Es gan nepiekristu, ka jāsāk ar iž-u, ja cilvēks ir nodomājis iegādāties normālu ieroci, kāpēc viņam jāizmet nauda par ieroci kurš drīz jāmaina? Kronšteins, optikas uzstādīšana. Un kam tad viņu pārdosi? Tos ižus met pakaļ , nevienam nevajag.Un kvalitāte- labāk nerunāsim.
Un vispār, puisis uzdeva jautājumu par dažu marku ieročiem, bet te nu sākas! Pirmais, pēdējais, iepriekšpēdējais ierocis. Nu vai tad mēs nemākam atbildēt uz vienkāršiem jautājumiem?
Tāpēc, ka lielākā daļa šo ekspertu ir izgājuši visam tam "sviestam" cauri paši ar savu naudu un nerviem - līdz ar to sūdu vairs negrib pat redzēt, kur nu vēl rokās turēt...
ē nu davaj ekspert, konkrēti faktus, tas bla bla bla neiet cauri :D
Ģirt, Tu pats tikko atbildēji par tiem 90 grādiem, nu nevar tik labi jebkuru optiku uzlikt kā ar 60. It kā sīkums,bet ja ir izvēle starp sīkumiem, kāpēc neizvēlēties labāko ?
Ģirt man taču Tevi nav jāpārliecina, ka Tavs Watherby ir slikts - priekš Tevis tas ir labs ierocis ;)
Slēpts
23.04.2015. 22:03
Ģirt man taču Tevi nav jāpārliecina, ka Tavs Watherby ir slikts - priekš Tevis tas ir labs ierocis ;)
var būt es kaut ko nezinu un jāpērk cita rore :D
tik pārliecinoši nosauci "sūdus", tapēc gribējas dzirdēt konkrēti kāpēc
Ģirt, Tu pats tikko atbildēji par tiem 90 grādiem, nu nevar tik labi jebkuru optiku uzlikt kā ar 60. It kā sīkums,bet ja ir izvēle starp sīkumiem, kāpēc neizvēlēties labāko ?
es pieļavu variantu, ka tas ir iespējams, 60 grādi jau nu tok nav iemesls, lai samazinātu izvēli, it sevišķi pirmajai plintei un ierobežota budžeta gadījumā, tātad mazās optikas nebūs, kurām iespējams var sākt traucēt 90 grādi
Girt - man darba jautājumos ik pa laikam nākas saskarties ar cilvēkiem, kuri vārdus izrauj no konteksta, tāpēc arī nemēģināsu Tev skaidrot to, ko neesmu apgalvojis! Protams Tu vari parādīt, ka esi ļoti advancēts džeks un kopēt manis teikto pat nesaprotot domu, ko Tu ik pa laikam arī darbi, bet jēgas no tā maz.
Galvenais ir tas, ka man nav jāmēģina Tevi pārliecināt par to ka Tavs ierocis ir sūds - Tev tas ir pat ļoti labs!!!
Uģi! Pastāsti un varbūt ieliec bildi, kāds izskatās tav sūds? Lai būtu uzskates materiāls, un zinātu, ko visiem skriet uz veikalu un prasīt bodniekiem.
Slēpts
23.04.2015. 22:38
Izlasot komentārus saprotu, it sevišķi Uģa, ka karabīnes izvēlē galvenais ir lai aizslēga kloķis būtu atverams 60 grādos, ja tas ir tad viss pārējais nespēlē lomu. Mjā līdz šim bišķi savādāk domāju, ka ir citi parametri svarīgāki.....
Bet viss sākās ar to ka cilvēks grib apjautāties par ieročiem, ceru ka diskusijas iesācējam Viesturam no pāris lietderīgiem komentāriem, kāds komentārs palīdzēja izdarīt izvēli. Manuprāt pašam vajag izraudzītos ieroču kandidātus aptaustīt un kas iekrīt acīs arī ņemt vēlāk būs savas fiškas un tad sapratīsi ko mainīt, ko uzlabot, bet pirmā karabīne ta jebkura ir ok (sorry tikai uz psrs un rus pusi neieteiktu skatīties, tajos izstrādājumos liels loterijas procents iestradāts). Te bija pieminēts ka savage pēc vairākiem šāvieniem ar grūtībām verās vaļā, tā nav karabīnes vaina, bet lētā munīcija,... Viestur veiksmi iegādē!
Un vispār, puisis uzdeva jautājumu par dažu marku ieročiem, bet te nu sākas! Pirmais, pēdējais, iepriekšpēdējais ierocis. Nu vai tad mēs nemākam atbildēt uz vienkāršiem jautājumiem?
var būt es kaut ko nezinu un jāpērk cita rore :D
tik pārliecinoši nosauci "sūdus", tapēc gribējas dzirdēt konkrēti kāpēc
es pieļavu variantu, ka tas ir iespējams, 60 grādi jau nu tok nav iemesls, lai samazinātu izvēli, it sevišķi pirmajai plintei un ierobežota budžeta gadījumā, tātad mazās optikas nebūs, kurām iespējams var sākt traucēt 90 grādi
Galvenais ir tas, ka man nav jāmēģina Tevi pārliecināt par to ka Tavs ierocis ir sūds - Tev tas ir pat ļoti labs!!!
Bet viss sākās ar to ka cilvēks grib apjautāties par ieročiem, ceru ka diskusijas iesācējam Viesturam no pāris lietderīgiem komentāriem, kāds komentārs palīdzēja izdarīt izvēli. Manuprāt pašam vajag izraudzītos ieroču kandidātus aptaustīt un kas iekrīt acīs arī ņemt vēlāk būs savas fiškas un tad sapratīsi ko mainīt, ko uzlabot, bet pirmā karabīne ta jebkura ir ok (sorry tikai uz psrs un rus pusi neieteiktu skatīties, tajos izstrādājumos liels loterijas procents iestradāts). Te bija pieminēts ka savage pēc vairākiem šāvieniem ar grūtībām verās vaļā, tā nav karabīnes vaina, bet lētā munīcija,... Viestur veiksmi iegādē!