Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
17.05.2012. 08:35
Trīs māsas ražo labus ieročus. :) http://www.faustistefanoarms.c...
Patiesi iesaku, pirms gada 20-tā kalibra bokseni paturēju rokās - prīmā gan tehniski, gan vizuāli.
Sievietei ļoti patīkams varētu būt Lanber Twenty, 20.kal., apskatāms un aptaustāms "Purnavu muižas" veikalos Saldū un Valmierā.
Slēpts
18.05.2012. 18:29
a ko iespringuši uz 20 cal? tak 12 kalibrs būs svara ziņā taāds pats un munīcijas izvēle daudz lielāka, tas ka varbūt sit vairāk, tas tā katra individuāla izjūta
Par to, ka 20.kalibrs mazāk sit - tukša muldēšana! Izvēloties "maigāku" munīciju var ļoti komfortabli medīt ar 12.kalibru. Ja budžets atļauj, ieteiktu paskatīties Blasera vai Beretta virzienā
Vai kāds pazīst kādu dāmu-mednieci,kura uztraucas par tādu sīkumu,kā atsitiens? Es zinu,ka meitenēm patīk lieli kalibri.:)
Slēpts
19.05.2012. 05:05
12. kal. pusautomāts bus kā riez, dēļ parlādēšanās atsitiens miksts un nemanāms, esmu šāvis ar visādām bisēm bet tik maigs kā pusautomāts vēl neviens nav bijis, mana 16 kal. bisiti sit pat vairāk un svarā ir tas pats kas pusite, protams iznemot MC, kaut ari dēļ tā svara vieglāk tēmēt uz skrejošu.
Patiesi iesaku, pirms gada 20-tā kalibra bokseni paturēju rokās - prīmā gan tehniski, gan vizuāli.