Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
18.02.2012. 08:51
Ojār! Principā, ja šis jautājums būtu uzdots 12 klases skolniekam, es teiktu, ka viss ir OK! Bet 1-klasnieks noteikti to nezin un zināt nevar, pat tad, ja viņam mājās ir šie zvēri. Un, tici man, tie, kas šo uzdevumu bija izdomājuši, noteikti uzskatīja, ka pareizā atbilde būtu, ka suns ir gudrs, bet kaza stulba. Jo viņi tak pilsētā pie datora sēžot ne vienu, ne otru reālā nav redzējuši Par to, kādus murgus māca skolā, vajadzētu atvērt jaunu tēmu, bet dažiem jau tā likās, ka šī tēma mednieku portālā ir lieka :(
Ojār, es arī uzskatu, ka galvenais ir izpratne!
Kādēļ vispār vajadzīga skola un visas izglītības programmas? Labāk nemācīties un nedarīt neko.
Vispār sistēma kā tāda ir galīgā caur... . Mūsu zemē izglītība nav nemaz nepieciešama, jo ar katru gadu rodas arvien lielāka speciālistu pārprodukcija.
teiksim, mēs sagatavojam 100 vēsturniekus - kur tik daudz likt? Sagatavojam tūkstošiem sociālos darbiniekus - kur tos likt? Gatavojam tūkstošiem ekonomistu un citu profesiju pārstāvjus, bet pieprasījums darba tirgū nekāds.
Ja nemainīsies visa sistēma, tad nav arī jēgas no klāt viena pielikta mēneša mācību gadā.
18.02.2012. 14:42
Redzi, Gunti, kad es mācījos skolā, bija pilnīgi cita sistēma :) Un arī profesijas bija pavisam citas, bija skaidri un vienkārši- šoferis brauc ar mašīnu,bet milicis viņu štrāfē, gadījumā, ja braukt nemāk, slaucēja slauc govi, bet veterinārārsts to govi ārstē, skolotājs māca bērnus utt. Tagad, kad visas profenes ir pārtapušas par augstskolām un profeņu absolventi- par speciālistiem, ir pavisam kaut kas cits. Visa sistēma ir greiza!
21.02.2012. 14:35
Nu, piemēram, šonedēļ mūsu skolā ir t.s. projekta nedēļa, t.i. bērni iet uz skolu ap 11.00 un ap 12.00 jau iet mājās, visu šo nedēļu viņiem ir jāveic smags uzdevums- jānokačā no interneta ne mazāk kā 5 lapu apjoma informācija par brīvi izvēlētu tēmu :)))))
Manējais ( 6.klase) nākamnedēļ mācīsies, bet draudzenes meitene (5.klase) arī nākamnedēļ visu nedēļu varēs neiet uz skolu, jo viņi mācīsies tamborēt somiņu :))))
24.02.2012. 09:16
Nu, veči, ko tik tiem sīkiem nemāca!?!? Pat augstskolās!
Te ir aptauja http://suni.lv/viewtopic.php?f...
es jau ņirgdama aizpildīju :)
Arī mūsu viedokļi ir svarīgi :))))
24.02.2012. 15:59
Juri! Nu jā, vajadzēja uzrakstīt, ka es gaļu neēdu un ādas izstrādājumus nelietoju!
Ir briesmīgi, ka ir izveidojusies paaudze, kas domā, ka piens rodas tetrapakās utt. Un var izdomāt kaut ko tik murgainu! Jo skolā jau dabas zinātnes tikpat kā nemāca, bet māca sazin ko!
Ojār, es arī uzskatu, ka galvenais ir izpratne!
Vispār sistēma kā tāda ir galīgā caur... . Mūsu zemē izglītība nav nemaz nepieciešama, jo ar katru gadu rodas arvien lielāka speciālistu pārprodukcija.
teiksim, mēs sagatavojam 100 vēsturniekus - kur tik daudz likt? Sagatavojam tūkstošiem sociālos darbiniekus - kur tos likt? Gatavojam tūkstošiem ekonomistu un citu profesiju pārstāvjus, bet pieprasījums darba tirgū nekāds.
Ja nemainīsies visa sistēma, tad nav arī jēgas no klāt viena pielikta mēneša mācību gadā.
Manējais ( 6.klase) nākamnedēļ mācīsies, bet draudzenes meitene (5.klase) arī nākamnedēļ visu nedēļu varēs neiet uz skolu, jo viņi mācīsies tamborēt somiņu :))))
http://www.delfi.lv/news/natio...
Te ir aptauja
http://suni.lv/viewtopic.php?f...
es jau ņirgdama aizpildīju :)
Arī mūsu viedokļi ir svarīgi :))))
Tik nevajadzēja rakstīt, ka esi medniece - kāds, Tavuprāt, šai gadījumā veidojas viedoklis par medniekiem?
Ir briesmīgi, ka ir izveidojusies paaudze, kas domā, ka piens rodas tetrapakās utt. Un var izdomāt kaut ko tik murgainu! Jo skolā jau dabas zinātnes tikpat kā nemāca, bet māca sazin ko!