Šodien vārdadienu svin Persijs, Vaida, Klaudija, rītdien - Magnuss, Maigonis, Mariuss
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - kamera?

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 39 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 09.02.2015. 08:50

Alvis
Alvis
Pēdējo reizi manīts 2015-07-29 11:48
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Limbaži
Medību trofejas: 6
07.03.2012. 08:55
Mednieks elvē tagad ir akcija. Pazaveries tur.
Alvis
Alvis
07.03.2012. 19:41
http://www.ebay.com/itm/940NM-...
nu reku acrons pa 99 Ls....
Alvis
Alvis
07.03.2012. 19:55
http://www.ebay.com/itm/4GB-LT...
droši, e-bay tak paver visas iespējas iegādāties xaļavu! :D
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2025-06-13 16:24
Atrašanās vieta: Tukums
Medību stāžs: 8
Aprīkojums: Iženīte un Mannlicher,
Suņi: Nav:(
Medību trofejas: 3
07.03.2012. 20:33
Man jautājums par šo pašu tēmu, man piedāvā šādu - http://www.ebay.com/itm/Tasco-...
Varbūt kādam ir lietošanā? Kādas atsauksmes?
Ēriks
Pēdējo reizi manīts 2026-01-01 13:28
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
07.03.2012. 22:02
Man tāds jautājums- kā tad palika ar tām MMS un SMS sūtošajām kamerām. Forumā tās tēmas par kamerām bez sava gala, bet visas viņas baigi ātri apraujas. Neviens nepastāstīja par pieslēguma izmaksām, par bilžu kvalitāti. :( Neturiet sveci zem pūra, it īpaši degošu!
Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2024-08-17 14:54
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: www.logitev.lv
Medību stāžs: 1993 g.
Aprīkojums: Medībām Latvijā pietiek
Suņi: Hanoveras dzinējs Klifs
Medību trofejas: 13
07.03.2012. 22:17
Vienā tēmā bija mms bilde. Nu neteiktu, ka baigi laba. Cik esmu painteresējies, tām mazajām kamerām ir maz vietas priekš diodēm, līdz ar to arī bilde švakāka. Es to kameru izmantotu biku savādāk- sēdi vienā tornī, bet otrā sēž kamera. Turpinājumu jau paši sapratāt.
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2012-08-31 23:36
Medību trofejas: 11
07.03.2012. 23:18
MMS kameras bilde.Uz e-pastu-kvalitāte švaka,bet saglabātajā SD kartē ir OK.
Labākais ir tas ,ka 150 km no barotavas darot darbiņus vari kalt plānus par optimālu laika un resursu izmantošanu,kad būsi medību objektā(taisu statistiku-kas un cikos nāk,čekoju,cik ilgam laikam pietiek graudi uz noteiktu zvēru daudzumu un apmeklējuma intensitāti,utt...).
Jānis
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2025-01-21 12:47
Atrašanās vieta: Ezersargu foršstate
Medību stāžs: 13
Aprīkojums: TOZ 34P; CZ 550 Lux - 243 win; Strasser RS05 - 7 X 64.
Suņi: Labradors
Medību trofejas: 3
07.03.2012. 23:59
Vēlmē iegādāties kameru ar mms funkciju ir jau vairāk kā pusgadu, tāpēc esmu šo to papētījis par šīm kamerām un nonācis pie secinājuma, ka pēc visiem parametriem (cena, kvalitāte, funkcionalitāte), šobrīd optimālākā ir LTL Acorn ražojuma kameras, proti, Ltl Acorn Ltl-5210MM un LTL Acorn 6210 MM. Runājot par bildes kvalitāti diennakts tumšajā laikā, tad lielākais klupšanas akmens ir tajā, ka visi pasūta tā saucamo LOW GLOW Blue led, kur diodes spīdēšanu dzīvnieks neredz, līdz ar to būtiski ietekmē bilžu kvalitāti un apspīdēšanas sektors un attālums ir uz pusi mazāks nekā parastajām IR diodēm.
