Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
24.02.2012. 08:54
Paldies Viktoram par receptēm un ieteikumiem. Kaut arī daudz maz šai jomā orientējos, tomēr vienmēr ar interesi pārlasu un ķeru nianses. Viktors tādējādi portālu ir bagātinājis un nopēlumu nav pelnījis. Tad tikpat labi būtu jāaprej arī angļu un citās nelatviešu mēlēs daļēji vai pilnīgi rakstītie komenti un citāti. Būsim konsekventi un izturēsimies ar savstarpēju cieņu - mednieks ir internacionāls un savstarpēji draudzīgs pret citiem medniekiem!
Taisnība jau Zariņa kungam ir... Tomēr kaut kā "iedurās" tas azarts ar kādu pārējie letiņi Uldim salec virsū. Savam mugurkaulam tomēr jābūt! Labi, labi - viss, beigšu, lai no konserviem neaizietu pie referendumiem :D
Ir mums interesanto tēmu autors Aleksandrs Aleizāns.
Var redzēt puisis nav latvietis, bet cenšas rakstīt latviski. Nesanāk tik labi bet nekautrājas un cenšas. Manuprāt tas ir slavējami. Viktors nav tik pārliecināts, bet viņa temats ir labs un akurāt vietā. Ja Uldis viņu neapbižotu cilvēks censtos un piedalītos šajā forumā bagātinātu to ar savu pieredzi, bet pēc šādiem uzbraucieniem, vai viņš vēl nākamreiz gribēs te ko iekomentēt.
Fui!!! Uldim.
Bļ..., suk.., nah.., ja Viktors Stenlijā kapātu tad būtu po.... kādā valodā viņs runā, bet tagad jāieknābj, jo kremt, ka pēc latviski rakstītām receptēm nesanāk tik garšīgi! Kad latvietis ieliek komentos pāris angļu vārdus (nevis visu tekstu),kāpēc tad,Tu Uldi nesameklē apmācības kursus puisim?
Paldes visiem par atbalsti un lojalitati!!!! konservacijas temu turpienasu,jo gribu redzet medibas rezultatu garsiga vieda .Для организма человека мясные консервы являются важным источником
жира и белковых веществ. Они обладают хорошей усвояемостью, так как
содержат незаменимые аминокислоты, их белки подготовлены к действию
ферментных систем организма человека. Наибольшей энергетической ценностью
обладают консервы с большим содержанием сухих веществ - Свинина тушеная,
Баранина тушеная, Гуляш говяжий, Паштет печеночный, Говядина отварная, Каша
гречневая с говядиной (печенью), Языки в желе.
Taisnība ir gan vieniem, gan otriem.
No manas puses,tas vairāk bija domāts kā sarkasms.
Ļoti atvainojos visiem kurus aizskāru, atvaino Viktor!
Varbūt mans "profils" ir tik sarkani asiņains
bet ir arī manī kāda līdzjūtības dzirksts.
Спасибо Виктор!
Но тема у тебя - "рецепты консерв и колбас"
Поделись информацией и о колбасах! :)
Особенно интересуют сыровяленные и сырокопчёные.
Заранее спасибо!
Var redzēt puisis nav latvietis, bet cenšas rakstīt latviski. Nesanāk tik labi bet nekautrājas un cenšas. Manuprāt tas ir slavējami. Viktors nav tik pārliecināts, bet viņa temats ir labs un akurāt vietā. Ja Uldis viņu neapbižotu cilvēks censtos un piedalītos šajā forumā bagātinātu to ar savu pieredzi, bet pēc šādiem uzbraucieniem, vai viņš vēl nākamreiz gribēs te ko iekomentēt.
Fui!!! Uldim.
Juri B. Neturi sveci zem pūra. Ja reiz temats ir atvērts padalies ar saviem noslēpumiem.:)
жира и белковых веществ. Они обладают хорошей усвояемостью, так как
содержат незаменимые аминокислоты, их белки подготовлены к действию
ферментных систем организма человека. Наибольшей энергетической ценностью
обладают консервы с большим содержанием сухих веществ - Свинина тушеная,
Баранина тушеная, Гуляш говяжий, Паштет печеночный, Говядина отварная, Каша
гречневая с говядиной (печенью), Языки в желе.
No manas puses,tas vairāk bija domāts kā sarkasms.
Ļoti atvainojos visiem kurus aizskāru, atvaino Viktor!
Varbūt mans "profils" ir tik sarkani asiņains
bet ir arī manī kāda līdzjūtības dzirksts.
Ņem par labu: http://www.medniekiem.lv/discu...
Но тема у тебя - "рецепты консерв и колбас"
Поделись информацией и о колбасах! :)
Особенно интересуют сыровяленные и сырокопчёные.
Заранее спасибо!