Sveiki ir tā sanacis ka esmu no kurzemes puses parvacies dzivot uz Smilteni un tagad man ir tada lieta ka mekleju kur tuvuma kādi kolektivi kas veletos pienemt nu ne tik jaunu mednieku, bet ar 4 gadu stāžu jau. Šeit nevienu ta mednieku nepazīstu un vieteja medību veikala tā īsti skaidri neko neuzzinaju.
Tapēc veršos pie jums ar jautājumu kur ko varētu atrast
Žēl gan tā Elvja vectēva,šitāds "fušieris" audzinot mednieku iznācis.To kolektīvu neapskaužu,kurš,iespējams,šito ciniķi pieņems savā pulkā.
Slēpts
08.02.2012. 08:01
citāts:
"kaada mirusa m]pensionaara vietaa"
labs, ne par tēmu bet
visi jaunie gaida to pensionāru miršanu
nu jau ne tik lai tiktu darba vietā bet jau arī lai tiktu kolektīvā
es saprotu ka bezblata gadiijums ir gruuts tiesi tapec seit ari rakstu.Mazums kaadam kolektiivam ievajagaas zinosu mednieku kaada mirusa m]pensionaara vietaa
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
27.01.2012. 13:58
Nu jaa, jezblata/bezradinieku/bezpazinju gadijumaa situaacija nav viegla, bet nu man savaa laikaa noveicaas un esmu ticis labaa kolektiivaa. Viegli jau nebija, bet nu izdariit to var. Galvenais, lai pats buutu normaals dzeks.
http://www.ss.lv/msg/lv/entert...
Tapēc veršos pie jums ar jautājumu kur ko varētu atrast
nevisai labi izteicās Elvis K.
"kaada mirusa m]pensionaara vietaa"
labs, ne par tēmu bet
visi jaunie gaida to pensionāru miršanu
nu jau ne tik lai tiktu darba vietā bet jau arī lai tiktu kolektīvā