Savulaik tā plinte dabūja zelta medaļu VDR ieroču izstādē(šķiet Leipcigā)par viskompaktāko un oriģinālāko stobra kārbu. Blakus taču arī Merkel bises tur stāvēja. Un vispār Tulas ieroču rūpnīcai ir ļoti senas un pasaulē slavenas tradīcijas. Toz MC toreiz Šeihiem pildīja pasūtījumus. Kas par modeļiem - MC9, piemēram. Un bija arī kvalitāte pasaules top.Tikai pēdējie trīsdesmit bardaka gadi varbūt ir pabojājuši imidžu un kvalitāti. Bet stobrus salodēt jau Tulā māk un daudz labāk, kā kaukādi makaronēdāji. Skolnieks būdams, biju Maskavā uz VDNH izstādi un tur tādus Toz 34 redzēju, kādu labprāt arī šodien iegādātos. Toreiz viņi maksāja pāri 800 krievu rubļu, kad standarta Toz 34 veikalā bija ap 300.
Nu nezinu..vienkārši doma ir iesākumā ņemt TOZ-34ep lietotu no paziņas..Pameiģināju šaudīt-ir okey,plecā ar labi,un pārējais arī apmierina :)Ka jau nepatiks,vajadzes pirk laikam IZ 27 :D tad jau redzēs..
Un Jums saku- "Ne pūkas"
nu vecīt ,es nekad mūžā vairs nepirkšu krievu bisi ,it sevišķi TOZ 34EP ,nopirku jaunu pirms gadiem 3-4 un uz remontu esu vedis jau 3 reizes un nāksies vest vēl vienu,šauj jau precīzi ,bet nu ja nav kazai piena ta nav un tev neiesaku :) tas no savas pieredzes.
no sākuma pēc vairākiem šāvieniem izkrita muška,izrādās bij ar āmuru iesista bez vītnes.mēlītes bij tik stingras ka ne nospiest,ap 4.5 kg nospiediens.ta ežektors nemeta ārā,tie stieņi bij līki un greizi.(tos iztaisnoja), ta pēc dubleta locot vaļā plinte dalījās divās daļās ,karodziņs itkā ciet ,bet plinte jūk laukā. bet savādāk nekādas vainas :D
Edgar, labais! Plinte jūk laukā, bet savādāk nekāda vaina :)))))))
Slēpts
10.11.2011. 08:09
ežektorus tur var noregulēt, stieņus jau loca pats īpašnieks un Edgaram ir ļoti "paveicies" ;) mans 86. gada ražojums var teikt iet ļoti labi bez problēmām
Izklausās, ka tā Edgara plinte no cehā pa grīdu saslaucītām daļām kādā krūmu firmelē salasīta. Tirgotāji jau arī velk par viszemākajām cenām preci - lūk rezultāts. Tāpat i vītņu plintes gadās tās, kas citur ilgi plauktos nogulējušas, vai atpakaļ atnestas un neizpirktas ar visām sliktākajām atšaušanas lapām. Toties pa lēto. Pašlaik tirgotāji cīnās par pircēju ar cenām, bet nāks laiks, kad vajadzēs ar kvalitātes garantijām.
Tāpēc man nepatīk jaunā gājuma ražotie ieroči :(
Paši labākie Krievijā ražoti ieroči ir līdz kādiem 70 gadiem, tad jau pamazām sāka haltūrēt. Protams vēl labāk ir ja ir iespēja iegādāties štučnoje ražojumu, tad bēdu var teikt nekad neredzēt. Paziņai bija 16 kalibra ierocītis, ar taisīts pēc spec pasūtījuma krievu ģenerālim. manta labā, pan piedāvāja, bet atteicos jo domāju ko es te ar to 16 darīšu, bet tagad nedaudz nožēloju :(
Vēl vienam virsniekam ir vecā Ižene. ar spec pasūtījums kad atvaļinājās no armijas un dabūja majora pakāpi. Uzdāvināja medību bisi. Ar ļoti laba manta, labi metās plecā, trāpījuma brlīvums var teikt ideāls.
Vecie ieroči ir labi, bet jaunie tāda sajūta ka kaut kur pagrabā lasīti :(
Un Jums saku- "Ne pūkas"
Paši labākie Krievijā ražoti ieroči ir līdz kādiem 70 gadiem, tad jau pamazām sāka haltūrēt. Protams vēl labāk ir ja ir iespēja iegādāties štučnoje ražojumu, tad bēdu var teikt nekad neredzēt. Paziņai bija 16 kalibra ierocītis, ar taisīts pēc spec pasūtījuma krievu ģenerālim. manta labā, pan piedāvāja, bet atteicos jo domāju ko es te ar to 16 darīšu, bet tagad nedaudz nožēloju :(
Vēl vienam virsniekam ir vecā Ižene. ar spec pasūtījums kad atvaļinājās no armijas un dabūja majora pakāpi. Uzdāvināja medību bisi. Ar ļoti laba manta, labi metās plecā, trāpījuma brlīvums var teikt ideāls.
Vecie ieroči ir labi, bet jaunie tāda sajūta ka kaut kur pagrabā lasīti :(