Nu man mājās nemētājas kaste ar dažādām atsperēm... Ja kādam ir zināms kas tieši tajā mehānismā darāms un ir pieejamas vajadzīgās detaļas, labprāt izmantošu jūsu pakalpojumus. Atsperi nomainīt es varētu pats, bet ar "piemeklēšanu" ķēpāties gan nav vēlēšanās.
Vēl joprojām domāju par iespēju pasūtīt Timney sprūda mehānismu, ir iespējams pasūtīt no Midway Vācijas filiāles. Cena gan vairs nav tik draudzīga kā USA, bet ir doma pasūtīt.
Vai kādam ir info, vai ir nepieciešamas kādas īpašas atļaujas (importa atļauja), lai importētu šādas detaļas?
Slēpts
21.09.2012. 10:39
http ://www.erniethegunsmith.com/catalog/i177.html
es labāk, tad vispirms provēju sameklēt citu atsperi, nevis uzreiz iekraut Timney. Protams labāks viņs būs viennozīmīgi, bet tas cipars ;) vēl jau var paskatīt Jard, Jewell, Rifle Basix
Slēpts
23.09.2012. 21:04
a cik kg skaitās labi medībām? ar copes svariņiem savējam provēju nostrādā pie 1.3 - 1.4 kg
iekšā stāv atspere 0.7x3.9x.9.2 piemeklēt tik mazu būs grūti, tika izjaukta viena pildspalva, tajā iekšā atspere ~4.3 diametrā - drusku spŗūst orģinālās atsperes sēžās vietā un neregulējas, bet nokniebjot līdz 10 mm garu un ieliekot iekšā mēlītes nospiediens paliek ~700 grami, tagad esmu īstā diametra meklējumos
arii sapratiisi kaa viss darbojaas-nekas sarezgits nav,,
Vēl joprojām domāju par iespēju pasūtīt Timney sprūda mehānismu, ir iespējams pasūtīt no Midway Vācijas filiāles. Cena gan vairs nav tik draudzīga kā USA, bet ir doma pasūtīt.
Vai kādam ir info, vai ir nepieciešamas kādas īpašas atļaujas (importa atļauja), lai importētu šādas detaļas?
es labāk, tad vispirms provēju sameklēt citu atsperi, nevis uzreiz iekraut Timney. Protams labāks viņs būs viennozīmīgi, bet tas cipars ;) vēl jau var paskatīt Jard, Jewell, Rifle Basix
Gandrīz spainis sanāk :)