Karodziņus glabāja istabā-lai pievelkas ar cilvēka smaku.Izlika vilka acu augstumā-tātad liela nozīme bija formai.Tagad vilki pieraduši pie visa kā.No masta nāk ārā gandrīz reizē ar dzinējiem.Neticu ka arī karodziņos izdotos noturēt divas dienas.Bija vēl visādi knifi,bet tas jāprasa senioriem,kas kādreiz ar vilkiem ņēmās.
Putni ļoti labi redz visas krāsas un pat infrasarkano spektru arī. Un zvēri, savukārt, ļoti uzmanīgi ieklausās meža putnu uzvedībā un to pārzin. Tornī sēžot, putni pie pirmās krāsaini tērpta mednieka kustības, paziņos to pa visu mežu. Un, ja vēl mednieks sarkanā vamzī, tad lai i nedomā kustēties. Dzinējmedībās jau var atļauties gandrīz, ko pagadās vilkt mugurā. Visvairāk slēpjamā vieta no zvēriem ir cilvēka seja un paša profils. Tomēr aizsargkrāsas to profilu sapludina ar fonu daudz labāk.
Savukārt, kā izskaidrot to, ka agrāk vilkus lencot un apliekot ar karodziņiem - tie tika lietoti sarkani, ne kādā citā krāsā?
Ja grib ko lētu/vidēju (lētu/vidēju medību apģērbu cenu izpratnē - nevis indivīda izpratnē par lētumu vai dārgumu) un labu mantu tad tas pats nosauktais Swedteam un Derhunter pilnībā attaisno sevi - galvenais jāskatās vai ir viņu piedāvātā membrāna viscaur!
Norfinā svīdīs, bet ūdeni nelaidīs cauri - tas nu gan ir tiesa!
Mans ieteikums ir tāds (tulīt atkal visi nories) - ja tagad nopērk Norfin par apmēram 130 Ls tad visticamāk, ja cilvēks ir aktīvs un prasīgs mednieks tad, to Norfin pēc gada negribēs vairs redzēt (man tā bija). Tālāk gan jau tiks meklēts kkas labāks piemēram Swedteam 250Ls komplekts - protams ja tā ņem šis ar nav tas labākais variants, bet ir iztērēti jau apmēram 380 Ls. Tātad mans IMHO ir ļoti vienkāršs ja cilvēks var dažu gadu laikā apģērbam iztērēt nepilnus 400Ls tad nu uzreiz pērk Harkila ar Gori tā komplekts arī maksā +/- 400Ls un nebūs ne svīšana, ne slapjš, t.sk. 5 gadu garantija un tā kkā... Un ja uzreiz nepietiek tam dārgajam naudas tad staigā fufaikā kamēr sakrāj...
Kapēc man vēl nav Harkila - tapēc, ka visādu Norfinu, u.c. sūdu iegādei esmu iztērējis jau 1,5 Harkilas un vairāk negribās... :D
Slēpts
29.12.2011. 18:28
man ir NORFIN ARCTIC.Nekas nečab.Sēdi kā ercens!! Līdz 10 grādiem pat cimdi jāvelk nost:))
Klusā ziemas vakarā gaidot cūciņu pakustēties nedrīkst,jo tāda sajūta,ka tevi pa 2km var dzirdēt :).Siltumam nav ne vainas,bet tā čaukstoņa...Tādēļ šovasar nopirku Swedtīmu :))
Savukārt, kā izskaidrot to, ka agrāk vilkus lencot un apliekot ar karodziņiem - tie tika lietoti sarkani, ne kādā citā krāsā?
Norfinā svīdīs, bet ūdeni nelaidīs cauri - tas nu gan ir tiesa!
Mans ieteikums ir tāds (tulīt atkal visi nories) - ja tagad nopērk Norfin par apmēram 130 Ls tad visticamāk, ja cilvēks ir aktīvs un prasīgs mednieks tad, to Norfin pēc gada negribēs vairs redzēt (man tā bija). Tālāk gan jau tiks meklēts kkas labāks piemēram Swedteam 250Ls komplekts - protams ja tā ņem šis ar nav tas labākais variants, bet ir iztērēti jau apmēram 380 Ls. Tātad mans IMHO ir ļoti vienkāršs ja cilvēks var dažu gadu laikā apģērbam iztērēt nepilnus 400Ls tad nu uzreiz pērk Harkila ar Gori tā komplekts arī maksā +/- 400Ls un nebūs ne svīšana, ne slapjš, t.sk. 5 gadu garantija un tā kkā... Un ja uzreiz nepietiek tam dārgajam naudas tad staigā fufaikā kamēr sakrāj...
Kapēc man vēl nav Harkila - tapēc, ka visādu Norfinu, u.c. sūdu iegādei esmu iztērējis jau 1,5 Harkilas un vairāk negribās... :D