Ar M7) esmu ļoti apmierināts. Man gan tās vairāk nav, jo atdevu jaunākiem, bet es ar to medīju 20 gadus un nevaru teikt nevienu sliktu vārdu, ja aizšavu garām, tad pats pie tā biju vainīgs. Vajag godīgi attiekties pret saviem šāvieniem un censties izprast ieroci. Mednieku stāstus, protams, var stāstīt, bet tos jāatstāj priekš citiem. Pēc katra šāviena vajag veikt analīzi par visu, sākot ar vietu, stāju, ieplecošanu, medījuma uztveri utt utj. Protams, es tā domāju, ka 90 gadu ražotās M7O bija kvalitatīvākas,it sevišķi Dienvidslāvijas ražotās. Arī pašlaik šī bijusī mana M7O ļoti labi strādā. Es ar šo M70 esmu nomedījis divus zelta Staltradžus, ar tās palīdzību esmu ieguvis ļoti daudzas citas trofejas, zelta ilkņus, zelta lūsi, zelta vilka galvaskausu. Biju mēģinājis lietot arī dižāku brendu (Merkel, Tikka) ieročus, bet tomēr izšķirīgajos mirkļos balstījos uz savu tik pierasto un mīļo M70. M70 ir vienkārš darba ierocis un nav dārgs, tas ir tāds, kāds vajadzīgs medībām, bet ne lai dižotos stāvot no rīta mednieku līnijā. Es nu nekādi negribu teikt, ka jebkura dižāka brenda ierocis ir sliktāks, bet tas arī maksās 3 - 5 reizes vairāk. M70 ir samērota starp cenu un labu ikdienas ieroci. darbam.
Ar M7) esmu ļoti apmierināts. Man gan tās vairāk nav, jo atdevu jaunākiem, bet es ar to medīju 20 gadus un nevaru teikt nevienu sliktu vārdu, ja aizšavu garām, tad pats pie tā biju vainīgs. Vajag godīgi attiekties pret saviem šāvieniem un censties izprast ieroci. Mednieku stāstus, protams, var stāstīt, bet tos jāatstāj priekš citiem. Pēc katra šāviena vajag veikt analīzi par visu, sākot ar vietu, stāju, ieplecošanu, medījuma uztveri utt utj. Protams, es tā domāju, ka 90 gadu ražotās M7O bija kvalitatīvākas,it sevišķi Dienvidslāvijas ražotās. Arī pašlaik šī bijusī mana M7O ļoti labi strādā. Es ar šo M70 esmu nomedījis divus zelta Staltradžus, ar tās palīdzību esmu ieguvis ļoti daudzas citas trofejas, zelta ilkņus, zelta lūsi, zelta vilka galvaskausu. Biju mēģinājis lietot arī dižāku brendu (Merkel, Tikka) ieročus, bet tomēr izšķirīgajos mirkļos balstījos uz savu tik pierasto un mīļo M70. M70 ir vienkārš darba ierocis un nav dārgs, tas ir tāds, kāds vajadzīgs medībām, bet ne lai dižotos stāvot no rīta mednieku līnijā. Es nu nekādi negribu teikt, ka jebkura dižāka brenda ierocis ir sliktāks, bet tas arī maksās 3 - 5 reizes vairāk. M70 ir samērota starp cenu un labu ikdienas ieroci darbam.
Ati piekriti, ka ne jau brends noteica, to ka tev ir visas šis trofejas. Pirmajā vietā ir tikai un vienīgi šāvējs. Viss parējais ir absolūti pakārtots otrā planā. Ar ko šaut ir tikai paša gaumes un finanšu noteikta lieta.
Pilnīgi pikrītu Mārtiņam. Šī visa lieta ir ļoti ~
Ar to es domāju: vēlme vērot dabu,šaut tikai tad kad esi PILNĪGI pārliecināts par savu šāvienu(lai gan visi ir 100% pārliecināti).
Šaujam garām!
Cik var saprast papētot ražotāja mājas lapu http://www.zastava-arms.rs/en/... ,tad ZASTAVA M70 ir piejama dažnedažādos kalibros. "Zommera" mājas lapā ir tikai divi kalibri .222Rem un .243Win. Kur vēl pie mums tirgo šos ieročus, kādos kalibros un par kādām naudiņām?
Jautājums ārpus tēmas. Vai ir kaut kur manītas ZASTAVA mazajos kalibros http://www.zastava-arms.rs/en/... ?
Aprīkojums: Zābaki + 12k uguns koks nu ir arī lielo puiku manta.
07.10.2013. 18:37
Jautajums 222rem vs 223rem? Vesturi ludzu nestastit pats atradisu. Ir doma par mazo karabini tiesi skatos uz m70. Bet kaut ka stiligaks liekas 223rem.
P.S. Par garumzimem sorry. Telefona nav latviesu valodas. Ja kads zin kur atrast HTC 8x dodo zinu. :)
Ar to es domāju: vēlme vērot dabu,šaut tikai tad kad esi PILNĪGI pārliecināts par savu šāvienu(lai gan visi ir 100% pārliecināti).
Šaujam garām!
Jautājums ārpus tēmas. Vai ir kaut kur manītas ZASTAVA mazajos kalibros http://www.zastava-arms.rs/en/... ?
P.S. Par garumzimem sorry. Telefona nav latviesu valodas. Ja kads zin kur atrast HTC 8x dodo zinu. :)