Piedāvājam rezervēšanai latvijā retās šķirnes amerikāņu akitas kucēnus. Māte imports no anglijas, tēvs no lietuvas, tēva tēvs imports no amerikas, māte no ungārijas. Ir pieejami gan puikas gan meitenes. Prom dodoties kucēni būs attārpoti, vakcinēti, čipēti, ar kluba reģistrācijas sertifikātu.
Varbūt kāds mednieks sev grib tieši šādu suni.
Aprīkojums: iz 27em-m+aimpoint compML 2 ; cz 511 22LR; brovning bar boss 30-06+aimpoint compC3 ; tikka t3 lite stainless 30-06+ leupold vx III 3,5-10x50 (ilum.duplex) binoklis kahles 8x42 , leica geovid 8x56HD
Suņi: 4 vacu medibu terjeri ,
Medību trofejas: 19
13.11.2011. 21:13
Ģirts. Ko tu saprot zem varda stradat? Ja tu runa par darbu pa parnadžiem , tad saks ja dos viņam prakse. Un ka es mineju pastav risks ka ne katrs saks. Ja tu runa par aportešanu ,darbu pa asins pedu un t.t... , to jaatstrada . Bet pec tam kad bus atstradata vispareja paklausiba.
Mana izpratne strada tad ja var iziet lauku parbaude pec izcelsmes valsts normativiem !!!
Kas tikai man nebija jādzird par savu suni.Jā,atšķiras mans Beks,(kuru saucam par Beksi),no citām laikām ar savu pūkaino spalvu.Ļoti aktīvs un par daudz grib "runāt",īpaši pirms atbrīvo no saites,par ko dzinēji nav īpaši sajūsmināti.Daudz noskraidījāmies pa mežu, gandrīz divas sezonas,rezultātu nekādu.Pagājušās sezonas beigās viss pēkšņi mainījās-suns kā no saites norāvās.Pagājušo svētdien Beksis man atdzina alni un cūku,un tas viss vienā mastā.Ar katrām medībām Beksis paliek arvien uzcītīgāks.Iesaku arī citiem laiku īpašniekiem nestresot un būt pacietīgiem pret saviem mīluļiem,ja viņi otrajā sezonā vēl nestrādā.Beksim 23.septembrī palika trīs gadi un tieši tagad Beks sāk pildīt medību suņa pienākumus.Kas attiecas par tēmu,tad arī mani interesē akita.Lai mani šeit citi latvieši neaprietu,mēģināšu pats izlobīt informāciju par šo medību sugu.
Slēpts
13.11.2011. 10:17
suns pats no sevis saks stradat? ja bus labi vecaki
Aprīkojums: iz 27em-m+aimpoint compML 2 ; cz 511 22LR; brovning bar boss 30-06+aimpoint compC3 ; tikka t3 lite stainless 30-06+ leupold vx III 3,5-10x50 (ilum.duplex) binoklis kahles 8x42 , leica geovid 8x56HD
Suņi: 4 vacu medibu terjeri ,
Medību trofejas: 19
12.11.2011. 18:24
Perkot kucenu no stradajoiem vecakiem , kuru prasmes parbauditas, pastav risks ka suns izaugot nestradas.Ko tad teikt par pareem .
Pirms ņemt kucenu painteriseies , ka stradajuši senči. Vismaz divas paudzes. Kadus lauku parbaudes izgajuši. Ja viņi nav parbauditi (lasi nestradajoši) nav verts ar tadiem krameties , zaudesi laiku. Ja medibu suns nestrada ,tas nav medibu suns, tas ir krancis !!!
Varbūt kāds mednieks sev grib tieši šādu suni.
Mana izpratne strada tad ja var iziet lauku parbaude pec izcelsmes valsts normativiem !!!
Pirms ņemt kucenu painteriseies , ka stradajuši senči. Vismaz divas paudzes. Kadus lauku parbaudes izgajuši. Ja viņi nav parbauditi (lasi nestradajoši) nav verts ar tadiem krameties , zaudesi laiku. Ja medibu suns nestrada ,tas nav medibu suns, tas ir krancis !!!