Šomēnes beidzot arī pasūtīšu un pēc testēšanas arī sīki un smalki informēšu par +/-, jo pašlaik esošie šādu kameru īpašnieki ir ļoti skopi informācijā, pat nevaru izskaidrot tam iemeslu.
Protams, ka MMS kamera nav no lētākajām, tāpēc arī gribas noskaidrot, salīdzināt un izvēlēties labāko.
P.S. Ja tomēr ir kādas dzirdīgas un atsaucīgas šo kameru lietotāju ausis, lūdzu padalieties informācijā par tām un labākais šo kameru raksturojams, protams, būtu mērāms BILDĒS un to kvalitātē.
Alvis
Alvis
08.03.2012. 08:50
MMS kamera ļoti prasīga pret stabilu spriegumu. Pie mazākajiem t° kritumiem zem 0 sākas problēmas. 8 baterijas nav lēts prieks ja 1x mēnesī jāmaina a to i ik pēc 2 nedēļām. Mīnusos nebij iekares braukt vispār nostāvēja kā piepe pie koka bezjēgā, baterijas nosēdās pēc nedēļas. Ponts jau tamā, ka var nebraukt uz barotavu pēc fotogrāfijām, bet ja jābrauc ik pēc 3 nedēļām mainīt baterijas, tad tā ekonomija beigās pieskaitot soļķi... nekāda. Var pieslēgt ārējo, bet saņemot rēķinu par fočenēm kuras man nebij tik svarīgas lai par viņām maksātu 6 ls/ mēnesī sāku aizdomāties. Bez tam, izņemot karti parasti noskaidrojās, ka 1/3 fočeņu nemaz nav nosūtīts... nu tanī brīdī es nopūšos, labi, ka tā, mazāk jāmaksā :D bet ja viņu lietotu kā apsardzes kameru tad gan būtu stulbi. Ir funkcija, ka nosūta SMS par to, ka baterijas sēžās, taču vēl nekad nav nostrādājusi. Pa dienu no putniem vairāk foto nekā naktī ar cūkām. Finālā kamera strādā parastajā režīmā, baterijas tagad jāmaina nu 1x divos mēnešos... būtu zinājis ka tā, tad par to cenu būtu 2gb parastās nopircis...
Ok, protams sacīsiet barotavas tak kā minimums 1x mēnesī jāpapildina ta kā jābrauc ta vai tā. Piekrītu. Taču katreiz kopā ar kukurūzu vest batreijas... tik pat labi es varu pie reizes samainīt SD kartiņas parastai kamerai un apskatīt fočenes mājās. Tāda vot mūsu pieredze.
p/s vienīgais + bij ka šo pieredzi ieguvām "na xaļavu", mums iedeva kameru patestēt uz šo sezonu... ja būtu pirkuši kostu zobos.
Normunds
Normunds
Pēdējo reizi manīts 2014-08-01 09:14
Atrašanās vieta: Rīga
Medību stāžs: 100 gadi
Aprīkojums: IZ-27M, Tikka Finnclassic 512S 3006, BRNO 502.3 7x65R
Suņi: Labradors
08.03.2012. 14:22
Ebay faniem. Nopirkām kameru amerikā par 109Ls, muita viņu aizturēja un lika samaksāt 15Ls muitas nodevu un pēc tam no visas summas PVN. Kopā sanāca 109Ls par kameru un 45Ls nodokļi :( Vot tā. Sūtītājs bija uzrakstijis ka kamera maksā 40$, bet muita prasija izdruku no PayPal par maksājuma veikšanu. Nu baigi negribējās Photoshopā izdruku viltot, jo ja nu uzrauj tad būtu galīgi D... Vot tā. Tā kā meklējiet kameras eiropas ebay. Vācu un angļu ebay tirgojoties piem. Bulgāri. Pie tiem esot tīri labas cenas un nav muitas jo viņi ir EC.