Es arī neesmu eksperts, bet manuprāt pareizs lēmums pieņemts, ko šaut - spīles?
Slēpts
22.09.2013. 18:34
Nu te jāprasa Mārim,uz manu aci labs vidēja vecuma bullis,kuram vēl 5 gadi būtu jāpaaugās.Izskatās,ka 6 tie ragi.Bet tā kā es šinīs lietās vēl amatiera līmenī,lūdzu labot saudzīgi:))agu pamatnes augstu virs galvaskausa, ragi bez masas,ledinieki pirmie vai otrie.Es kaut ko stipri līdzīgu šogad nešāvu:))
Aprīkojums: Browning Bar Longtrac 30-06, Leupold, Fabarm XLR 12kal., Red Dot
Medību trofejas: 4
19.09.2013. 10:33
Ir ir draugs un pat labākais. Es jau tādēļ arī ieliku smaidiņu beigās, lai tas tiktu uztverts kā joks. Skaudība pa lielam nekāda. Čalis to bulli vaktēja katru otro - trešo dienu no baura sākuma. Un nepakam netika viņam klāt, visu laiku tikai "jaunieši" pļavā, a šitas pa mežmalu baurojis. Te pēkšņi pats izlīda uz metriem 200 un nopozēja kā Mona Līza. Cepuri nost čoma priekšā, mednieks jopcig. :)
Aprīkojums: Browning Bar Longtrac 30-06, Leupold, Fabarm XLR 12kal., Red Dot
Medību trofejas: 4
18.09.2013. 11:56
Draugs pāris dienas atpakaļ "dabūja" šitādu trofeju. Lai gan skaudība nav laba lieta, bet nu mazliet kremt gan, kā tam maitasgabalam noplauka. :) Iespējam "izspiedīs" sudrabu, 18 žuburi iespējams vēl ieskaitīs 19, jo nu viņš tāds 19-20mm.
Sūtiet bildes uz manu e-pastu par cenu vienosimies,kā arī pērku ragus no 2 lidz 5 Ls kg