Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
10.11.2011. 11:16
Juri-vai esi dzīvajā redzējis Akitas šķirnes suni.....
Es šo šķirni pirmo reizi redzēju Firsānovkā-noturēju par 'dīvaina' izskata Krievu eiropas laiku.
bez noriešanas nekur :))
Juri, ja cilvēkam patīk suns un tā ir katra personīgā darīšana un gaumes jautājums, tad kakova Tu viņu uzreiz norej? Ja Tev nav informācija ko cilvēks jautā, tad labāk neraksti neko... latvieši.... :(
Man paziņam ir akita, bet neatceros kura.
Ejot pastaigā tas suns kā traks uz pēdām - saož labi. Ja nebūtu mācīts un paklausīgs, tad no krūmiem ārā nedabūt!
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
10.11.2011. 13:55
Kārli!
Vai medniekam ir jāpazīst un dabā jāprot atšķirt medību šķirnes suņi no nemedību? Ir. Vai esi gatavs nokārtot mednieka eksāmenu (varbūt nākotnē tas būs ik pa 5 vai 10 gadiem), ja Tev biļetēs (un arī dabā) būs iekšā kādi 460 attēli ar atbilžu variantiem? Nesāksi riet?
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
10.11.2011. 14:00
Aigar - kāda starpība - esmu vai neesmu redzējis dzīvajā? Nu protams, ka neesmu redzējis pat bildēs visus tos vairākus simtus medību šķirņu suņu no visas pasaules. Vai tiešām domā, ka mums jāvelk iekšā pilnīgi jebkas ar medību smaku?
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
10.11.2011. 14:25
Juri-mums nekas nav jāvelk iekšā,tās šķirnes jau ir iekšā Latvijā iemaisītas cilcdarbā nokristītas par Krievu eiropas,Rietumsibīrijas,Austrumsibīrijas laikām.....ieej manā profilā un apskati bildes ,Retai man piederošai kucei ar kuru gods godam nomedīju 11 sezonas ir visai nosacīta saistība ar Rietumsibīrijas laiku.....kaut gan, pēc Latvijas nesaprotamās izcelsmes "ekspertu" vērtējumiem elitas klases suns.
Es šo šķirni pirmo reizi redzēju Firsānovkā-noturēju par 'dīvaina' izskata Krievu eiropas laiku.
Juri, ja cilvēkam patīk suns un tā ir katra personīgā darīšana un gaumes jautājums, tad kakova Tu viņu uzreiz norej? Ja Tev nav informācija ko cilvēks jautā, tad labāk neraksti neko... latvieši.... :(
Ejot pastaigā tas suns kā traks uz pēdām - saož labi. Ja nebūtu mācīts un paklausīgs, tad no krūmiem ārā nedabūt!
Vai medniekam ir jāpazīst un dabā jāprot atšķirt medību šķirnes suņi no nemedību? Ir. Vai esi gatavs nokārtot mednieka eksāmenu (varbūt nākotnē tas būs ik pa 5 vai 10 gadiem), ja Tev biļetēs (un arī dabā) būs iekšā kādi 460 attēli ar atbilžu variantiem? Nesāksi riet?