Ja topošais vai esošais mednieks reizi savā mūžā izlasītu: ---"Ieroču aprites likums"--- un MK 01.03.2005. noteikumus --Nr.159-- ---"Ieroču, munīcijas un gāzes pistoļu (revolveru) iegādāšanās, reģistrēšanas, uzskaites, glabāšanas, pārvadāšanas, pārsūtīšanas, nēsāšanas, realizēšanas un kolekciju veidošanas noteikumi"--- (Latvijas Vēstnesis, 49 (3207), 24.03.2005.)domājams ,ka tādi jautājumi nebūtu jāuzdot citiem. Vēlu veiksmi!
Neko vairak tev nevajag. Nekadas rekomendacijas utt tev nevajag. vajag medicinisko izzinu un samariesu kursus. Ja tie dokumenti ir derigi tad jaunus nevajag. Ej uz policiju un raksti iesniegumu. atnaks policis parbaudis tavu seifu. un pec kada laika dabusi iegades atlauju.
Ar kādiem dokumentiem man jāiet pie policista, lai dabūtu vītņstobra iegādes atļauja!!! Eksāmens uz vītņstobru ir nokārtots!!!
Man ir vajadzīga mednieku kolektīva vadītāja un divu mednieku raksturojums(no kolektīva)? Un vai man tagad vajag izziņu no policijas par seifu, ja iepriekš esu reģistrējis gludstobra ieroci???
Man ir vajadzīga mednieku kolektīva vadītāja un divu mednieku raksturojums(no kolektīva)? Un vai man tagad vajag izziņu no policijas par seifu, ja iepriekš esu reģistrējis gludstobra ieroci???
Laikam biežāk jāstudē gudrās grāmatas.