Nu tad prozīt par tiem virpās ierautajiem locekļiem, sačakarēto materiālu un instrumentiem,par bezjēdzīgi iztērēto laiku un nerviem.Indivīds ,kurš samaksu par darbu saņem polšos nav meistars ,bet gan dzērājs.Edgar ir baigā starpība vai strādā vienkārši par saprātīgu cenu, vai par polšu. Nepazemo Latgales amatniekus!
Slēpts
26.04.2012. 07:28
var jau kā draugam samaksāt mazāk, vismaz lai materiāls iznāk, savādāk dodot polšus rokas no taisnām paliek līkas un ieaug d....
Nu veči jūs dodat, laikam jums ne labu draugu nav, ne ļoti labu paziņu.
Jo jā var arī aizbraukt uz rūpnīcu un visu oficiāli ar visiem nodokļiem samaksāt un tad kāda jēga būs tai naudas ekonomijai, jo sankās tāda pati cena kā veikalā, bet šeit ir variants kā ieekonomēt, tāpēc arī ir tā kā pie jums jūsu pusē viss darām tikai par naudu, pat draugs trīs ādas noplēsīs, Ulda variants.
Kā jau minēju luče imjet sto druzej čem sto rubļej, jo ja ir galva uz vietas un labas attiecības ar paziņam un draugiem, tad tas draugs pat par materiālu nepaņems naudu. Un pie tam tagad dzērājus un sliņkus darbā netur, bet pēc darba pa glāzītei var ar draugu ieraut. Jo parasti pie mums manas paziņas no labiem draugiem un labām paziņām naudu neņem vai paņem nu ļoooooti simbolisku samaksu, bet labāk kad polšu nopērc. Bet labs polš vismaz tagad 5 lati maksā.
Takšto lai kā jūs neaprunātu mūs, un skaudība nesistu augstu vilni, pamēģiniet cilvēcīgi visu sarunāt, nevis nezin kā :(
Iej veikalā un ir par 5 laši, ir par 10 laši bet ir arī 30 laši, bet kvalitāte var būt visiem vienāda. It īpaši pēdejā laikā pilnigi atteicos no LB ražojumiem, jo vairākas reizes pēc atvēršanas nebija lietojams, kaut arī tika pirkts lielveikalos. Ja ir kāda akcija tad vēl lētāk var sadabūt!
Bet ja vēlies tādu dziru preiļu dzelteno tad domāju ka litrā būs nedaudz pāri 1.50 vai 2.00 ls. Bet pēc idejas kāpēc tieši preiļu dzelteno, jo toreiz visā Latvijā tika konstatēta šī te dzira.
Un ja sākt runāt par alkohola kvalitāti, tad ne visu laiku pie lielās cenas alkohols būs kvalitatīvs. Da pēc idejas 'pie mums ļoti grūti atrast ļoti kvalitatīvu alkoholisko dzērienu, jo ja pat salīdzināt Īru viskiju ko draugs patstāvīgi ved no Īrijas tad tāda paša tipa pudele pirkta lielveikalā kvalitātes ziņā ir daudz sliktāka, jo pildīts tiek ej nu sazin kur, vai nu tiek pildīts trešajām valstīm. Tad jau labāk mājas dzimtenīti šmakauku, vismaz zini ka no maizes un ka kājas neatstiepsi, vēl pārlaist caur aqua filtru virspār ne smakas ne izteiktas garšas :) Bet ja vēl uzlējumu sataisīt tad vispār daudz labāka par to pašu Īru viskiju. Mana drauga omīte reiz konjaku no tāda izvārīja, bija daudz patīkamāk lietot nekā pašu dārgāko šeit iegādājamo dziru :)
P.S. tagad mūsdienās lielākoties konjaki tiek gatavoti nepilnu nedēļu un še tev 5 gadu kojaks jau gatavs :) Pietika pāris raidījumus paskatīties par to kā tiek taisīts kojaks pagrabos un diemžēl arī daudzos legālos uzņēmumos :(
Jo jā var arī aizbraukt uz rūpnīcu un visu oficiāli ar visiem nodokļiem samaksāt un tad kāda jēga būs tai naudas ekonomijai, jo sankās tāda pati cena kā veikalā, bet šeit ir variants kā ieekonomēt, tāpēc arī ir tā kā pie jums jūsu pusē viss darām tikai par naudu, pat draugs trīs ādas noplēsīs, Ulda variants.
Kā jau minēju luče imjet sto druzej čem sto rubļej, jo ja ir galva uz vietas un labas attiecības ar paziņam un draugiem, tad tas draugs pat par materiālu nepaņems naudu. Un pie tam tagad dzērājus un sliņkus darbā netur, bet pēc darba pa glāzītei var ar draugu ieraut. Jo parasti pie mums manas paziņas no labiem draugiem un labām paziņām naudu neņem vai paņem nu ļoooooti simbolisku samaksu, bet labāk kad polšu nopērc. Bet labs polš vismaz tagad 5 lati maksā.
Takšto lai kā jūs neaprunātu mūs, un skaudība nesistu augstu vilni, pamēģiniet cilvēcīgi visu sarunāt, nevis nezin kā :(
"Preiļu dzeltenais"!
Bet ja vēlies tādu dziru preiļu dzelteno tad domāju ka litrā būs nedaudz pāri 1.50 vai 2.00 ls. Bet pēc idejas kāpēc tieši preiļu dzelteno, jo toreiz visā Latvijā tika konstatēta šī te dzira.
Un ja sākt runāt par alkohola kvalitāti, tad ne visu laiku pie lielās cenas alkohols būs kvalitatīvs. Da pēc idejas 'pie mums ļoti grūti atrast ļoti kvalitatīvu alkoholisko dzērienu, jo ja pat salīdzināt Īru viskiju ko draugs patstāvīgi ved no Īrijas tad tāda paša tipa pudele pirkta lielveikalā kvalitātes ziņā ir daudz sliktāka, jo pildīts tiek ej nu sazin kur, vai nu tiek pildīts trešajām valstīm. Tad jau labāk mājas dzimtenīti šmakauku, vismaz zini ka no maizes un ka kājas neatstiepsi, vēl pārlaist caur aqua filtru virspār ne smakas ne izteiktas garšas :) Bet ja vēl uzlējumu sataisīt tad vispār daudz labāka par to pašu Īru viskiju. Mana drauga omīte reiz konjaku no tāda izvārīja, bija daudz patīkamāk lietot nekā pašu dārgāko šeit iegādājamo dziru :)
P.S. tagad mūsdienās lielākoties konjaki tiek gatavoti nepilnu nedēļu un še tev 5 gadu kojaks jau gatavs :) Pietika pāris raidījumus paskatīties par to kā tiek taisīts kojaks pagrabos un diemžēl arī daudzos legālos uzņēmumos :(