Suņi: Čau Čau un Labradors...protams dzen tikai putru no katla :)
Medību trofejas: 7
23.03.2012. 19:27
Andris jau drusku izstāstīja par piešaušanu, es darīju līdzīgi!Bet paša uzlikšana bij tā, aizvedu pie meistara, lai uz aizslēga kārbas iefrēzē (pielodēt nevar, jo tā ir no alumīnija) rievas pie kurām ar vienu skrūvi ari pieskrūvēju to punktu klāt! Tad ar regulēšanas skrūvēm uz acs aptuveni aizgriezu punktu līdz vietai kur rāda muška, tad protams divi šāvieni, lai saprastu kurā vietā tie iet un tad protams pieregulēju punktu - turu nekustīgi ieroci tā, lai punkts ir centrā (tur kur ari iepriekš tēmēju) un NEIZKUSTINOT ieroci, ar skrūvītēm punktu aizdzenu līdz vietai kur trāpījušas pirmās divas lodes. Tad protams tikai kontrolšāviens :) Vajadzētu izdoties.
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
23.03.2012. 13:02
Vērts likt ir noteiti. Man pašam ir Bushnell Halosightm tas protams ir masīvāks par tavējo. Bet iesaku likt uz ātri maināmajiem kronšteiniem, lai operatīvi varētu mainīt pret optiku, vai arī ātri noraut, ja baeterijas nosēžas.
Piešaušanu varēsi veikt elementāri. Iespied uz mērķa centru pa atklāto tēmekli notēmētu stobru statīvā. Tad uzliec šo brīnumu un ar regulatora skrūvītēm punktu dabū uz centru. Pēc tam pāris reizes izblaukšķini un vari pakoriģēt, ja būs ko....:)
Suņi: Čau Čau un Labradors...protams dzen tikai putru no katla :)
Medību trofejas: 7
23.03.2012. 12:42
Man ir pēc principa tāds pats tikai Vācu ražojuma, nu jau kādus 3 gadus. Tēmeklis ļoti labi PATS regulē punkta spilgtumu atkarībā no āra gaismas! Mijkrēslī ļoti laba caurredzamība - mērķis nepaliek tāds kā miglains un to labi var izšķirt no apkārtējās vides.Ziemā saulaināss dienās punktu redz ļoti labi pat pret sauli un sniegu! (Esmu salīdzinājis ar Suteriem un Deltām kurai vispār pret sauli rāda 2 punktuss :) Vienīgais, kas tā kā drusku liekas neparocīgs ir tas noņemamais vāciņš, jo piemēram lietū stāvot uz masta itkā tam jābū virsū lai nemirks lēca un diode, bet ja negaidot izskrie medījums to var ari nepaspēt noraut, lai ari as itkā nav grūti... Cena gan nav galīgi maza - nesen veikalā redzēju jau par 280LS
Piešaušanu varēsi veikt elementāri. Iespied uz mērķa centru pa atklāto tēmekli notēmētu stobru statīvā. Tad uzliec šo brīnumu un ar regulatora skrūvītēm punktu dabū uz centru. Pēc tam pāris reizes izblaukšķini un vari pakoriģēt, ja būs ko....:)
Ja būs sliktas atsauksmes, vai izmetīsi ārā?