gan mierīgi varu iztikt arī bez tiem sludinājumiem, tikai zinu, ka arī daži citi rakstīja par to pašu lietu, es tikai atkārtojos.
Firefox atjaunojas katru dienu pa kādām desmit reizēm (drusku pārspīlēju :D), tā ka tur diez vai ir tā problēma. Ja nu vienīgi kāds no visnotaļ noderīgajiem papildinājumiem taisa brīnumus- Adblock Plus; Flashblock vai NoScript.
Nekas- dzīvotājs būšu :)
A,ko ta svinam augusta pirmajā sestdienā? Vai tad Minhauzena fest. jau nav tā svinamā diena, gan katoļiem,gan luterāņiem, gan pareztīcīgiem, gan pagāniem, gan musulmaņiem.....
Neko jaunu Mozillai neesmu mainījis jau sen.
Tehnoloģijas mēdz attīstīties. Un tām ir jāiet līdzi.
Ja jaunā medniekiem.lv lapa Tev kaut ko vairāk nerāda- varbūt vajag atjaunināt savu datora saturu.
Man lietojot šodien no mozillas paņemto firefox lapu atvēra bez problēmām- arī sludinājumus redz..
Es gan mierīgi varu iztikt arī bez tiem sludinājumiem, tikai zinu, ka arī daži citi rakstīja par to pašu lietu, es tikai atkārtojos.
Firefox atjaunojas katru dienu pa kādām desmit reizēm (drusku pārspīlēju :D), tā ka tur diez vai ir tā problēma. Ja nu vienīgi kāds no visnotaļ noderīgajiem papildinājumiem taisa brīnumus- Adblock Plus; Flashblock vai NoScript.
Nekas- dzīvotājs būšu :)