Šodien vārdadienu svin Uvis, Gints, rītdien - Viola, Vizbulīte, Vijolīte
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - BRĪDINĀJUMS IZSTĀDE MEDĪBAS 2012

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 22 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 16.05.2012. 09:27
Ar medībām saistītās tēmasIzstādes

Slēpts
21.04.2012. 13:02
Jā tiešām tukšums, netērējiet laiku, vienīgi ja gribat sākt audzēt jurģīnes.
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-25 09:57
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
21.04.2012. 13:29
Nja... Mierinājumam, tie kas ir (četri gabali) ir interesanti. Sevišķi medību tūrisma un taksidermijas piedāvājums. Izskatās ka Safari klubam veidojas cienīgs konkurents! Viens puisis no krievijas piedāvā patiešām kvalitatīvus nažus par ļoti sakarīgām cenām, par 50-60 LVL variet iegūt savā īpašumā nazi kas veikalā maksātu stabilu simtu, ja ne vairāk! Leiši ar aptikām, tajā skaitā nakts...Un vieni vietējie zēni ar apģērbiem un lukturīšiem kur piedāvājumā ir jāsaka ļoti sakarīgas lietas un par ļoti sakarīgām cenām. respektīvi ja nav tālu jābrauc un kāda no šīm lietām ir vajadzīga, tad ir iespēja ietaupīt naudu un iegādāties to izstādē, nevis veikalā "pa dārgo"...
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2024-12-11 13:29
Lietotāja statuss: Lietotājs
21.04.2012. 22:09
Biju....Žēl sava laika un degvielas,bet reklāma bija tik laba.
Slēpts
21.04.2012. 22:24
Es ar šodien biju-medības tur bija ļoti tālu lai teiktu ka ir bijusi izstāde.Bija tas ko Andris jau minēja un vel pa 7ls bija tīri sakarīga(izskatijās) siksna binokļiem-ka binoklis nešlanderējas pa priekšu un nedauzās.Kautkas līdzīgs kā tām ķengursomām.
Marats
Marats
Pēdējo reizi manīts 2024-01-20 10:46
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: kurzeme leišmale
Medību stāžs: 24
22.04.2012. 08:18
Izstāde.Izstāde,nu ko lai saka latvietim jau neko nevajag kā paņaudēt pačīkstēt ,ka nekā nav ,ka krīze dara savu. Jā arī es esmu vīlies.Šeit viens otrs reklamē kaļam nažus cirvjus utt.Kāds cits atkal saliekamos bēņķus luktas.Vēl kāds autoklāvus.Vēl kāds bīda loku štelles.Un tādu darboņu mums ir ļoti daudz ,un kur varētu būt lielāka reklāma kā izstāde.Par pašmāju veikaliem nemaz nerunāsim tiem vajag 100% UZCENOJUMU ja ne nepiedalāmies.Protams man nav nemazāka nojausma cik jābleķo par piedalīšanos. Paskatīsimies no otras puses brāļi Lietuvieši atbrauca ar tām pašām binokļu siksnām,un pirka viņiem. Itkā sīkums ,bet patīkami.
Slēpts
22.04.2012. 08:25
izskatās, ka daļai izstāde vajadzīga, lai pa lēto nopriktu kautko.
Dzintars
Dzintars
Pēdējo reizi manīts 2023-11-24 10:43
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Rīgas raj.Inčukalns
Medību stāžs: Labs laiks jau pagājis
Aprīkojums: gludais,kombi,vītne
22.04.2012. 09:34
Un Tu domāji ka tas nav svarīgi,pie vienādas preces vienmēr pirks no tā kas lētāk atdos!
Žanna
Žanna
Pēdējo reizi manīts 2023-11-02 23:18
Atrašanās vieta: Aizpute
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
22.04.2012. 13:02
Marat, kaut kur jau es Tev piekrītu, bet...
Mums ar kaimiņiem ir, acīmredzot, dažādas nodokļu sistēmas. T.i.tikko tie, kas kaļ nažus, būvē viškas un vēl sazin ko dara, pieteiksies izstādei, tā būs klāt ierēdņu bars ar kaudzi jautājumu :( Personīgi esmu ar to jau saskārusies, paldies, vairāk negribu! Leišu valdība , laikam, saprot, ka tas valstij ir izdevīgi, ka cilvēks principā kaut ko dara, nevis lūdz pabalstus, bet mūsu 100 gudrās galvas to nesaprot.
Kārlis
Kārlis
Pēdējo reizi manīts 2021-02-16 20:31
Lietotāja statuss: Lietotājs
Mednieku organizācija: MB SUNTAZI
Atrašanās vieta: Ogres novads
Medību stāžs: ir
Aprīkojums: Gludais,Pumpis,Trine
Suņi: bus...
Medību trofejas: 1
22.04.2012. 16:43
Tad ,jau svakak,neka pern zel:(
Dzintars
Dzintars
Pēdējo reizi manīts 2023-11-24 10:43
Atrašanās vieta: Rīgas raj.Inčukalns
Medību stāžs: Labs laiks jau pagājis
Aprīkojums: gludais,kombi,vītne
22.04.2012. 18:24
Kļūda laikam ir ka izstāde-tirdziņš tiek veidots Kīpsalā,acīmredzot dalības maksa un vietas atrašanās nepulcina pietiekoši daudz interesentu lai būtu rentabli,kaut vai reklamēties.Domāju tas viss dalībniekiem ir tīros mīnusos.Man ļoti patika pagājušā gada tirdziņš MMD kausa laikā,laikam jau arī tur kaut kas bija jāmaksā,nezinu cik,bet domāju ka vajadzētu tikai tik lai varētu apmaksāt teritorijas sakopšanu un elektroenerģijas izlietojumu(ja ir nepieciešama)nu labi-organizatoriem un zemes īpašniekiem par cik tas notiek brīvdienās un darbs ir jāapmaksā.To visu sākt ar piektdienas pēcpusdienu un beigt svētdien pēcpusdienā.Ar iespēju nakšņot uz vietas kaut vai teltīs nu kaut ko līdzīgu rokeru tusiņiem.