Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
15.11.2011. 16:17
Vai ir līgums par medību toiesību nodošanu ar kādu mednieku formējumu? Ja ir, tad jāgriežas tikai un vienīgi pie viņiem. Ja vēl nav, tad fiksi reģistrē medību iecirkni mežniecībā un tikai tad vari aicināt kādu mednieku pēc paša ieskatiem.
griezies pie vietējā medību kolektīva un tie gan jau lietu atrisinās.. un jā :) visticamāk to pa velti izdarīs..
bet ja neviens neuzņemās uzraksti man privāti un sarunāsim. jo nejau šaušana ir vienīgais veidz viņus apkarot ;) pastāv tak lamatas un tās manuprāt pat ir efektīvākas.
Ja tas bouutu manaas mediijuma platiibaas es izdariitu to lietinnu pa briivu-mediibas mans hobijs...:)Tev jaarunaa ar kaadu no vieteejaa medibu kolektiiva medniekiem kuriem juusu apkaimee ir mediibu tiesiibas....Mnu kurss katrs mednieks jau taa nevar braukt un mediit.....
Sveiki!
Privāto dīķi 1300m2 okupējis bebrs. Arī otru dīķi 600m2. Izrakņājis alas, kas pie krasta brūk iekšā.
Nepieciešams mednieks, kas zvēriņu varētu "savākt".
Cik šāds pakalpojums maksā?
bet ja neviens neuzņemās uzraksti man privāti un sarunāsim. jo nejau šaušana ir vienīgais veidz viņus apkarot ;) pastāv tak lamatas un tās manuprāt pat ir efektīvākas.
Privāto dīķi 1300m2 okupējis bebrs. Arī otru dīķi 600m2. Izrakņājis alas, kas pie krasta brūk iekšā.
Nepieciešams mednieks, kas zvēriņu varētu "savākt".
Cik šāds pakalpojums maksā?