Ja iet runa par jaudu tad max ko drīksti tūnēt ir 12j, un vispār par gaisenem Tev būtu jāgriežas www.airguns.lv tā būs īstā vieta kur uzdot daudz tehniskus jautājumus foruma lietotājiem un tev līdzīgi domājošiem kolēģiem!
Es domāju, ka Jūsu gaisenei vajag klusinātāju ar iebūvētu stobra mierinātāju uztaisīt, tad būs reāli.
Vajag ielikt arī citu atsperi, lai var lielāku spiedienu nodrošināt - tas kopā ar augstākminēto dos ļoti labu precizitāti, jo stobra mierinātājs uzlabo arī precizitāti.
Vēl es ieteiktu padomāt par nopietnu optiku, jo te džeki jau masenēm liek paranormālos verķus - ja jauda pacelsies Jūsu gaisenei, tad vajag arī attiecīgu optisko tēmekli!
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
24.02.2012. 17:36
Cien. Jāni Egle. Te ir mednieku forums, ja neesi pamanījis, kur cilvēki ar gaisenēm īpaši neaizraujas. Ja vajag vairāk džolu, nevis tūnē gaiseni bet paņem berdanku :)
Vajag ielikt arī citu atsperi, lai var lielāku spiedienu nodrošināt - tas kopā ar augstākminēto dos ļoti labu precizitāti, jo stobra mierinātājs uzlabo arī precizitāti.
Vēl es ieteiktu padomāt par nopietnu optiku, jo te džeki jau masenēm liek paranormālos verķus - ja jauda pacelsies Jūsu gaisenei, tad vajag arī attiecīgu optisko tēmekli!