Visu cieņu Thermacell dīleriem - pret odiem ir OK, bet godīgi varu secināt, ka knišļiem, pilnīgi garām !!!!!!!!!
Slēpts
10.07.2012. 11:34
Lietoju un ir ok. tiešām labs, nevajag vairs sietiņu un klausities visu vakaru dūkoņā, kad izslēdz tad ir vāks, liekas, ka visi apkārtnes mumļiki lido atriebties. Muškara ar nelien klāt, ja nu kāds iemaldās, lietoju masku. Vienīgais pašam liekas, ka parastais ir labāks par to zemes smaku, jo pats sēdi gandrīz apdullis kā muša. Mīnuss cena.
Aprīkojums: Tika T3 3006, Browning Long Trac 3006, CZ455 22Lr, MC 21-12
Suņi: ir
12.07.2012. 22:02
Arī tika iepirkts termal cels, itkā jau darbojas, bet priekšs tās cenas gaidīju, ko labāku! Divas reizes izprovēju, neviens ods neiekoda, bet pus metra attālumā lidoja gan. Jāieslēdz gan mašinā pirms sāc iet uz luktu. Kā jau te iepriekš teica, katrs skatās pats no kā labāk reibst!
Termālceļa vienīgais mīnuss - dunduriem viņš ir pie vienas vietas. Nu jau ir labāk, bet vienu brīdi jūlija un augsta mēnešos, tā stunda-pusotra līdz saules rietam bija šausmas...
Slēpts
12.05.2013. 11:09
Tuvojas atkal odu sezona un vēl joprojām var iegādāties ThermaCell odu atbaidāmo, kurš ir perfekts tiem kas sēž tornī uz gaidi.
TermalCell - nekas nav labāks par to. Ciešami strādā pat lietū, kad visi smiņķi noskalojas. Ar "kūdras" aromātu apveltītās plāksnītes vienlaicīgi arī faktiski maskē no smalkajiem cūķu deguniem...
Nopirku TermalCell - Saklausījies ,ka baigi labais ..Diemžēl vīlos ,laikam jau mulķīgi cerēt uz 100% effektu .Mans viedoklis ir ,ka nav liels atšķirības ,aparāts darbojas vai izlēgts ,varbūt kādi 30 % ,ja būtu iespējams izmērīt .Mazās mušiņas gan nelien virsū .BET vairākas reizes pārliecinājos ,ka cūkas nelien ārā ,ja vējš pūš mežā vai pārejā .Nelīdz tās maģiskās plāksnītes ,barotavā pat mēģināju ,2 dienas cūkas pēc manis un CELLA nerādījās :)
Slēpts
03.08.2014. 17:24
thermacellu pūš nost vējš, arī ļoti viegls, es mēģinu iekārt viņu tā, lai tas dūms iet man virsū, tad odus nodzen par 90%.
Ja negrib ar odiem kauties labāka varianta jau nav, pūšamie un smērējamie arī smird
Slēpts
04.08.2014. 09:27
Diemžēl daudzi vīri domā ka Thermocell iedarbojas momentāli, bet tas nav pūšamais, kas ļoti spēcīgi izdala smaržas. Kā jau iepriekš esmu rakstījis, reaģenta (repelenta) smarža ir iegūta zieda Āfrikā, kura tuvumā neaasot bijuši neviena insekta.
Pirmās 10 minūtes tomēr ir jāpaciešas, kamēr reaģents sāk darboties, bet pēc tam viss ir OK. Proatams ka 100 % VISUS mošķus neaizdzīs, bet ja Tev no 100 odiem tikai kādi 5 neliek mieru, arī tas jau ir daudz. Par dzīvnieku reaģēšanu uz smaržu - es esmu ar "zemes" vai kā "kūdras" smaržu esmu piegājis pat līdz 70 metriem pie brieža, i nerunājot par cūkām.
Biju iedevis kolēģim notestēt, jo viņam neesot ticības tādam brīnumam. Pats sēžot tornī nožēloju savu rīcību un biju gatavs iet mājās. Pēc medībām kolēģīs teica, ka tā arī nesot normāli notestējis, jo odi taču neesot bijuši. Uz pieiešanu neesmu pat slēdzis ārā un par rezultātiem nesūdzos.Bet ir gadījies nopirkt plāksnītes kuras īpaši neizdala ne aromātu ne pat dūmaku.Iespējams, ka problēma ir bijusi plāksnītēs.
Nopirku TermalCell - Saklausījies ,ka baigi labais ..Diemžēl vīlos ,laikam jau mulķīgi cerēt uz 100% effektu .Mans viedoklis ir ,ka nav liels atšķirības ,aparāts darbojas vai izlēgts ,varbūt kādi 30 % ,ja būtu iespējams izmērīt .Mazās mušiņas gan nelien virsū .BET vairākas reizes pārliecinājos ,ka cūkas nelien ārā ,ja vējš pūš mežā vai pārejā .Nelīdz tās maģiskās plāksnītes ,barotavā pat mēģināju ,2 dienas cūkas pēc manis un CELLA nerādījās :)
Ja negrib ar odiem kauties labāka varianta jau nav, pūšamie un smērējamie arī smird
Pirmās 10 minūtes tomēr ir jāpaciešas, kamēr reaģents sāk darboties, bet pēc tam viss ir OK. Proatams ka 100 % VISUS mošķus neaizdzīs, bet ja Tev no 100 odiem tikai kādi 5 neliek mieru, arī tas jau ir daudz. Par dzīvnieku reaģēšanu uz smaržu - es esmu ar "zemes" vai kā "kūdras" smaržu esmu piegājis pat līdz 70 metriem pie brieža, i nerunājot par cūkām.