Vai nav tā, ka arī medību ieroci var piereģistrēt kā pašaizsardzības ieroci un iegādāties ar pašaizsardzības atļauju?
un kā ir tad, kad pa to lapsu izdara 10 šāvienus? cik saprotu, kruti skaitās, ja trāpa ar pirmo, bet ir tak ieroči kas bliež vairākas lodes uzreiz, ne?
Medību atļauju man ir plāns kaut kad nākotnē iegūt, taču pagaidām jāiztiek ar to, kas ir.
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
15.12.2011. 10:02
Mārtiņ, nemāci topošo kolēģi uz muļķībām - lai ņem .222Rem un medī laimīgs. :) .22WMR ir lietojams uz lapsu tikai līdz 100..120metriem un ne kapeiku tālāk arī bezvējā.
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
15.12.2011. 09:50
Sergej - vajadzēja tā viedā pārdevēja (ekstrasensa) feisu nofočēt un salikt šeit forumā atsevišķā sadaļā. Lai es arī jau ieraugot zinātu, ka no šī ir jārauj pēda un nav jēgas kavēt laiku, lai uzzinātu, ka esmu dīvains. To es pats zinu. :)
es: "kā nezinat? nu parastā pašaizsardzības atļauja!!!"
Reku tu raksti pašaizsardzibas atļauja,kā tu domā ar pistoli no 300m trāpīt lapsai dienā vai naktī no savas mājas loga... :D
Tādā attālumā ar reti kura kalibra karabīni var trāpīt,kur nu vēl pistoli.
Tādeļ tevi pa dīvainu uzskatu... :D
Slēpts
14.12.2011. 22:23
lai aizsargātu savu teritoriju tev pietiek ar savu pašaizsardzības ieroci, bet ja gribi nomedīt lapsu 300 metros nāksies vien kļūt pa mednieku
un kā ir tad, kad pa to lapsu izdara 10 šāvienus? cik saprotu, kruti skaitās, ja trāpa ar pirmo, bet ir tak ieroči kas bliež vairākas lodes uzreiz, ne?
Medību atļauju man ir plāns kaut kad nākotnē iegūt, taču pagaidām jāiztiek ar to, kas ir.
Reku tu raksti pašaizsardzibas atļauja,kā tu domā ar pistoli no 300m trāpīt lapsai dienā vai naktī no savas mājas loga... :D
Tādā attālumā ar reti kura kalibra karabīni var trāpīt,kur nu vēl pistoli.
Tādeļ tevi pa dīvainu uzskatu... :D